Marko_mx-3 Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 9 pik, 1000e, meritev 10m pred tablo konec naselja... v industrijski coni na ravni cesti brez krizisc in brez enega avtomobila. pa komaj sem se izognil kazni za zaljenje uradne osebe.preklete pizde zdrkane, nej me zmerijo vsaj ko si bom kazen dejansko zasluzu ne pa tk... nevem se kaj naj v pritozbo dam ce bom dobil samo pisno nazaj. kaksna ideja? drugo, kak radar detektor nej kupim? Povej kje so te najdl in mogo?e bo kdo vedel kako se izognit Je kr jeba, ?e ma? tasrednga, tanajman?ga! Je pa najbolj shiny Citiraj
Ploki Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 pr celju pr city centru ce gres levo naprej proti istrabenz plinski pumpi. yavar: ja, vem ze ene pol leta si ga kupujem... Citiraj
Jest Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Hja mrbit EDGE, HSPA pa ziher ne. Da ne re?em da ma Mobitel zdej ?e HSPA+, ki je ?e 3x hitrej?i. K grem gledat zemljevide pokritosti ostalih distributerjev me kr ma da bi zajokal, kolk so za Mobitelom. Sej ne re?em za pogovore je ve? al manj isti kurac, kjer je tvoj operater, ?e pa rabi? prenos podatkov/internet pa definitivno ni vseen in edina pametna alternativa je ?al samo Mobitel. T-2 nima EDGE ... imajo samo 3G (UMTS, HSxPA) ... in podatkovni prenos (ter MMS) lahko uporabljas samo tam, kjer imajo svoje omrezje... telefoniras in SMSas pa lahko s T-2 povsod (Mobitel Roaming) Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 T-2 nima EDGE ... imajo samo 3G (UMTS, HSxPA) ... in podatkovni prenos (ter MMS) lahko uporabljas samo tam, kjer imajo svoje omrezje... telefoniras in SMSas pa lahko s T-2 povsod (Mobitel Roaming) ?ak kako? A si ziher, a nimajo GSM signala nadgrajenega na 3G EDGE? Kakor vem ima Mobitel tako, da kjer je signal imajo mo?nost EDGA (se prav 385kbs prenosa). Citiraj
jures Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 ?ak kako? A si ziher, a nimajo GSM signala nadgrajenega na 3G EDGE? Kakor vem ima Mobitel tako, da kjer je signal imajo mo?nost EDGA (se prav 385kbs prenosa). Njet, tako kot sem tudi jaz napisal T2 kot T2 ima samo 3G, drugje gostuje v Mobitelu ampak po svojem ceniku. Smesno je to da je klic iz T2 mobitela v stacionaren telefon v Turciji cenejsi kot klic iz mobitela v mobitel Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 boss najvecja napaka na svetu je, ce bos slucajno sel na T-2... mobitel je sicer najdrazji ampak (po tem ko sem testiral vse) je se najbolj zanesljiv Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 boss najvecja napaka na svetu je, ce bos slucajno sel na T-2... mobitel je sicer najdrazji ampak (po tem ko sem testiral vse) je se najbolj zanesljiv Vem ja, sej zato me pa majo prklenjenga kot psa. Enostavno ni druge alternative, ?e ho?e? bit res povezan. Vse ostalo je zelo zelo slaba alternative Citiraj
Z M A J Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 Dans mi pa ni tok lu?tno kokr u?eri, k je bla krvodajalska (fraj dan)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 jebemu, folija iz zadnje sipe noce in noce dol... sem probal s fenom, z nohti pocas trgat dol, s stelexom namakat...ni sans pol sem sel do kompare, tud ni mogu nc najhujs je to, da so samo eni koscki sli dol in zdaj ne zgleda nikakor. sploh ne vem kaj lahko se naredim. kaksna ideja? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 jebemu, folija iz zadnje sipe noce in noce dol... sem probal s fenom, z nohti pocas trgat dol, s stelexom namakat...ni sanspol sem sel do kompare, tud ni mogu nc najhujs je to, da so samo eni koscki sli dol in zdaj ne zgleda nikakor. sploh ne vem kaj lahko se naredim. kaksna ideja? A ma folija kake oznake gor Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 Dej kako slikco, da vidmo kaj ho?e? narest... a je to na stekleni ?ipi al na plasti?ni? Citiraj
LabiGT Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 A ma folija kake oznake gor ma ja: TI 400 Llumark Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 Probaj kako informacijo dobit pri temu, ki je bil poobla??en za vgradnjo teh folij LLumarK s.p. (KOREN IGOR) Tel.:041/66 22 92040/66 22 92 ?al ma dejavnost ukinjeno ?e leta 2005 po podatkih registra samo mrbit pa ima ?e iste telefone pa ti lahko da kak nasvet. Hehe LOL ?ak, da se KAALman oglasi, k je isto spra?eval pred ?asom na alterju http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat...41/Main/955432/ Citiraj
