Ninja Napisano 15. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Doma sem Sem pono? pri?la s ?kotske in prijetnih 10,5 - 18°C, pa me je skor kap, ko sem stopila iz aviona. Tooooooooooook lepo je blo. ...Jutr pa na morje Citiraj
jures Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Doma sem Sem pono? pri?la s ?kotske in prijetnih 10,5 - 18°C, pa me je skor kap, ko sem stopila iz aviona. Tooooooooooook lepo je blo. ...Jutr pa na morje mi pa ze dons OK, sam imam s Srbi bolj?e izku?nje kot s Hrvati ampak tole s Kosovom je pa res bedarija. Ko pride do politke so Srbi lahko zelo pasji..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Doma sem Sem pono? pri?la s ?kotske in prijetnih 10,5 - 18°C, pa me je skor kap, ko sem stopila iz aviona. Tooooooooooook lepo je blo. ...Jutr pa na morje ti ma? pa res zajeban lajf Citiraj
Alex Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Meni pa grejo na "spolni organ" vsi nekulturni ljudje ne glede od kod prihajajo. Danes sem imel na kopali??u opraviti z "celinci",ki so se obna?ali,kot da je ves svet njihov. V glavnem pri?li smo zelo zgodaj in se postavili v senco pod drevo(bila je z nami tudi moja mama,ki je starej?a in ne sme biti dolgo na soncu).Okoli nas je bilo vse prazno. Gremo za kak?no urico in pol v morje in ko pridemo do svojega placa ugotovim,da so "kulturni" ljudje zlo?ili na?e stvari na kup?ek in vse okoli razprostrli svoje brisa?e.Za nas ni ostalo niti za eno brisa?o,kaj eno niti pol brisa?e in vsi so se delali francoze.Ko sem jih vpra?al zakaj so to naredili je ena jezikava in zoprna mladenka zabrusila v meni najljub?em zafnanem nare?ju,da so bili pa? oni ?e v?eraj tukaj in je ta plac pa? njihov. Ima sre?o,da so bili otroci in mama z mano,ker druga?e bi se nau?ila hitre lekcije iz plavanja pod vodo brez maske in dihalke. Kak?na olika in obna?anje.Zato pa hodim na po?itnice raje v Italijo,kjer so (zaenkrat) ljudje bolj civilizirani. Citiraj
uklopko Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Meni pa grejo na "spolni organ" vsi nekulturni ljudje ne glede od kod prihajajo. Danes sem imel na kopali??u opraviti z "celinci",ki so se obna?ali,kot da je ves svet njihov.V glavnem pri?li smo zelo zgodaj in se postavili v senco pod drevo(bila je z nami tudi moja mama,ki je starej?a in ne sme biti dolgo na soncu).Okoli nas je bilo vse prazno.Gremo za kak?no urico in pol v morje in ko pridemo do svojega placa ugotovim,da so "kulturni" ljudje zlo?ili na?e stvari na kup?ek in vse okoli razprostrli svoje brisa?e.Za nas ni ostalo niti za eno brisa?o,kaj eno niti pol brisa?e in vsi so se delali francoze.Ko sem jih vpra?al zakaj so to naredili je ena jezikava in zoprna mladenka zabrusila v meni najljub?em zafnanem nare?ju,da so bili pa? oni ?e v?eraj tukaj in je ta plac pa? njihov. Ima sre?o,da so bili otroci in mama z mano,ker druga?e bi se nau?ila hitre lekcije iz plavanja pod vodo brez maske in dihalke. Kak?na olika in obna?anje.Zato pa hodim na po?itnice raje v Italijo,kjer so (zaenkrat) ljudje bolj civilizirani. a ji nis mogu ene ukol kepe prpelat -pi..... js bi jim zmetal pa postavil nazaj svoje-folk je res nekulturen Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ninja Napisano 15. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. julij, 2010 ti ma? pa res zajeban lajf Sej vem... Trpim. Pa tepejo me doma. Pa za jest mi ne dajo. Pa mazdo morm vozt. Citiraj
Alex Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 a ji nis mogu ene ukol kepe prpelat -pi..... js bi jim zmetal pa postavil nazaj svoje-folk je res nekulturen Sej pravim,da je imela sre?o,ker se zaradi otrok nisem hotel kregat,oz,jo nau?it olike na licu mesta. Citiraj
Boss Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Alex ne sekiraj se, slej ko prej jih bo enkrat po pi?ki (in to dobesedno) dobla, ko bo naletela na enega enako nevzgojenega kot je ona sama. Pol bo pa tulila, kolk je folj nasilen, ko bo treba nos ravnat pa zobno protetiko delat. Citiraj
