Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Ninja

Priporočeno sporočilo

?eprav na?eloma so Opelice veljale za precej var?na vozila, dobr ne ravno kot Reno, ki mislim da je kar pojem ekonomike! :harhar::danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?eprav na?eloma so Opelice veljale za precej var?na vozila, dobr ne ravno kot Reno, ki mislim da je kar pojem ekonomike! :harhar::danzoman:

ja veljale so..se spomnim ko smo enkrat imeli pr his vectro prvo serijo 1.6i je res mal kurla..mislim da je imela 75 KM,je pa sla 200..ko smo jo mi dali iz rok ene 8 let nazaj je imela 260 000km..in mislim da jo se kr eden vozi iz skofja loke..

www.trziskisladoled.si

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

od brata opel astra z masino 1.6 16v ima porabo 9,3l..pa ni sans da prides pod to..mogoce je tudi to vazno da ni se naredu prvega servisa..ceprav tezko vrjamem..

Absolutno ti lahko tole potrdim

Ker je kolega razbil Golfa mam zdele spet Astro 1.6 :( Ta avto je nenormalno po?re?en in se mu giblje povpre?je med 9 in 10 litri ?zmeden?

?e se vozi? enakomerno po lokalnih cestah ?e nekako gre, ?e pa zapelje v mesto pa je takoj nad 10 litrov, da o AC ne govorim, ko je pri 140km/h poraba 8,5 l/100km.

Z avtom ni ni? narobe, ima ?e 15.000 prevo?enih tako, da je ?e ute?en in tudi to ne vpliva na porabo.

Sem pa pred parimi leti to ?e enkrat skritiziral pa jo moram spet.

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;#entry133043

Glede porabe pa sem to tud ?e omenil pred pol leta, da je Astra precej nad povpre?jem pri porabi

Na moj stil vo?nje, ker nisem rad ovira na cesti in se rad oviram izogib (beri: prehitim po?asne?e) so iz mojih izku?enj bencinarji z mo?jo tam okoli 100KM zelo potro?ni in to ne glede na znamko.

Recimo tiste, ki sem vozil kar precej ?asa:

1.) Kia Clarus 1.8 116KM poraba nekje med 8,5-9,5

2.) Golf IV 1.6 102KM poraba 8-9

3.) Astra (2008) 1.6 116KM preko 9 litrov

4.) Mercedes A 1.4 80KM 8-9

5.) Bencinar z malo ve? konji Honda Civic 1.8 140KM 7.5-8.5

Insignia pa rabi ze 2L ta vzdrzuje vso novotarijo :)

K si glih Insignio omenil - a je ?e kdo opazil ?udno delovanje lu?i, ki svetijo absolutno previsoko. Pred ?asom sem ?e to opazil, ko je nekdo z Insignio vozil za mano, danes pa spet. Ko je vozil po?asi skozi cestninsko cca 50m za mano je bilo z lu?mi vse OK, ko pa se je hitrost pove?ala pa se je snop svetlobe dvigal, da je na koncu ?e vse ble??alo v vzvratnem ogledalu in da sem se po?util kot bi bil na osvetljenem odru.

Vem, da imajo aktivne lu?i, ki prilagajajo snop ampak a se sistem tolk kvari al pa na servisu ne znajo zadeve bolj nastavit. :ne vem:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Men je sme?no oz. sem porajtu edino pri Insinji do zdej, da stalno vibrirajo lu?ke, ko se vozi za tabo! :P<_<

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Glede porabe pa sem to tud ?e omenil pred pol leta, da je Astra precej nad povpre?jem pri porabi

K si glih Insignio omenil - a je ?e kdo opazil ?udno delovanje lu?i, ki svetijo absolutno previsoko. Pred ?asom sem ?e to opazil, ko je nekdo z Insignio vozil za mano, danes pa spet. Ko je vozil po?asi skozi cestninsko cca 50m za mano je bilo z lu?mi vse OK, ko pa se je hitrost pove?ala pa se je snop svetlobe dvigal, da je na koncu ?e vse ble??alo v vzvratnem ogledalu in da sem se po?util kot bi bil na osvetljenem odru.

Vem, da imajo aktivne lu?i, ki prilagajajo snop ampak a se sistem tolk kvari al pa na servisu ne znajo zadeve bolj nastavit. :ne vem:

navor boss, navor....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

vem kako ti je, men se bo scufal od teh stiskavcev :whatever:

Izkoristi priliko, pa kako postavno sodelavko mal zavrti! :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Z labijem sva dognala da lahko da ni moj stil vo?nje kriv... ko sem omenil cukanje mu je bilo takoj jasno da je avto nekaj kriv...

v?eraj se peljem in ho?em prehitet traktor pa avto zamori v 3 prestavi in ?ane cukat ko nor, lu?ka STOP se pri?ge pol pa ?ez 5s normalno vse spet... <_< ajaaa saj je reno to je normalno :harhar::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Z labijem sva dognala da lahko da ni moj stil vo?nje kriv... ko sem omenil cukanje mu je bilo takoj jasno da je avto nekaj kriv...

v?eraj se peljem in ho?em prehitet traktor pa avto zamori v 3 prestavi in ?ane cukat ko nor, lu?ka STOP se pri?ge pol pa ?ez 5s normalno vse spet... <_< ajaaa saj je reno to je normalno :harhar::hohoho:

Verjetno ti nagaja ena od obeh turbin :blush:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

kake turbine kej... za bencin ja mogo?e k tk piska ko nwm kaj...

ne ziher je bi-turbo ti ?el .... :bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.