LabiGT Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 ne niti najmanj... zna bit, da nagaja tudi famozni ventil, naj kr nagaja ko ga jebe Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 ne niti najmanj...zna bit, da nagaja tudi famozni ventil, naj kr nagaja ko ga jebe Zamerila ti je Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 zdaj me mal skrbi, ker me ta teden caka dolga pot, najprej stuttgart potem se paris... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 zdaj me mal skrbi, ker me ta teden caka dolga pot, najprej stuttgart potem se paris... te butli francozi v petek - vsi out of office ob 12:00 ker je snezilo, ne da je se prijemalo in to...je za?elo sneziti... PANIKA! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Mah tole je grozno za prebrat, sam kaj ko je folk totaln nepripravljen! http://24ur.com/novice/crna-kronika/traged...izini-krna.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Mah tole je grozno za prebrat, sam kaj ko je folk totaln nepripravljen! http://24ur.com/novice/crna-kronika/traged...izini-krna.html to je zame naklepni samoumor...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Skoraj se moram strinjat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Presene?a me da je clo palce uzeu s sabo...dobr da ni ?u v kopalkah. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Rocky Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 ojej zajeb - sicer pa glavno, da ti niso ?ene ukradli jo vcasih pohecam, da njo bi po dnevu al pa dveh vrnil Citiraj
mazdaman Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Isignia ima res obupne lu?i ?e vozi? pred njo in Hanco ?koda. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Mah, dubu pora?un vode 115 ?, pa je voda ena najcenej?ih dobrin kokr vem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 A to je mese?ni obra?un al polletni? K to je pa res tuma? za en mesec Spet snek in posledi?no zmrznjena cesti??a spet bo pokal Citiraj
Alex Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Uf,zdej so nas pa ?e hrvati pre?i?ali,kar se ti?e pravne dr?ave-zamrznili so premo?enje Sanaderja,?ene in h?era ne glede na,da je bil bla,bla,bla in na koncu poslanec. So lahko za zgled na?im pobiralcem banan,ki i??ejo in kaznujejo samo kurje tatove (beri epilog afere Bari?ević). Citiraj
Gorjup13 Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Na poti z Vranskega se mi je pr?gala lu?na rumena lu?ka ki zgleda tkole: hvala bogu se je ugasnila po tem k sm ugasnu pa pr?gau auto. Citiraj
nisde Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Uf,zdej so nas pa ?e hrvati pre?i?ali,kar se ti?e pravne dr?ave-zamrznili so premo?enje Sanaderja,?ene in h?era ne glede na,da je bil bla,bla,bla in na koncu poslanec. So lahko za zgled na?im pobiralcem banan,ki i??ejo in kaznujejo samo kurje tatove (beri epilog afere Bari?ević). Lih o tem smo se doma pogovarjal. Usi kritizerajo kok je korupcije na hva?kem, ampak majo tm saj jajca da kj nardijo, medtem ko se pa u slo sam govori, nardi pa n?. Uso tako golazn treba zapret, prej nau miru. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jures Napisano 14. december, 2010 Prijavi Napisano 14. december, 2010 - 16 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 14. december, 2010 Prijavi Napisano 14. december, 2010 - 16 Lj-?rnu?e -13,4 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 14. december, 2010 Prijavi Napisano 14. december, 2010 Nove Jar?e.... - 12, Mazdica kresnila v prvo ?e z original 6 let starim akumulatorjem Citiraj
jures Napisano 14. december, 2010 Prijavi Napisano 14. december, 2010 Nove Jar?e.... - 12, Mazdica kresnila v prvo ?e z original 6 let starim akumulatorjem halo nima? dizla Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 14. december, 2010 Prijavi Napisano 14. december, 2010 Logatec -14, dieselca kresne v prvo Citiraj
Grega_ Napisano 14. december, 2010 Prijavi Napisano 14. december, 2010 halo nima? dizla Ma je tudi sosedu celo v prvo kresnila zadnji model Fiat Croma, dizlca seveda, sem prvo gledal ?e slu?ajno ne bo ampak je zabrundala Citiraj
jures Napisano 14. december, 2010 Prijavi Napisano 14. december, 2010 To je seveda hec, ker ce avto ne vzdrzi -15 pol je res za v smeti, ne re?em krepko pod -20,-25.... Seveda pa se najdejo nekateri, ki nikoli ne pogledajo avta in kako teko?ino v avtu pol je pa hudi? pri -5..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 14. december, 2010 Prijavi Napisano 14. december, 2010 - 16 Na novi frizuri se ?e bolj ob?uti . Citiraj
iceman22 Napisano 14. december, 2010 Prijavi Napisano 14. december, 2010 To je seveda hec, ker ce avto ne vzdrzi -15 pol je res za v smeti, ne re?em krepko pod -20,-25.... Seveda pa se najdejo nekateri, ki nikoli ne pogledajo avta in kako teko?ino v avtu pol je pa hudi? pri -5..... a nisi glih ti pred parimi dnevi napisal da ti je crknil akumulator.?no sej moj tudi je zacel kihati te dni,sem lansko leto zajebal in sem verglal skoraj cel dan,pa sem potem pogruntal da mi je nafta zmrznala.. je pa carsko pri mazdi da ko ti pocasi zmanka elektrike ko stevce zabija..to je pa res kul.. a kdo uporablja kaksne aditive proti zmrzanju nafte?bom kmalu kj potreboval.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 14. december, 2010 Prijavi Napisano 14. december, 2010 a nisi glih ti pred parimi dnevi napisal da ti je crknil akumulator.?no sej moj tudi je zacel kihati te dni,sem lansko leto zajebal in sem verglal skoraj cel dan,pa sem potem pogruntal da mi je nafta zmrznala.. je pa carsko pri mazdi da ko ti pocasi zmanka elektrike ko stevce zabija..to je pa res kul.. a kdo uporablja kaksne aditive proti zmrzanju nafte?bom kmalu kj potreboval.. Sem tudi napisal da sem ga poleti sam uni?il (tudi s pomo?jo fakin tovarni?kih dnevnih lu?i) ki so sedaj izklopljeneZ novim ?ge ko mina, tudi po tem ko prej 1 uro lavfa webasto (proklet dizel se segreva ko lena svinja...) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.