Z M A J Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 @Alex - tak?ni na vse nas ?abarje me?ejo slabo lu?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 @Alex - tak?ni na vse nas ?abarje me?ejo slabo lu?! Sej niso samo ?abarji problem... takih naduvanih kretenov ima? povsod po Sloveniji dosti in nikjer niso imuni na tak debilizem tako da je to dale? od resnice, da je to problem samo "?abarskega" konca Citiraj
tauko Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Sej vem... Trpim. Pa tepejo me doma. Pa za jest mi ne dajo. Pa mazdo morm vozt. Pa gmh ma pred mano Citiraj
madmax Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Sej niso samo ?abarji problem... takih naduvanih kretenov ima? povsod po Sloveniji dosti in nikjer niso imuni na tak debilizem tako da je to dale? od resnice, da je to problem samo "?abarskega" konca hja, konkretno pa prednja?i ?abarski konec, pa ali vam je to v?e? ali pa ne.....imam precej izku?enj z tega podro?ja tako da tukaj pa vem kaj govorim Citiraj
Grega_ Napisano 19. julij, 2010 Prijavi Napisano 19. julij, 2010 Kater beden dan v slu?bi, vsi me ho?ejo okol prenest, tako da vsi iz pisarne ven letijo...?alabajzarji Citiraj
daSKAn Napisano 20. julij, 2010 Prijavi Napisano 20. julij, 2010 Mweh, naro?u neki iz BBC Shopa in so rekli da bo okol 10 dni trajal, zdej je pa ?e 14 dni mem. Se bojim da nek Slovak ?udn v paket gleda... Citiraj
Z M A J Napisano 21. julij, 2010 Prijavi Napisano 21. julij, 2010 Mweh, naro?u neki iz BBC Shopa in so rekli da bo okol 10 dni trajal, zdej je pa ?e 14 dni mem. Se bojim da nek Slovak ?udn v paket gleda... Na?i bjh moral u fuzbalu nabunkat, pa neb Slovak dubu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 21. julij, 2010 Prijavi Napisano 21. julij, 2010 Fak no, lete?a marela mi je naredla udrtino in velko rajso na vratih Citiraj
Z M A J Napisano 22. julij, 2010 Prijavi Napisano 22. julij, 2010 Sm dons dost kasnej za?el delat, kot ponavad, kar pomen da sledi podal?anje delovnika! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. julij, 2010 Prijavi Napisano 22. julij, 2010 Fak no, lete?a marela mi je naredla udrtino in velko rajso na vratih Ti me pa mal spominjas name in mojo prvo ibizo....kamen na strehi, gadafi v vrata, hauba v pralnici...pazi ker ti manjka samo se voznica s stranske direktno v desna vrata Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. julij, 2010 Prijavi Napisano 22. julij, 2010 ?e me za letos spet zajebe vreme za praznovanje RD-ja bom sam ?e znoru, ka?e pa ?e v tej smeri! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 22. julij, 2010 Prijavi Napisano 22. julij, 2010 Letos ne bo ?asa za dospust... Splendid!! Citiraj
jures Napisano 22. julij, 2010 Prijavi Napisano 22. julij, 2010 39,5C kaze avto v Budimpe?ti - ka si ja nor, in to pri 100 na uro.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 23. julij, 2010 Prijavi Napisano 23. julij, 2010 Letos ne bo ?asa za dospust... Splendid!! A tukaj Hotel Splendid - Conference & Spa Resort Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
enej_46 Napisano 25. julij, 2010 Prijavi Napisano 25. julij, 2010 dal mazdo z gara?e inb evoti de? :/ a nimam zadnje ?ipe :/ Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Boss Napisano 26. julij, 2010 Prijavi Napisano 26. julij, 2010 Ti me pa mal spominjas name in mojo prvo ibizo....kamen na strehi, gadafi v vrata, hauba v pralnici...pazi ker ti manjka samo se voznica s stranske direktno v desna vrata a dej ne govor, ker to je blo ?ist nemogo?e, da me zadane marela - ?e avion bi imel ve?jo mo?nost, da na avto pade ?e nisem ?el prevert pod kaj bi tole uveljavljal kasko, ker mo?no dvomim, da sem kasko zavarovan pred lete?imi marelami :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 26. julij, 2010 Prijavi Napisano 26. julij, 2010 caki sam res, kako to sploh zgleda, da te je udarla marela? kje si pa bil? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.