Z M A J Napisano 5. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2010 Hvala lepa, ne bi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2010 Simon, ni blu hudga - Sutjeska ?e stoji! Lohk pa pojamram d je tale moja strojepiska usak dan bl zoprna in u vse se vtika, kar je dnevna mooora! S kje pa je, pomo?nica ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2010 U osnovi BIH, tle pa mislm da Nove Jar?e! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 5. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2010 U osnovi BIH, tle pa mislm da Nove Jar?e! eeeeeeeejjj Jar?anke so goood Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2010 Grega, raj ne posplo?uj, v tem primeru bi se u jezk ugriznu (?e po king size dimenzijah)! Sm pa odpru novo temo v rubriki te?ave s koreto, konkretno plinom, bemumast! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 5. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2010 Huda je kaj jamrate zaradi ene maj?kene nalepke na avtu. Res groza a ne, da bo zdaj avto gr?i. Hehe tale hello Kitty nalepka je zakon... vse pun?ke in narobe naviti so ?ist vshi?eni Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2010 Odkartu sm prejle 1600 EUR za "gavtre" za okna kletnih prostorov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 5. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2010 Hehe tale hello Kitty nalepka je zakon... vse pun?ke in narobe naviti so ?ist vshi?eni Samo smo res carska in pogumna dr?ava.Kdo drugi bi si upal dati tako barvo vinjet? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 6. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2010 Mal me zob boli, pa ma ***** zobarca na netu objavlene napa?ne informacije, bi mogla bit dans de?urna pa ni, zdj morm pa do torka ?akat da mi porihta to bedarijo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2010 Nek kr? me je u me?a stisnu, pa se mi kr no?e noga ?ist u?timat tekom dneva! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 7. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. november, 2010 Ker vreme je pa doma..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 7. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. november, 2010 Mah spet ?vabo tele?ji zmagu dirko F1! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 7. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. november, 2010 Sj ne vem kam to sodi. opazil sem, da sem po novem Trotlfahrer, vsaj tako mi pi?e pod nickom, poleg tega pa se dogaja nekaj ?udnega, ?e je nek post na drugi strani kot se nahajam (sem a strani 11 pa se tema nadaljuje na strani 12) klik na naslednjo stran spro?i nekaj ?udnega in sicer se mi posti ?udno prika?ejo, za?enj?i s prvim.takole upam da lahko kdo pomaga. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 O?itno ne bo nekega vremena v prihodnjih dneh! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Sj ne vem kam to sodi. opazil sem, da sem po novem Trotlfahrer, vsaj tako mi pi?e pod nickom, poleg tega pa se dogaja nekaj ?udnega, ?e je nek post na drugi strani kot se nahajam (sem a strani 11 pa se tema nadaljuje na strani 12) klik na naslednjo stran spro?i nekaj ?udnega in sicer se mi posti ?udno prika?ejo, za?enj?i s prvim.takole upam da lahko kdo pomaga. Klikni mo?nosti in klikni "switch to obi?ajno" Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Sj ne vem kam to sodi. opazil sem, da sem po novem Trotlfahrer, vsaj tako mi pi?e pod nickom, poleg tega pa se dogaja nekaj ?udnega, ?e je nek post na drugi strani kot se nahajam (sem a strani 11 pa se tema nadaljuje na strani 12) klik na naslednjo stran spro?i nekaj ?udnega in sicer se mi posti ?udno prika?ejo, za?enj?i s prvim. upam da lahko kdo pomaga. Tam ko ima? gumb mo?nosti, klikni pogled obi?ajno. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Hvala, sem uredil Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Delal cel vidkend, je ?lo skoraj vse narobe, ko sem skakal iz data centra v drugega sem v Shitty Parku eni babi ku?nil rit. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Pol sem jaz ?e dober. Za dobro jutro prazen akumulator, sem ga zalaufal na kleme (z Mazdo, ki sem ji preden je ?la od mene kupil akumulator ) in pridem na ?iht pa ?e vedno ?isto prazen, niti centralno zaklepanje ni zakurblalo izgleda je ?isto hin. In potem pride? na ?iht pa dobi? ?e ful dela in to takega, da ne more? ni? pohiteti ker pa? vsak proces traja nekaj ?asa. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Kupil smo otro?ki sede?, pa ko smo ga zmontiral v voz, se ga zdej ne da odmontirat (mo?no da so krivi Reno pasovi ), neki se zagozdlo, bemumast, pa je kr orng firma, biv drag ko ?afran! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Kupil smo otro?ki sede?, pa ko smo ga zmontiral v voz, se ga zdej ne da odmontirat (mo?no da so krivi Reno pasovi ), neki se zagozdlo, bemumast, pa je kr orng firma, biv drag ko ?afran! jest pa glih oglas dal.. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Kupil smo otro?ki sede?, pa ko smo ga zmontiral v voz, se ga zdej ne da odmontirat (mo?no da so krivi Reno pasovi ), neki se zagozdlo, bemumast, pa je kr orng firma, biv drag ko ?afran! A to je ta znani isofix? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 A to je ta znani isofix? isofix pa pasovi so dvoje....on je verjetno stisnu pas s sponko pod zicom pa ne dobi ve? ven Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Ne vem neki sm zihr u?pilal, dvomim da smo kupli ?kart, aja firma je pa Romer oz. Roemer, ?e kdo pozna! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Ne vem neki sm zihr u?pilal, dvomim da smo kupli ?kart, aja firma je pa Romer oz. Roemer, ?e kdo pozna! To je good znamka, sva ga z biv?o biv?o (haha) kupila za njeno tamalo. Isofix je delal ?isto good, malo ga zdrmaj pa potem probaj odhaklati....vid? kaj pa ma? tak avto, v f-ki sem ga lepo na pas privezal pa je blo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.