Z M A J Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Sej u "F-ko" je tut namenjen, pa je na poti do nje za?tekal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 8. november, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 U?es mam vnet :jemumru k tok boli. Upam da bojo antibiotiki ?imprej prjel. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Kok sm se pa prejle natelovadu s tistim otro?kim sede?am, no pol je le uspelo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 U?es mam vnet :jemumru k tok boli. Upam da bojo antibiotiki ?imprej prjel. Jest tud, sem bil danes pri doktorci, oz. oba u?esa, dobil 2 paketa Amoksiklava, tako da sem tabletar zdej Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 8. november, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Jest tud, sem bil danes pri doktorci, oz. oba u?esa, dobil 2 paketa Amoksiklava, tako da sem tabletar zdej Jest bi tut Amoksiklav Tko mam pa Sumamed, samo 3 tablete Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Jest bi tut Amoksiklav Tko mam pa Sumamed, samo 3 tablete Pol sta ti pa Grega idealen par za na umeka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Celo popoldne sem ?raufal,vadio sam du?u. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Ravnokar sem se odlo?il da preverim kako mi gre na glasovanju in sem ugotovil, da slabo in sicer od 300 avtomobilov sem na 58 mestu kar pomeni, da imam veliko za nadoknaditi. Ratujem ?e realisti?en, da mi s takim nadaljevanjem nikakor ne uspe priti med prvih 10 saj se vodilnih 7 oddaljuje s svetlobno hitrostjo (imajo ?e ?ez 1500 glasov) potem smo pa ostali do 58 pod 1000 od tega le enih 5 nad 600 ostali pa od 330 do 600. S temle jamranjem prosim, ?e lahko besedo o glasovanju raz?irite naprej. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 Ravnokar sem se odlo?il da preverim kako mi gre na glasovanju in sem ugotovil, da slabo in sicer od 300 avtomobilov sem na 58 mestu kar pomeni, da imam veliko za nadoknaditi. Ratujem ?e realisti?en, da mi s takim nadaljevanjem nikakor ne uspe priti med prvih 10 saj se vodilnih 7 oddaljuje s svetlobno hitrostjo (imajo ?e ?ez 1500 glasov) potem smo pa ostali do 58 pod 1000 od tega le enih 5 nad 600 ostali pa od 330 do 600. S temle jamranjem prosim, ?e lahko besedo o glasovanju raz?irite naprej. Sej telih njihovih 24ur, je pa zelo razpotegnjenih, ker tut ko ho?em glasvat, nakonc ne morem, ?eprov je minil ?e ohoho ve? kot 24 ur, ?udn kronometer majo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 Pol sta ti pa Grega idealen par za na umeka ?e liter alkota po galvi ?ez, pa bo ?vi?gal na polno...hehe. Najbolj me skrbi ker prjatu pri?akuje prvega otroka vsak ?as...to veste kaj pomeni...jest pa na antibiotikih...tko da bo res wiuwiu Ninja ?e ne primejo pejt ?e enkrat k doktorci pa re? naj jih zamenja, lahk da si ?e navajena tega Sumameda,hehe. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 ?e liter alkota po galvi ?ez, pa bo ?vi?gal na polno...hehe. Najbolj me skrbi ker prjatu pri?akuje prvega otroka vsak ?as...to veste kaj pomeni...jest pa na antibiotikih...tko da bo res wiuwiu Ninja ?e ne primejo pejt ?e enkrat k doktorci pa re? naj jih zamenja, lahk da si ?e navajena tega Sumameda,hehe. hehe ?e si v skrbeh zaradi prijateljevega otroka .........kako bo ?ele potem ko bo? ?akal na svojega Ninja ti pa se preve? potaplja? !!