Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Dans je za mano totalno neuspe?en dan, ?e dobro da je Renojc ?e zmer u enem kosu, da nism ?e tega u prafaktorje stolku! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Dans je za mano totalno neuspe?en dan, ?e dobro da je Renojc ?e zmer u enem kosu, da nism ?e tega u prafaktorje stolku! Saj ve?, da je ?e to dovolj hudo, da sploh voziva Renoja. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Ena baba me je izsilila pred razcepom Zadobrova v smeri MB in sem pri cca 100 km/h bo?no tr?il v betonsko ograjo Hvalo bogu meni ni? huj?ega...mal udrtega pleha, razbiti lu?, kriva feltna... P.S. Moram pohvalit Mare-ta, ki je ?el z mano na policijsko postajo...tam so ble tud burleske Ampak se nismo dal motit, smo pol vseeno zamenjali olje in eno varovalko ?e klopko je pomagu je pa ?e zdrav, k mu gre sam kurbarija po glav... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Ena baba me je izsilila pred razcepom Zadobrova v smeri MB in sem pri cca 100 km/h bo?no tr?il v betonsko ograjo Hvalo bogu meni ni? huj?ega...mal udrtega pleha, razbiti lu?, kriva feltna... P.S. Moram pohvalit Mare-ta, ki je ?el z mano na policijsko postajo...tam so ble tud burleske Ampak se nismo dal motit, smo pol vseeno zamenjali olje in eno varovalko ?e klopko je pomagu je pa ?e zdrav, k mu gre sam kurbarija po glav... a z mixico??kaj so oa ?kifi te?ili ?!en moj kolega je iz ceste letu ko mu je en prletu po njegovem pasu pa je zarad tega kazn dobu... ker si policaji niso dal re?t da ga je en izsilu ampak se je "prehiter vozu ker ima itak 180hp in je to edina mo?nost") Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Zato se pa zadnji? jest nisem umikal... jaz bi edino lahko letel v betonski zid, uni senic, ki je peljal naproti pa bi se vejetno zmuznil in spizdil... tko sem pa lepo zmanj?al hitrost in ?el lepo naprej... ?e bi pokal bi pa pokal. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 jaz sem lih v nedeljo na poti v ljubljano na dale? zapazil enega v Deutsche wagen. audi ali bmw.. sem stisnil na bremzo se preden se je ovink zacel. je priletel tocno cez cel moj pas lih meter mim mene, vsaj 70km/h v tam nekje 60-90 stopinjski ovink. zunaj -4stopinje. pa vidlo se je da drsi in da komaj se drzi avto pod kontrolo. srce mi je skor vrglo skoz poziralnik vn,... ... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 a z mixico??kaj so oa ?kifi te?ili ?!en moj kolega je iz ceste letu ko mu je en prletu po njegovem pasu pa je zarad tega kazn dobu... ker si policaji niso dal re?t da ga je en izsilu ampak se je "prehiter vozu ker ima itak 180hp in je to edina mo?nost") Ja z mixico res mi policaji rekli, da je celo mo?no, da dobim kazen zaradi neprilagojene hitrosti WTF Vozil sem 100km/h na voznem pasu, baba z desne pa direkt 1m pred mene zapelje (verjetno sem ji bil v mrtvem kotu). Avtomatsko zavijem v levo, zaviram, spodnese mi rit in se z zadnjim bokom zabijem v betonsko ograjo (z voznega na prehitevalni pas). Sre?a v nesre?i, da ni bilo nobenega na prehitevalnem pasu. Seveda sem si zapomnil njeno tablico PO NR-010 (pazite se je)...Mare mi pove, da imajo na vseh razcepih kamere...?ez pol ure me pokli?e policaj, da se na kameri slabo vidi kaj se je dogajalo ?ez pol ure pa pokli?e ?e enkrat, da naj jutri ob 16.00 pridem na policijsko postajo Ljubljana po njeno ?t. zavarovalne police pravi, da je bila baba ?i?t pretresena in ne ve kaj se je dogajalo... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Ja z mixico res mi policaji rekli, da je celo mo?no, da dobim kazen zaradi neprilagojene hitrosti WTF Vozil sem 100km/h na voznem pasu, baba z desne pa direkt 1m pred mene zapelje (verjetno sem ji bil v mrtvem kotu). Avtomatsko zavijem v levo, zaviram, spodnese mi rit in se z zadnjim bokom zabijem v betonsko ograjo (z voznega na prehitevalni pas). Sre?a v nesre?i, da ni bilo nobenega na prehitevalnem pasu. Seveda sem si zapomnil njeno tablico PO NR-010 (pazite se je)...Mare mi pove, da imajo na vseh razcepih kamere...?ez pol ure me pokli?e policaj, da se na kameri slabo vidi kaj se je dogajalo ?ez pol ure pa pokli?e ?e enkrat, da naj jutri ob 16.00 pridem na policijsko postajo Ljubljana po njeno ?t. zavarovalne police pravi, da je bila baba ?i?t pretresena in ne ve kaj se je dogajalo... hjao ej.!! Mi gre na ?ivce ko folko nardi pizdarijo pa se ne ustavi.Samo da si zrihtal ej so policaji v takih primerih prasice... mojmu kolegu so direkt rekli "ma? 180konjev, 100% si prehiter vozu pa odletu s ceste". ni pomagala prito?ba, ni?... meni je enkrat na avtocesti enako odneslo rit samo sem sfalil ograjo (en je bil pred mano z usranimi ma?jimi in brez vseh lu?i na neosvetljenem predelu, vozil pa 40, videl je da me je odneslo ker me je pred njega pa se ni ustavil) in me je odneslo potem v graben na desni...policaji so pol mimo pri?li pa rekli da bolj? da me ne popi?ejo ker bom sam js mel pizdarijo. vsaj posteni so bli. pisu na DARS "tam nimamo nikjer kamer"tak da. tam lahko vsak pride med dvema odcepoma na AC in dol, tudi skuter he he. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Zju3 sm ?tartu v minus 14 stopinj, ampak Reno za?uda v?iga kot da je lihkar narjen! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Ja z mixico res mi policaji rekli, da je celo mo?no, da dobim kazen zaradi neprilagojene hitrosti WTF Vozil sem 100km/h na voznem pasu, baba z desne pa direkt 1m pred mene zapelje (verjetno sem ji bil v mrtvem kotu). Avtomatsko zavijem v levo, zaviram, spodnese mi rit in se z zadnjim bokom zabijem v betonsko ograjo (z voznega na prehitevalni pas). Sre?a v nesre?i, da ni bilo nobenega na prehitevalnem pasu. Seveda sem si zapomnil njeno tablico PO NR-010 (pazite se je)...Mare mi pove, da imajo na vseh razcepih kamere...?ez pol ure me pokli?e policaj, da se na kameri slabo vidi kaj se je dogajalo ?ez pol ure pa pokli?e ?e enkrat, da naj jutri ob 16.00 pridem na policijsko postajo Ljubljana po njeno ?t. zavarovalne police pravi, da je bila baba ?i?t pretresena in ne ve kaj se je dogajalo... A so vsi uvozi na slo AC res pod kamerami? ?e so potem super. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 A so vsi uvozi na slo AC res pod kamerami? ?e so potem super. Ve?inoma so skoraj vsi uvozi in izvozi. So pa brez kak?ni bolj oddaljeni in malo prevozni. Razcepi in viadukti, tuneli, ..... so pa vsi pod nadzorom. Ko se boste enkrat podnevi peljali po AC bodite pozorni na kak?ne kandelabre, gor pa kamere. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Jaz sem ?el takrat za unega passata na policijo in so ga baje kaznovali na podlagi moje pisne izjave, ?e se spomnite Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Tukaj je nekaj AC kamer, v nadzornem centru jih imajo pa ?e ve? http://www.dars.si/Vsebina/Mapa.aspx?a=c Zdej Shisi ?e bo? poiskal na zemljevidu Malence bo? videl da so kar tri kamere tam Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Tukaj je nekaj AC kamer, v nadzornem centru jih imajo pa ?e ve? http://www.dars.si/Vsebina/Mapa.aspx?a=cZdej Shisi ?e bo? poiskal na zemljevidu Malence bo? videl da so kar tri kamere tam Vidim, vidim, ...sam policaj je rekel, da se ne vidi dobro... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Pono?i bi bilo treba pogledat, kako se vidi. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Pono?i bi bilo treba pogledat, kako se vidi. Ja sej nesre?a je bila pono?i Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Ve?inoma so skoraj vsi uvozi in izvozi. So pa brez kak?ni bolj oddaljeni in malo prevozni. Razcepi in viadukti, tuneli, ..... so pa vsi pod nadzorom. Ko se boste enkrat podnevi peljali po AC bodite pozorni na kak?ne kandelabre, gor pa kamere. ne niso. Celje center Arja vas 100% ni.. vsaj lani se ni bla.zdej so izvoz/uvoz CE Center neki rihtali tako da nevem Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Huh, en ?alabajzer je zaklenu politi?no debato Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Pravilno, ker je vodila v orng prepir! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Huh, en ?alabajzer je zaklenu politi?no debato A ma kdo kaj proti, si ?eli na dopust v prekmurje ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 mogo?e bi morali take prijeme tudi vladni organi uporabit... zapret gobce vsem novinarjem ki zganjajo prepire ;P Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 A ma kdo kaj proti, si ?eli na dopust v prekmurje ? Jaz bi kr ?el... ma? kakk?no allinclusive karto mrbit? :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 take me, take me!!!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 mah, res se trudim delat, pol pa me pa ra?unalni?ka aplikacija stalno blokira! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 mah, res se trudim delat, pol pa me pa ra?unalni?ka aplikacija stalno blokira! lol ti ti web-browser.. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.