Alex Napisano 4. julij, 2010 Prijavi Napisano 4. julij, 2010 Moram pa tukaj pograjati organizatorje koncerta v Veneziji. Ni bilo dobro organizirano parkiranje tako,da sem porabil cirka eno uro,da sem na?el parking. Sem pa spoznal vso okolico. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. julij, 2010 Prijavi Napisano 4. julij, 2010 Matr je teh spletnih trgovin. Marko hvala. Ej js se nakako izogibam wireless routerjev, brez anten, res da ne zgledajo tako fancy, samo tisti z antenami pa delajo bolje in dlje kot tisti brez anten(ok imajo jih skrite v ohi?ju). V uporabi imam tudi nekaj Buffalo-v in tud delajo bp. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 4. julij, 2010 Prijavi Napisano 4. julij, 2010 ?enska te?na, k zmaj (u bistvu kar obe), morm jet mav vn iz hi?e, n kak pir?k! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 4. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2010 Bemti to?a, se ?e za?enja Hvala bogu nas je falila, je pa baje na Vi?u fejst touklo. Sta pa na?i mazdici vseeno pre?iveli 20 min pod mostom Citiraj
mazda3 2010 Napisano 4. julij, 2010 Prijavi Napisano 4. julij, 2010 Konc dopusta . Jutr pa slu?ba Citiraj
Ploki Napisano 4. julij, 2010 Prijavi Napisano 4. julij, 2010 papa avtoncek, do srede papa avtoncek, do srede Citiraj
jures Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 Tole je tik preden.... Medtem sem pa jaz pekel ?evape v baraki in ?el loviti mizo na polje med najhuj?im....k sre?i brez to?e a veter u 3pm, sosedov trampolin je ?el rakom ?vi?gat, na?ega so komaj 2 gurtni dr?ali.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 Tole je tik preden.... Medtem sem pa jaz pekel ?evape v baraki in ?el loviti mizo na polje med najhuj?im....k sre?i brez to?e a veter u 3pm, sosedov trampolin je ?el rakom ?vi?gat, na?ega so komaj 2 gurtni dr?ali.... U bemu, tole je pa bilo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
tauko Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 Jures, si se mogo?e ta zgornemu zameru ? Citiraj
Z M A J Napisano 6. julij, 2010 Prijavi Napisano 6. julij, 2010 Zdej pa (za za?etek) ene par mescov ne grem LPG na Verov?kovo tankat, matr u?er sm ?aku vsaj 10 minut, da se je kdo prmaju - katastrofa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 7. julij, 2010 Prijavi Napisano 7. julij, 2010 vcerej sem vec kot 2 uri cakal na avtocesti guzva da te je glava bolela..joj bemu mater... Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Moje od M6 MPS bodo ?le v kanto po 45 kkm-nasledn tedn, pa nism model gas-zavora-gas-zavora, samo ko pa stisnem zavoro pa jo stisnem takrat ko je treba in to orng. V pondelk je blo iz 180-20, v par metrih, brez posredovanja ABS-a, doma hiter pogled na ?ajbe in ni bil lep. sledovi ?e po dveh dneh jasno vidni na spodnji sliki. Nisem je zanj?al slike, da se vidi bistvo piz... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Ajoj, kok sm izmu?n, pa n? se mi ne da! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Prej sem imel netgear(super zadeva), pa sem pre?altal na Tenda in seka ko 100 mater ?e n razred je, mamo vse ra?unalnike z n wireless karticami , mre?a po bajti wirelwss dela hitreje kot na drate . SPECIFIKACIJE Laufa kot ?us!! Zdaj rabim ?e SATA disk 2.5" za laptopa in na novo W7 gor pa gasa. Dobil sem drugo mati?no in je na njej zdaj ?e Bluetooth serijsko ampak prej sem imel PATA (!!) disk, zdaj pa rabim SATA. Pa prej sem imel W7 64 bitne, zdaj bom dal 32 ker tile 64 bitni so za en k***c ker pol manj programov dela. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Laufa kot ?us!! Zdaj rabim ?e SATA disk 2.5" za laptopa in na novo W7 gor pa gasa. Dobil sem drugo mati?no in je na njej zdaj ?e Bluetooth serijsko ampak prej sem imel PATA (!!) disk, zdaj pa rabim SATA. Pa prej sem imel W7 64 bitne, zdaj bom dal 32 ker tile 64 bitni so za en k***c ker pol manj programov dela. Pol si tendo ubodu ? 64 bitov je zakon, res pa da ko si nad 4 Gb rama, recimo js sem na 8 Gb in dela kot urca, z vsemi programi ki so ali pa niso napisani za 64 bitov, pa seveda najbolj bistven je proc, ki mora podpirat 64 bitov, druga?e je to en sam ?it. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Mam 4Gb rama in 64bitni procesor 2Ghz od AMDja ampak ni mi delala naprimer Autodata, ki pa meni zelo prav pride. Pa ?e marsikateri program bi se na?el. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Mam 4Gb rama in 64bitni procesor 2Ghz od AMDja ampak ni mi delala naprimer Autodata, ki pa meni zelo prav pride. Pa ?e marsikateri program bi se na?el. Zalaufaj jo v compatibility mode XP bo delal 100%. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 10. julij, 2010 Prijavi Napisano 10. julij, 2010 Kok so me tele slikce prtegnile, dopusta pa ?e lep cajt ne bo! http://caravaning.si/caravaning/krn.htm Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 11. julij, 2010 Prijavi Napisano 11. julij, 2010 blah, po dolgem ?asu malo napolnil dr?avno blagajno in sicer 125? polovi?ka za prehitro vo?njo... se morm pa pohvalt da je to moja prva kazen za prehitro vo?njo (si me je mudil iz ?ihta na RD) po dobrih 3h letih ispita in druga nasploh (prvo sem fasal 10 dni po tem ko sem naredil izpit in sicer ker sem pozabil lu?i pri?gat). Citiraj
Grega_ Napisano 11. julij, 2010 Prijavi Napisano 11. julij, 2010 Zgubil uro, butnil avto, odbija? spodaj desno, ne vem kdo je 10cm ?tora ob cesti pustil :ne vem: ...kako je ?e grem prijavit pod kasko?? se pla?a polovica,odbitna fran?iza ali se sploh ne da prijavit ?e si sam kriv?? Citiraj
Z M A J Napisano 11. julij, 2010 Prijavi Napisano 11. julij, 2010 Jao folk, ker kmetavzeraj, kao na?i sodr?avljani! http://24ur.com/novice/crna-kronika/nestrp...li-kubance.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 14. julij, 2010 Prijavi Napisano 14. julij, 2010 ful ne maram srbov...ampak res, debili: grem iz pristine proti LJ, pridem do kosovske meje s srbijo, srbski policist pa me sprasuje, ce sem prisel iz makedonije, rekel ja, on pa mi rece, da moram nazaj preko makedonske meje in to zaradi tega, ker srbija ne priznava kosovo, kar pomeni, da po njihovo po preckanju makedonske meje sem sel v prazen zrak al neki tazga....skratka namesto, da mi standardna pot traja 9 ur, je trajala 13.5 ur kreteni Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 ful ne maram srbov...ampak res, debili: kreteni OK, sam imam s Srbi bolj?e izku?nje kot s Hrvati ampak tole s Kosovom je pa res bedarija. Citiraj
Z M A J Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 U armaturko Renoja mi je nekdo skril vuvuzelo - mega ?ri?ek recimo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.