iceman22 Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Alo tam ma ?e blokado. ajvar bencinar je...nimamo sam dizle pr his.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Alo tam ma ?e blokado. Ni to nafta ?uj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Ni to nafta ?uj Te je pa vrei. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 ?eprav na?eloma so Opelice veljale za precej var?na vozila, dobr ne ravno kot Reno, ki mislim da je kar pojem ekonomike! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 ?eprav na?eloma so Opelice veljale za precej var?na vozila, dobr ne ravno kot Reno, ki mislim da je kar pojem ekonomike! ja veljale so..se spomnim ko smo enkrat imeli pr his vectro prvo serijo 1.6i je res mal kurla..mislim da je imela 75 KM,je pa sla 200..ko smo jo mi dali iz rok ene 8 let nazaj je imela 260 000km..in mislim da jo se kr eden vozi iz skofja loke.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Opel je JTD...tako da glede tega je ze ok, samo podvozje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Ja tako isto Vektro smo mel doma, letnik 93, ?rla je pod 7 litrov, tko da ni da ni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 dej ga Bossu v roke Ne bo ?lo... s ?voh bencinarji ne znam nizke porabe narest - pa? stil vo?nje mora biti ?ist druga?en kot pri mo?nej?ih motorjih. Citiraj
jures Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Insignia pa rabi ze 2L ta vzdrzuje vso novotarijo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 od brata opel astra z masino 1.6 16v ima porabo 9,3l..pa ni sans da prides pod to..mogoce je tudi to vazno da ni se naredu prvega servisa..ceprav tezko vrjamem.. Absolutno ti lahko tole potrdim Ker je kolega razbil Golfa mam zdele spet Astro 1.6 Ta avto je nenormalno po?re?en in se mu giblje povpre?je med 9 in 10 litri ?e se vozi? enakomerno po lokalnih cestah ?e nekako gre, ?e pa zapelje v mesto pa je takoj nad 10 litrov, da o AC ne govorim, ko je pri 140km/h poraba 8,5 l/100km. Z avtom ni ni? narobe, ima ?e 15.000 prevo?enih tako, da je ?e ute?en in tudi to ne vpliva na porabo. Sem pa pred parimi leti to ?e enkrat skritiziral pa jo moram spet. http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;#entry133043 Glede porabe pa sem to tud ?e omenil pred pol leta, da je Astra precej nad povpre?jem pri porabi Na moj stil vo?nje, ker nisem rad ovira na cesti in se rad oviram izogib (beri: prehitim po?asne?e) so iz mojih izku?enj bencinarji z mo?jo tam okoli 100KM zelo potro?ni in to ne glede na znamko. Recimo tiste, ki sem vozil kar precej ?asa: 1.) Kia Clarus 1.8 116KM poraba nekje med 8,5-9,52.) Golf IV 1.6 102KM poraba 8-93.) Astra (2008) 1.6 116KM preko 9 litrov4.) Mercedes A 1.4 80KM 8-95.) Bencinar z malo ve? konji Honda Civic 1.8 140KM 7.5-8.5 Insignia pa rabi ze 2L ta vzdrzuje vso novotarijo K si glih Insignio omenil - a je ?e kdo opazil ?udno delovanje lu?i, ki svetijo absolutno previsoko. Pred ?asom sem ?e to opazil, ko je nekdo z Insignio vozil za mano, danes pa spet. Ko je vozil po?asi skozi cestninsko cca 50m za mano je bilo z lu?mi vse OK, ko pa se je hitrost pove?ala pa se je snop svetlobe dvigal, da je na koncu ?e vse ble??alo v vzvratnem ogledalu in da sem se po?util kot bi bil na osvetljenem odru. Vem, da imajo aktivne lu?i, ki prilagajajo snop ampak a se sistem tolk kvari al pa na servisu ne znajo zadeve bolj nastavit. :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Men je sme?no oz. sem porajtu edino pri Insinji do zdej, da stalno vibrirajo lu?ke, ko se vozi za tabo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Glede porabe pa sem to tud ?e omenil pred pol leta, da je Astra precej nad povpre?jem pri porabiK si glih Insignio omenil - a je ?e kdo opazil ?udno delovanje lu?i, ki svetijo absolutno previsoko. Pred ?asom sem ?e to opazil, ko je nekdo z Insignio vozil za mano, danes pa spet. Ko je vozil po?asi skozi cestninsko cca 50m za mano je bilo z lu?mi vse OK, ko pa se je hitrost pove?ala pa se je snop svetlobe dvigal, da je na koncu ?e vse ble??alo v vzvratnem ogledalu in da sem se po?util kot bi bil na osvetljenem odru. Vem, da imajo aktivne lu?i, ki prilagajajo snop ampak a se sistem tolk kvari al pa na servisu ne znajo zadeve bolj nastavit. :ne vem: navor boss, navor.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Pomoje mu je havbo tok przdigval od silne mo?i! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Pomoje mu je havbo tok przdigval od silne mo?i! Aha,ko bodo vozili na servis na poravilo teh lu?i, bodo tudi kazali mi?ice. Citiraj
jures Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Last Christmas.....5i? danes....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Last Christmas.....5i? danes....... vem kako ti je, men se bo scufal od teh stiskavcev Citiraj
Z M A J Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 vem kako ti je, men se bo scufal od teh stiskavcev Izkoristi priliko, pa kako postavno sodelavko mal zavrti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 A bela sne?inka ni pa ve? aktualna ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Plagiat !!!!!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Z labijem sva dognala da lahko da ni moj stil vo?nje kriv... ko sem omenil cukanje mu je bilo takoj jasno da je avto nekaj kriv... v?eraj se peljem in ho?em prehitet traktor pa avto zamori v 3 prestavi in ?ane cukat ko nor, lu?ka STOP se pri?ge pol pa ?ez 5s normalno vse spet... ajaaa saj je reno to je normalno Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Z labijem sva dognala da lahko da ni moj stil vo?nje kriv... ko sem omenil cukanje mu je bilo takoj jasno da je avto nekaj kriv... v?eraj se peljem in ho?em prehitet traktor pa avto zamori v 3 prestavi in ?ane cukat ko nor, lu?ka STOP se pri?ge pol pa ?ez 5s normalno vse spet... ajaaa saj je reno to je normalno Verjetno ti nagaja ena od obeh turbin Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Verjetno ti nagaja ena od obeh turbin kake turbine kej... za bencin ja mogo?e k tk piska ko nwm kaj... Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 kake turbine kej... za bencin ja mogo?e k tk piska ko nwm kaj... ne ziher je bi-turbo ti ?el .... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 ne ziher je bi-turbo ti ?el .... mogo? intercooler spu??a al pa BOW ?trajka... mogo? celo inox ror prerostal Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Ej to je nemogo?e, bencinarji ne crkujejo sploh pa ne renaulti ... to se ti je samo zazdelo, da neki ni v redu pa raje ro?no odtegni. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.