tauko Napisano 9. december, 2010 Prijavi Napisano 9. december, 2010 Spet ne morem normalno zaspat Citiraj
Gorjup13 Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 @ tauko welcome to my world, nism normalno zaspau ?e x let kar pomeni da zdj ?e vsako no? normalno zaspim Da mal pojamram, da bi dans skor brez avta ustou kr se je en deda pa? naveli?u ?akat na neprednostni cesti in je kr spelu pred mene jst nj pa iz 50- 60 kmh ustavm u par metrih al kaj? sm se mu komi izognu in loh sam re?m hvala bogu za ABS kr drga? bi mu direkt u bok prletu Citiraj
Z M A J Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Boss, eno pra?anje zate (ni mi?ljeno provokativno) in sicerr, a je mo?no, da ?e bi ti kupu novga kakega Renoja dizla, re?mo Megana, pa ?e bi ga primerno vzdr?eval (servisi na 15Kkm in ne na 30!!!), da bi ti ta v redu slu?il, al je ta kripa useen tok pod nivojem, da ne bi zneslo! Kokr pa tle po forumu prebiram, se pravi, ?e italjanske 6ke kar zajebavajo, kaj bi bilo potem ?ele z uvo?enim Renojem? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 V?eraj na relaciji Kranj - Ljubljana na?tel 17 avtov s crknjeno lu?jo...16 francozov + 1 focus..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Kok sovra?m ko mi nekdo s stranske ceste, brez da pogleda zapelje in potem bremzaj kokr ve? in zna?, matr me mika, da enkat kar ni? ne pobremzam, sam po?im vanga, pa da vidmo kok ma Laguna Erbegov (5 zvezdic na testu, hehe)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Spet ne morem normalno zaspat Definiraj normalno :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Definiraj normalno :ne vem: hehe morda je gledal paranormalno!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Boss, eno pra?anje zate (ni mi?ljeno provokativno) in sicerr, a je mo?no, da ?e bi ti kupu novga kakega Renoja dizla, re?mo Megana, pa ?e bi ga primerno vzdr?eval (servisi na 15Kkm in ne na 30!!!), da bi ti ta v redu slu?il, al je ta kripa useen tok pod nivojem, da ne bi zneslo! Kokr pa tle po forumu prebiram, se pravi, ?e italjanske 6ke kar zajebavajo, kaj bi bilo potem ?ele z uvo?enim Renojem? ?ist v redu vpra?anje, ki zaslu?i normalen odgovor. Rabljenega Renaulta ne bi nikoli kupil, kot ne bi Peugeota, Citroena, Fiata, Alfe pa ?e kaj bi se na?lo na tem seznamu. Sploh ?e bi ?lo za diesla. ?e pa bi kupoval nov avto in bi bil Renojc cenovno ugoden pa bi kupil tudi diesla - nov Megan je recimo oblikovno zelo lep avto medtem, ko nova Laguna mi pa ne sede. Ampak, ker renojc ne bo nikol tako zelo cenovno ugoden me sploh ne skrbi, da bi kdaj zabredel v kako tako dilemo . Aja pa ne gre za to, da bi avto bil pod nivojem sploh ne pod kakim statusnim nivojem, ker tud Mazda ni glih status, gre za duge stvari pa mislim, da ni treba ?e enkrat razlagat katere. Citiraj
LabiGT Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 nov megan sux, se od nobenga avta me koleno ni tok bolelo kot s to kanto neumno. fuj. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Mejbi je to GeyCar ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Stroker Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Mejbi je to GeyCar ? Misli? GayCar? GayCar je pa tole: Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Z M A J Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Se strinjam, vsaka generacija oz. FL Lagune je gr?i (se pravi je moja ?e nekje srednja ?alost, glede na letnik in da ni FL od II. generacije)! Pa ?e tole lih ne razganja od lepote, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Jo?a, tvoja je oblikovno ?ist zgledna. FL je pa ?e mem, da ne re?em tanova pa mi skoz vzbuja ob?utek, da gledam ?abo z abnormalno raztegnjenimi usti. Citiraj
jures Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Jo?a, tvoja je oblikovno ?ist zgledna. FL je pa ?e mem, da ne re?em tanova pa mi skoz vzbuja ob?utek, da gledam ?abo z abnormalno raztegnjenimi usti. Ok, ni mi treba k okulistu.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Pa un padajo? kufr na karavanki je tut grozen (odrezan pod kotom 40 stopinj)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Spet ne morem normalno zaspat ej js tut nism mogu. Citiraj
iceman22 Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 baba je tecna pa ceprav je bla cel dan na sopingu (jozagulikoza bi reku tecna ko zmaj) Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 baba je tecna pa ceprav je bla cel dan na sopingu (jozagulikoza bi reku tecna ko zmaj) narobe, te?na k zmaj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 narobe, te?na k zmaj TAKO JE in tako mam tut doma! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 ?e ma baba predolg gobec, ti sam pokli? servis metod trobec Citiraj
Deeyan Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 TAKO JE in tako mam tut doma! js so?ustvujem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 neki me klu?avnica na voznikovi strani zaj***** morm ju3 mal WD-ja not spustit pa molt da bo bol?. (ma kdo kak drug predlog) Citiraj
Hanco Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 no pa je ?la ?e ena Gtjka rakom ?vi?gat............ Citiraj
jures Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 no pa je ?la ?e ena Gtjka rakom ?vi?gat............ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 kaj je olja zmankalo ? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.