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 hehe ?e si v skrbeh zaradi prijateljevega otroka .........kako bo ?ele potem ko bo? ?akal na svojega Ninja ti pa se preve? potaplja? !!! Potem me 3 dni ne bo dam... ...fora je tudi ker je prvi od frendov ki smo ?e ohohoho ?asa skupaj kateri bo imel otroka, se pravi prvi prvi,hehe. Sam je res gnil feeling v u?esih, kot da sem vsak ve?er celo no? v diska?u oz. kot da sem ?e 1 teden na absolventu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 v najbolj glupi drzavi na balkanu (tj makedoniji) sem dobil skladno drzavi najbolj glupo kazen ever: peljem na letalisce angleza predstavnika mirande, in se ustavljam pred vhodom, grem ven z avta, odprem prtljaznik, kufer ven, ga pozdravljam, grem v avto in pride policajka, me sprasuje za dokumente itd itd... in mi rece, da sem se dotaknil prelaza za pesce z zadnjimi kolesi (tam kjer sem bil ustavljen) in zato moram placat kazen...in sva sla do policijske postaje, in cel zapisnik in potem do poste placat in pol nazaj do policije in adijo 25 eur... beda Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 v najbolj glupi drzavi na balkanu (tj makedoniji) sem dobil skladno drzavi najbolj glupo kazen ever: peljem na letalisce angleza predstavnika mirande, in se ustavljam pred vhodom, grem ven z avta, odprem prtljaznik, kufer ven, ga pozdravljam, grem v avto in pride policajka, me sprasuje za dokumente itd itd... in mi rece, da sem se dotaknil prelaza za pesce z zadnjimi kolesi (tam kjer sem bil ustavljen) in zato moram placat kazen...in sva sla do policijske postaje, in cel zapisnik in potem do poste placat in pol nazaj do policije in adijo 25 eur... beda umiriti se mora? divjak Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 Sam res Labi no... kako mora? ogro?at vse po spisku vklju?no s pe?ci - divjak eden. Upam, da je policajki zadogajal, da je mela tolk opravka s tabo za 25? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 Hehe, makedonsko pravo in njihova lokalna logika! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 Js bi ji takoj dal 30? pa ?e na kofe bi jo povabu, pla?a pa nj s tistimi 5? vi?ka. Gorensko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 Fak spet ponekod poplave! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 heh, to pot so primorci na udaru Pa so mislili, da jih je ujma ob?la Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 Crknu pralni stroj, drugi? v treh mescih Dobr da smo v simbiozi s star?i od ?ene, ker peremo zdej na veliko, ko je malo dete pri hi?i... Jajca italjanska ! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 Pozabu sm pojamrat da morm bit ju3 v slu?bi 45 minut prej zard p***** po?arne vaje. iskreno mi za po?arno vajo dol visi Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 9. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. november, 2010 Pozabu sm pojamrat da morm bit ju3 v slu?bi 45 minut prej zard p***** po?arne vaje. iskreno mi za po?arno vajo dol visi druga?e bi razmi?lju, ?e bi do tega res kdaj pri?lo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2010 Glede na to kako reagiramo ko se javi po?arni alarm ne bi kr se spro? kr tko mal za hec pa nm ?e vsm dol visi doklr ni dima smo k da je blo obvestio o vremenu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 10. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2010 Glede na to kako reagiramo ko se javi po?arni alarm ne bi kr se spro? kr tko mal za hec pa nm ?e vsm dol visi doklr ni dima smo k da je blo obvestio o vremenu Mi ne reagiramo, ok zdej so nekaj po?timali, prej se je pa vsaj 1x na dan sam od sebe spro?il, tako da ?lovek neha trzati....so pa zanimive te taprave vaje, ko so prileteli iz LJ brigade z ma?inerijo in je na? folk ?ez okn lazu po lojtrah Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2010 Mi ne reagiramo, ok zdej so nekaj po?timali, prej se je pa vsaj 1x na dan sam od sebe spro?il, tako da ?lovek neha trzati....so pa zanimive te taprave vaje, ko so prileteli iz LJ brigade z ma?inerijo in je na? folk ?ez okn lazu po lojtrah Pri nas kaj podobnega izvajamo skoraj vsak mesec Ravno za vikend smo bili na Jesenicah in smo "testirali" njihovo 42m lestev Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.