Hanco Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 imel bli?nje sre?anje iz ''?karpo'', ne vem kdo ji je dovolu da po cesti ska?e Citiraj
uklopko Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 imel bli?nje sre?anje iz ''?karpo'', ne vem kdo ji je dovolu da po cesti ska?e sam res.......mater lasnik bi jo moral imeti na vrvici No da le ni kaj huj?ega in jo ?imprej porihta?.lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 E jebote Han?o, kaj si pa ustvarju, bemumast, ?e 1 dan prej je bla kot iz ?katlice! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 heh, zimske ceste niso igri??e. (pa ne da moraliziram, jaz sem ze tudi razbil en avto hehe) Citiraj
BOBI Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 no pa je ?la ?e ena Gtjka rakom ?vi?gat............ upam da ni hudo,zakaj morate divjat z v6-tkami,jaz sem se tak lepo vozo,daj kako slikico da vidimo in se razjocemo Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 Hawaii pica ni zame! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hanco Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 nisem ni? hitro vozil.... v jok pa na ?karpo Citiraj
Ploki Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 u pizda si ga pa fajn ruknil... ka pa zaj? Citiraj
uklopko Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 jaoooooooo jaoooooooooo a so kolesa na svojem mestu!! saj jo bo? po?timal... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Hanco Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 kolesa ?isto na mestu, ra?unam da bi kupu drugo oz. je treba nredit predra?un za popravilo... Prva ?ipa je po?ena, stranski sta obe 2 vn odelete.... (ne spra?uj kako ker nevem ) Kiler je spustu, pa ?e nekaj malenkosti... Airbagi so se pa ?ist po nepotrebnem spro?li..... Uglavnem sploh ni tok hudo kokr zgleda Citiraj
Ploki Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 spredno levo kolo ne zgleda na svojem mestu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4186896&show=1 Citiraj
Hanco Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 spredno levo kolo ne zgleda na svojem mestu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4186896&show=1 ni volan porovnan k smo ga ?lepal se avto ?ist lepo naravnost pelje Ja tole sm meu v mislih... In ?e se odlo?im za nakup, bom pa meu mojo za dele... Citiraj
Ploki Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 ka pa vezna stena? ma. jaz mam s klamfanjem avta skup slabe izkusnje. pol zacnejo cudne stvari crkvat pa cricki od vsepovsod pa nevem kaj vse. Citiraj
Hanco Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 ja vezna je tud zrela za menjavo... Tako da bom ?el kar verjetno v nakup zgoraj omenjene konec koncev se res spla?a uzeti drugo... bo usaj ''street legal'' Citiraj
tauko Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 Han?o, prvo so?alje, drugo pa bi se mrbit dal zment za kake dele. Predvsem bi rabu zadn odbija?,pa spojler in ?e kako malenkost bi na?u. No re?mo ?e ta zadn lonc od auspuha Citiraj
Symon Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 Kaj se je zgodilo? So?alje. Sicer pa, ?e je denar je res najbolje kupiti drugo rde?o. Nih?e ne bo niti vedel, da si zamenjal avto pa ?e delov bo? imel polno kar je pri takih avtih fajn. Sestavljanje zbitega avta zna biti pa kri? ker mora biti tip-top poleg tega se zaradi nesre?e marsikaj zamaknke in lahko pride do ?ri?kov. Kar poglej, ?e sta se ?ipi sneli potem ve?, da je so tudi ostali deli fajn ruknili in dobili luft. Citiraj
Grega_ Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 Uf uf uf uf uf, res ?koda, moje mnenje, kupi tole iz avtoneta ?e je tipi topi, svojo imej za dele oz. jo prodajaj po delih, jest mislim da se ne spla?a popravljati, ok, ?e baloni nebi ?li ven, pa ?e to je vpra?anje, jah glede ?ip pa ve? kako je, sej jih "ni?" ne dr?i notri ker nimajo okvirja, tako da je sila verejtno svoje naredila. Citiraj
Hanco Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 Ja mazda se bo prodala po delih, ta teden grem pa uno iskt.... na ovinku mi je rit zanesl (led na cesti), sem ga popravil ampak je bilo ozko in sm ?ou direktiva u ?karpo. usem hvala za so?alje pa ?e ena slikca Citiraj
BOBI Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 me je kar stisnilo pri srcu,fajn si butno,zaj ce bos ono kupo pol lahko nekdo naredi swap keri se majo 1.5 mlincek in si grejo homologirat zadevo in se ze vozijo z sestakom naokoli Citiraj MAZDA POWER
Štraus Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 ja saj to ni tak hudo udarjeno kak dan dela ?e je ?pura uredu samo nabava delov bi bila malo draga druga?e pa se da vse popravit res ?koda avta Citiraj
Z M A J Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 Mislm da se da z neki volje in ke?a stvar po?timat, glavno pa da je s Han?otom vse okej, ker je res dec na mestu, pa gorak k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 kok dnarja ho?e? za tako kot je?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Hanco Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 ni naprodaj ?la bo po delih ker morm itak premontirat nekaj stvari na novo Citiraj
uklopko Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 ok!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 Tole zihr sodi v Jamralnik, ker nismo zdele tam prisotni! http://zadovoljna.si/clanek/rubrika/samo_z...-pod-tusem.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.