Ploki Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Ka se sekira? ma? ?e eno piko fore a ni pri 18 ?e odvzem? Citiraj
jures Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 a ni pri 18 ?e odvzem? ja sej....razen ?e nima? ?e zaloge.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 V?eraj nabavil robo za veliki servis, cena kulturna, na rit me je vrglo pa povsem nekaj drugega. Najprej uletim v ?tacuno in - olje za motor - olje za menjalnik - olje za sprednji diferencijal - olje za zadnji diferencijal, - olje za servo, - zavorno olje(dot 5,1 itaq) In pol po?tudirava z modelom da je razli?no olje v menjalniku, spet drugo v sprednjem diferencijalu in spet drugo v zadnjem, jaz sem gladko imel idejo da je povsod isto. Samo sva pol malo ?ir?e pogledala in sem se odlo?il da dam v oba diferencijala GL-5, kot je tovarni?ki predpis in GL-4 v menjalnik tako ot je predpisano in vse 100% sintetika. Pol pa ?e mikro jermen in zadnje zavorne plo??ice in sem pustil skoraj 150 evri?ev. Nisem dubu ?e mikrofiltra ki je pa tud drobi?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 4. december, 2010 Prijavi Napisano 4. december, 2010 Tega sne?enja, naj bo sedaj za nekaj ?asa, dovolj!!! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 4. december, 2010 Prijavi Napisano 4. december, 2010 Tega sne?enja, naj bo sedaj za nekaj ?asa, dovolj!!! Sne?enja kje? Citiraj
Z M A J Napisano 4. december, 2010 Prijavi Napisano 4. december, 2010 Pridi v ?abarijo, ti bo v momentu kdo poturil lopato al pa te prosil da ga porine? ko se je zakopal s kolesi v sneg! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 4. december, 2010 Prijavi Napisano 4. december, 2010 Pridi v ?abarijo, ti bo v momentu kdo poturil lopato al pa te prosil da ga porine? ko se je zakopal s kolesi v sneg! E ne,jaz grem na sneg samo na smu?anje. Danes je bilo pri nas nekaj kaplic de?ja pol pa burjica in vse je bilo suho-cesta in to. Citiraj
Z M A J Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 Mah gledam Kursad?ije (sme?ne fore za popizdit), na Pink.si, pa mi slika stalno trokira! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 baje mi je crknla ena ?top lampa Citiraj
Z M A J Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 Kamni?ki Miklav? relativno uspel (program dost brezvezn), sre?anje sem posledi?no zamudu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 14.12. morm na sodi??e,..in kar je najhuj pr tem je to, da bom ?la ?ist za brezveze, ker sem 100% da bo obravnava prelo?ena,..grrrrrr Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ploki Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 14.12. morm na sodi??e,..in kar je najhuj pr tem je to, da bom ?la ?ist za brezveze, ker sem 100% da bo obravnava prelo?ena,..grrrrrr js pa 8.12... sm prehitro vozil. Citiraj
BOJČ Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Zjutraj pridemo do avta, ne dela centralno... Odprem na klju?, nobene lu?ke v kabini... Ho?em v?gat, seveda ni? Ni ga lep?ega navsezgodaj zjutraj malo pred 6h Jutro polep?am ?e Ajvarju z zgodnjim sms-om in ugotovitev - akumulator. Pa v petek je bilo ?e vse BP, niti najmanj?ega znaka, da kaj ni ok Zadeva uspe?no re?ena. Z Game so mi na Rakitno pripeljali nov akumulator in ga zamenjali Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Pol bo? ti ob ?, js pa upam, da jih dobim Boj? se je vme?al s svojo objavo,..tole je blo za Plokija,.. Boj? ti bi pa mogu pelat mazdico na sprehod ?ez vikend, pa nebi ?trajkala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Pol bo? ti ob ?, js pa upam, da jih dobim Boj? se je vme?al s svojo objavo,..tole je blo za Plokija,..Boj? ti bi pa mogu pelat mazdico na sprehod ?ez vikend, pa nebi ?trajkala Saj jo vsak dan sprehajam vsaj 130 km+, tako, da je ?e kar ornk nabildana Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
jures Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Zjutraj pridemo do avta, ne dela centralno... Odprem na klju?, nobene lu?ke v kabini... Ho?em v?gat, seveda ni? Ni ga lep?ega navsezgodaj zjutraj malo pred 6h Jutro polep?am ?e Ajvarju z zgodnjim sms-om in ugotovitev - akumulator. Pa v petek je bilo ?e vse BP, niti najmanj?ega znaka, da kaj ni ok Zadeva uspe?no re?ena. Z Game so mi na Rakitno pripeljali nov akumulator in ga zamenjali Da ni kdo videl daljinca od webasta in se igral z njim....ali si pa lu?ko pozabil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Da ni kdo videl daljinca od webasta in se igral z njim....ali si pa lu?ko pozabil Ne, ni? od tega, zgleda, da ga je preprosto kap Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Saj jo vsak dan sprehajam vsaj 130 km+, tako, da je ?e kar ornk nabildana Pa vsak dan mim mene, pa nikol te ne vidm,..nesramno!!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Ne, ni? od tega, zgleda, da ga je preprosto kap Ne verjamem je 8 mesecev star.....malo poglej se v mapi z navodili in naokoli o gar listu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Pol bo? ti ob ?, js pa upam, da jih dobim Boj? se je vme?al s svojo objavo,..tole je blo za Plokija,..Boj? ti bi pa mogu pelat mazdico na sprehod ?ez vikend, pa nebi ?trajkala ka ti je fajn Citiraj
Allyssa Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 ka ti je fajn Niti ne Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Mamljiva ponudba, ampak ne Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Tole je pa ?iva groza, ubogi folk (?e tako jih veliko nima kaj dosti)! http://24ur.com/novice/svet/foto-poplave-k...n-ne-pomne.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 jap tole sem je iz aviona vidlo...noro ze na kosovu v nizinah so jezera, mal visje pa vse belo do 3 dni nazaj pa je blo okoli 16-17 stopinj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.