Marko_mx-3 Napisano 24. september, 2010 Prijavi Napisano 24. september, 2010 Tukaj bodo pa sedaj stirje ... pa Medvode so prakticno vas, cperav naj bi imeli "kao" status mesta ... Kolega pravi, da dokler kraj nima 24 urne fast food, ni mesto ampak je vas Citiraj
Jest Napisano 24. september, 2010 Prijavi Napisano 24. september, 2010 Kolega pravi, da dokler kraj nima 24 urne fast food, ni mesto ampak je vas Potem smo pa res ze skoraj mesto... Sicer ne vem, ce je "Medvoski kebab" odprt 24 ur dnevno... je pa odprt pozno v noc ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 26. september, 2010 Prijavi Napisano 26. september, 2010 Tukaj bodo pa sedaj stirje ... pa Medvode so prakticno vas, cperav naj bi imeli "kao" status mesta ... Moja bajta je na sliki!!!!!!!!!!! :) Ja tole je res jeba, pa vse gre skoz cela zahodna gorenjska (ker jim avtocesta ne pomaga) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 26. september, 2010 Prijavi Napisano 26. september, 2010 V medvodah je ve? fastfudov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 26. september, 2010 Prijavi Napisano 26. september, 2010 V medvodah je ve? fastfudov. Lakotnikajdain pa nam znani '?eburek' mi casa in pa 400m2 trave za kosit Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Lakotnikajdain pa nam znani '?eburek' mi casa in pa 400m2 trave za kosit Ajda si misli medvo?ki kebap ? V glavnem petek, sobota in nedelja pre?ivel na postli in kav?u, vro?ine ni blo samo grlo pa nos pa tak da sem skoraj skoz rit dihal in jedu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Dans Pravosodje ne stavka! Kaj je u?er Hemilton spet delu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Dans Pravosodje ne stavka! Kaj je u?er Hemilton spet delu! Misli? kaj so njemu delal ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Misli? kaj so njemu delal ? A misl? da je bil Webber kriv? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 A misl? da je bil Webber kriv? Glede na to da je bil Hamilton ve? kot 3/4 dol?ine avta pred njim, pol upravi?eno mislim da je, samo je pa vseeno riskiral, da tud njemu kako kolo odpade. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Bedn razplet, sam ?e manjka se da bo Fetl na konc prvak! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Bedn razplet, sam ?e manjka se da bo Fetl na konc prvak! a ni to uredu,nej zmaga on kot pa nadut alonso! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 U tem primeru sm konkretno za tarde?ga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Jaz ne gledam ampak baje navijam za Renoja. Citiraj
Boss Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 a ni to uredu,nej zmaga on kot pa nadut alonso! Nadut je glih ene tolk kot Hamilton pa kot Vettel. Razlika je le v tem, da Alonso pa Hemi se vsaj lahko pohvalta z naslovom. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 V?eraj sem se nazaj prehladu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 V?eraj sem se nazaj prehladu. Kako pa se naprej prehladi?? :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Kako pa se naprej prehladi?? :ne vem: Isti sistem kot bruhanje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Isti sistem kot bruhanje. O fak to je pa ?isti zajeb Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 O fak to je pa ?isti zajeb Do konc tedna bom ?ist zdrav da napademo- proti jugu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
enej_46 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 V?eraj sem se nazaj prehladu. x2mater! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
daSKAn Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 V?er me je en sodelvac tok razpizdu, da celo no? nism mogu spat... Citiraj
Boss Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 V?er me je en sodelvac tok razpizdu, da celo no? nism mogu spat... Zdej nas pa ?e zanima kaj je blo tko grozno, da ti je kratilo spanec. :ne vem: Citiraj
mazdaman Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 glede na debato v pohvali se niti 1000 postov nimam kaj ?ele 2000 da bi dobil svoj nivo (ime sem ?e vedno ri?ar) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Marko_mx-3 Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Mislim, da si ?e lahko sam spremeni? titulo, v nadzorni plo??i pod Edit profile information, ?e ima? Custom member title Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.