mazdaman Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 Probaj kako informacijo dobit pri temu, ki je bil poobla??en za vgradnjo teh folij LLumarK s.p. (KOREN IGOR) Tel.:041/66 22 92040/66 22 92 ?al ma dejavnost ukinjeno ?e leta 2005 po podatkih registra samo mrbit pa ima ?e iste telefone pa ti lahko da kak nasvet. Pokli?i Korena ker je to on montiral in ko je meni delal je reko, da ni problem folije dol dobit. BRUN?VIKPO?TA: 2327 RA?EKOREN IGOR S.P. LLUMARK, SEN?ILA, STORITVENA DEJAVNOSTBRUN?VIK 68 DTELEFON: (040) 662292TELEFON: (041) 662292 Mislim da ?e vedno dela vsaj meni je leta 2007 ?e delal tako, da je verjetno samo spremenil naziv. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 na stranskih sipah so sle dol takoj brez problema.... zadaj pa (ogrevana sipa) ni sans bom poklical sam mi bo najbrz reku naj grem gor Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 na stranskih sipah so sle dol takoj brez problema....zadaj pa (ogrevana sipa) ni sansbom poklical sam mi bo najbrz reku naj grem gor V?asih ko se je to fejst delalo je hodil enkrat do dvakrat na teden v LJ tako, da morda ?e vedno hodi okoli. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 31. julij, 2010 Prijavi Napisano 31. julij, 2010 ok sem poklical Koren s.p. in mi je povedal kaj moram narest: v eni posodi dat detergent za posode in vodo in potem s tem namakat sipo zadaj pustit nekaj casa potem spet namakat... skratka je slo vse dol po kaksne pol ure... Kompare pa mi je hotu vzet 30eur, pa je vidu, da se mu ne da...resil sel 30 eur Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 31. julij, 2010 Prijavi Napisano 31. julij, 2010 ?ak, da se KAALman oglasi, k je isto spra?eval pred ?asom na alterju http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat...41/Main/955432/ jaz ne dam folije dol, raje prodam avto, ker brez folij bo nikakav... jaz sem spra?eval, ?e ?e dela, ker sem ?el k njemu, in mi je brez vpra?anj zamenjal folijo, ki se je nagubala, pa ?eprav je ?e 2 meseca ?ez 5 let, kolikor je bilo garancije na folijo... aja... ra?unal je ni? je rekel: "Se vidiva pri naslednjem avtu " in tak tudi bo... tudi POLOvi?ka bo dobila temne ?ipe enkrat... Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 1. avgust, 2010 Prijavi Napisano 1. avgust, 2010 Neki me glava ?tema, k zmaja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
icewoman12 Napisano 1. avgust, 2010 Prijavi Napisano 1. avgust, 2010 Neki me glava ?tema, k zmaja! :mi pijemoo: :mi pijemoo: ??? Citiraj Icewoman is here!
Z M A J Napisano 2. avgust, 2010 Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 Ne, ?ist po naravni poti! Eto ta tedn sm pa de?urn, pa totalka neprespan, matrmilo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. avgust, 2010 Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 Saker III se mi je hotel pokazati v zivo na domu, jest pa v Kranju..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 2. avgust, 2010 Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 Pa ?e tankat sem ga mogu, in to za 68 ? za tolk nisem tankal ?e 1 leto. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
daSKAn Napisano 3. avgust, 2010 Prijavi Napisano 3. avgust, 2010 Takle mamo na pumpah zdej, samo ?e cagar za ? se vrti. V?as ko tankam pa na hit prvo pogledam ?tevc za ? pa misim.. oho zdej jepa ?e po?as polno, potem pa v naslednji sekundi pogledam ?e izto?ene litre pa me kap rukne, kumi je kej vn prtekl... Citiraj
Symon Napisano 3. avgust, 2010 Prijavi Napisano 3. avgust, 2010 Takle mamo na pumpah zdej, samo ?e cagar za ? se vrti. V?as ko tankam pa na hit prvo pogledam ?tevc za ? pa misim.. oho zdej jepa ?e po?as polno, potem pa v naslednji sekundi pogledam ?e izto?ene litre pa me kap rukne, kumi je kej vn prtekl... Samo tole je pa ?isto res. Ponavadi je bilo okoli 1:1 zdaj se cifra z ??? ful hitreje vrti kot litri. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.