Boss Napisano 13. september, 2010 Prijavi Napisano 13. september, 2010 ?ak da tole Labi vidi... ve? kaj nam bo rekel? Citiraj
mazdaman Napisano 13. september, 2010 Prijavi Napisano 13. september, 2010 bluziiiiiii Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 13. september, 2010 Prijavi Napisano 13. september, 2010 a jures se je pedral z uklopkotom pol drugace pa jamram, ker me jutri caka nonstop voznja od amsterdama do LJ..ne da se mi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 13. september, 2010 Prijavi Napisano 13. september, 2010 a jures se je pedral z uklopkotom pol drugace pa jamram, ker me jutri caka nonstop voznja od amsterdama do LJ..ne da se mi ne z bossom sem spal.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 14. september, 2010 Prijavi Napisano 14. september, 2010 labi ne ve? kaj si zamudil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 14. september, 2010 Prijavi Napisano 14. september, 2010 labi ne ve? kaj si zamudil bil bi de?urna pitchka Citiraj
LabiGT Napisano 14. september, 2010 Prijavi Napisano 14. september, 2010 fasal sem kazen v nemciji, in sicer za prehitevanje po desni... razlog: glupi avstrijc (itak avstrijc kaj drugega) je kampiral na levem pasu in potem, ko sem mu poblendal je zanalasc mocno zaviral...pol sem ga prehitel po desni kazen 120 eur ampak pozitivno je, da je tud avtrijca ustavil policaj pa je bil civil v bmw-ju serije 3 karavan, temno moder Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOBI Napisano 14. september, 2010 Prijavi Napisano 14. september, 2010 Ooojiiiiiiiii! no uglavnem kdor ni bil priden jih je pa dobil po riti,in kot 1. si je to prislu?il ivar Joooj kako je bil poreden GIF animations generator gifup.com svetovna slika Citiraj MAZDA POWER
jures Napisano 14. september, 2010 Prijavi Napisano 14. september, 2010 svetovna slika Uklopko kje pa je una ta huda? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 misli? tole? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ninja Napisano 15. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2010 Ahahahahahahahahahahahaha Ajvar Citiraj
jures Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 misli? tole? Oij! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 kdo bi si mislil da bom ?el gledat ajvarove gate od blizu Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 kdo bi si mislil da bom ?el gledat ajvarove gate od blizu Ktero pozo si pol zbral ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 Ktero pozo si pol zbral ? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 Ktero pozo si pol zbral ? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 Ahahahahahahahahahahahaha Ajvar Ja, ?e kdaj pozabi kaj mora narest samo slikce na gatah pogleda... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 Ja, ?e kdaj pozabi kaj mora narest samo slikce na gatah pogleda... Prakti?no kot 100 mater. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 15. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2010 Ja, ?e kdaj pozabi kaj mora narest samo slikce na gatah pogleda... Ha, zdej ga pa mamo! Kr plonka tkole... c, c, c Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Matr, ?e mal pa bom za?el v gara?i gojit krape. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Gorjup13 Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Matr, ?e mal pa bom za?el v gara?i gojit krape. Pol loh pa na ve?erjo povab? Citiraj
Symon Napisano 18. september, 2010 Prijavi Napisano 18. september, 2010 V?eraj nisem ?el loviti ribe na bajer, se bom pri tebi oglasil, ker bo? imel ribolov pod streho. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 18. september, 2010 Prijavi Napisano 18. september, 2010 Pa ?e en prav poseben vonj bi imele ribice Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 18. september, 2010 Prijavi Napisano 18. september, 2010 Pa ?e en prav poseben vonj bi imele ribice a ti je olje steku ? Citiraj
Z M A J Napisano 18. september, 2010 Prijavi Napisano 18. september, 2010 Jao ker fuknen vreme, ki nam vsepovsod povzro?a ?kodo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.