Gorjup13 Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 So mi s faxa javl da me majo ful radi in da ?e ?m v decembru na izpit bo treba dat 125? in ne 40? kot je bilo lansko leto. hura for me Citiraj
Z M A J Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 Kako mrtvilo na forumu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LEPI Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 sei nebom n? druzga reku k proklet kr?! Citiraj
Z M A J Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 Lepi, a ti je spet koreta zahinavla al kuga? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 Itaq. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 kaj pa je blo? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 U na?i kraljevini, na Petrolu, najcenej?e gorivo za avtomobile, ?e 79 centov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 diagnoza na?e: Plju?nica + sumamed................ do konca leta sem o?e samohranilec..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 diagnoza na?e: Plju?nica + sumamed................do konca leta sem o?e samohranilec..... ojoj pozdravi jo, in lepo skrbi zanjo da si skraj?a? samohranilske zadeve Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 kaj pa je blo? ?e sm na meetu prov sli?u oz. mi je na u?es pr?lo, mu je ?el menda EGR ventil...dej se pa s citroenovim jaj?kom okol fura Citiraj
Ploki Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 ?e sm na meetu prov sli?u oz. mi je na u?es pr?lo, mu je ?el menda EGR ventil...dej se pa s citroenovim jaj?kom okol fura hja, to je pa mazda.. Citiraj
tauko Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 ne me stra?it bom jest poj kmau na vrst,da bom kje ob cesti obti?u Citiraj
Boss Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 U na?i kraljevini, na Petrolu, najcenej?e gorivo za avtomobile, ?e 79 centov! Sem videl ja.. to je pa to ?e ima? svobodno oblikovanje cen in kar naenkrat plin ni 50% cene benza ampak je ?e kar 65%. Predelava na plin kmal ne bo ve? rentabilna, ?e bodo ?li tkole naprej. Kolk je pa na Verov?kovi? Citiraj
qwerty Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 Jokam da ma 1.2 16V clio porabo 8.3L... Pa sm mel izven mestno vo?no po 20km v eno smer brez semaforjev 90 omejitev... nii? prehitevanja, naglega speljevanja... var?noo.. KAO... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 dej ga Bossu v roke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 dej ga Bossu v roke Pol bo mogu po povratku v ?tartno to?ko, benz ven sto?it ker druga?e bo razneslo kesl. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Sem videl ja.. to je pa to ?e ima? svobodno oblikovanje cen in kar naenkrat plin ni 50% cene benza ampak je ?e kar 65%. Predelava na plin kmal ne bo ve? rentabilna, ?e bodo ?li tkole naprej. Kolk je pa na Verov?kovi? Pred kakmu tednom ?e zmer 64 c! @Qwerty - to je tko ?e vozi? pre?vohnega Renoja, moja je 1.8 in se vozim obvezno pod 8, klasika pa nekje dobrih 7 na 100 prevo?enih! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Jokam da ma 1.2 16V clio porabo 8.3L... Pa sm mel izven mestno vo?no po 20km v eno smer brez semaforjev 90 omejitev... nii? prehitevanja, naglega speljevanja... var?noo.. KAO... hec, ve? kako porabo ma Symonov RS? Citiraj
iceman22 Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 od brata opel astra z masino 1.6 16v ima porabo 9,3l..pa ni sans da prides pod to..mogoce je tudi to vazno da ni se naredu prvega servisa..ceprav tezko vrjamem.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 od brata opel astra z masino 1.6 16v ima porabo 9,3l..pa ni sans da prides pod to..mogoce je tudi to vazno da ni se naredu prvega servisa..ceprav tezko vrjamem.. nepremi?nina (pa va?a familija ni ravno ne dirka?ka ) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 nepremi?nina (pa va?a familija ni ravno ne dirka?ka ) pa sej gre ima 118KM..ni neki da je res svoh..ampak porabo pa ima ubitacno...mi sploh ne dirkamo...js vedno ko pridem do 200km/h se umirim in daqm na tempomat..sej to ni dirkanje?ane.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 od brata opel astra z masino 1.6 16v ima porabo 9,3l..pa ni sans da prides pod to..mogoce je tudi to vazno da ni se naredu prvega servisa..ceprav tezko vrjamem.. Znano je da avtomobili na za?etku prvih nekaj tiso? km znajo malo ve? po?ret (utekanje motorja)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Znano je da avtomobili na za?etku prvih nekaj tiso? km znajo malo ve? po?ret (utekanje motorja)! moj ma cez 200k km pa se se vedno uteka Citiraj
jures Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 pa sej gre ima 118KM..ni neki da je res svoh..ampak porabo pa ima ubitacno...mi sploh ne dirkamo...js vedno ko pridem do 200km/h se umirim in daqm na tempomat..sej to ni dirkanje?ane.. sam prostornina ga ubija ko rabi mo?, mora biti verjetno skoz nad 3500 rpm, tam je pa ?eja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 sam prostornina ga ubija ko rabi mo?, mora biti verjetno skoz nad 3500 rpm, tam je pa ?eja Alo tam ma ?e blokado. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.