LabiGT Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 izgleda, da bom naredil 3 redne servise.... se slabih 1000km do 260.000km Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 La?, ki me spremlja ?e lep ?as in jo izre?em vsako jutro: "Danes grem prej spat!" se podpisem..js tudi to vsako jutro recem sebi..pa nikakor mi ne uspe pred polnocjo it spat.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
canyon Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 evo kokr ?ez leto u?ivu v vo?ni z mojo mazdo so se na zimo za?el problemi, lampe morm zrihtat k se jih neda ?telat in mi ful nisko svetjo, amortizer mi je zadi spustu konc tedna k je biu ful mraz, zadne bremze bo treba zrihtat, sprednje dva stabilizatorja menat, veliki servis bo treba naredit pa ?e nism sigurn al ma?ina dobr laufa al jo kk?na stvar daje ( ceu za zrak mi je ?e tko znano da jo morm zamenat ), sam mam ob?utk da jo ?e neki matra, fajn bi blo ?e bi podvozje na novo za??itu da jo ?e ohranim v tak?nem stanju kot je ( da nebi slu?ajnk kej rjavet za?el ! ), pa ?e fajn bi blo da bi pleh mal zrihtu kej je zdej ?e res mal bogi zarad enga bumbarja k mi je u nedeljo zjutri ko smo ?li iz ?ura sko?u na havbo ( hvala bogu da je sam opraskana da ni kej hujga ), pa ?e dnarja ni da bi to sam po?as za?el rihtat Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 22. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 22. december, 2010 kje pa ?ivi?? v ?i?ki Biu na ?ihtu od 8:30 do 18 ?ou na fitnes pa v savno in nazaj na ?iht od 21-00:45 woo hoo dans morm bit pa ob 8h najkasnj tm Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 22. december, 2010 Ker ?ok - iz SLK direkt v Cliota, 2001 letnk 1.2 motor (a vseen sm vesel da ga mam, ker je nadomestn)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 22. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 22. december, 2010 "Jaz sem pa malo ?alostan" Danes zjutraj mi je iz hi?e zdrsnil en velik kos ledu direkt na avto. Streha na Mazdici je dobila nekaj malih valov?kov tako, da spet se bomo sre?ali s cenilci na Triglavu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 22. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 22. december, 2010 no lahk bi ti zdrsnil na glavo pa bi se srecal z zdravniki, tko da boljs tko vseen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 22. december, 2010 "Jaz sem pa malo ?alostan" Danes zjutraj mi je iz hi?e zdrsnil en velik kos ledu direkt na avto. Streha na Mazdici je dobila nekaj malih valov?kov tako, da spet se bomo sre?ali s cenilci na Triglavu Ti bi lahko tale avto drago prodal na ARSO Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 22. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 22. december, 2010 nove lu?ke so not ampak od danes zve?er rikvrc lampa ne gori Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 22. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 22. december, 2010 Ti bi lahko tale avto drago prodal na ARSO Ma res ne vem - vse pizdarije vle?e nase Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 Mam tok blata okol hi?e - bemti vreme ki ni za nkamor! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 "Jaz sem pa malo ?alostan" Danes zjutraj mi je iz hi?e zdrsnil en velik kos ledu direkt na avto. Streha na Mazdici je dobila nekaj malih valov?kov tako, da spet se bomo sre?ali s cenilci na Triglavu No sedaj ima? mo?nost zmontirat ?iberdah webasto Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 Ne vem, ali ljudje nikoli ne naredijo en krog okoli avta al kako samo toliko avtov na cseti, ki imajo crknjene lu?i (predvsem) spredaj in zadaj je vsak dan ve?. Prednja?ijo na veliko renoji in pezoji, pri citroenu pa izstopa Picasso... MEd drugim tudi modra Xedoska GO registracije - leva prva ti ne dela Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 Mora? vedet JureS, da pr Renoju (dejansko) lu?i pregorevajo kot za stavo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 Ne vem, ali ljudje nikoli ne naredijo en krog okoli avta al kako samo toliko avtov na cseti, ki imajo crknjene lu?i (predvsem) spredaj in zadaj je vsak dan ve?. Prednja?ijo na veliko renoji in pezoji, pri citroenu pa izstopa Picasso... MEd drugim tudi modra Xedoska GO registracije - leva prva ti ne dela Ej a ti men misli bere? - to?no o tem sem danes zjutraj na poti v slu?bo razmi?ljal, ker je blo tolk enookih, kot ?e dolgo ne. Je pa res, da Pugiji (predvsem 206 in 307) so najja?i. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 eh to je ?e najmanj?a te?ava pr renoju punca ima twingota, v cca letu in pol je bilo treba zamenjati: -3x le?aj (trije razli?ni) -nosilci motorja -2x man?eta -2x zajla ro?ne (odtrgale se niso hkrati, ampak posebej) -motor?ek sp. brisalca -avspuh -odtrgana zajla za odpiranje havbe treba pa bo zamenjati: -zg. te?aj voznikovih vrat +za?el je svinjsko rjaveti na vratih prtlja?nika in malce manj na pragovih verjetno vam je jasno da postajava z mehanikom najbolj?a prjatla Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 verjetno vam je jasno da postajava z mehanikom najbolj?a prjatla dokler je je ok, da ne bo tole z mehanikom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 eh to je ?e najmanj?a te?ava pr renoju punca ima twingota, v cca letu in pol je bilo treba zamenjati:-3x le?aj (trije razli?ni)-nosilci motorja-2x man?eta-2x zajla ro?ne (odtrgale se niso hkrati, ampak posebej)-motor?ek sp. brisalca-avspuh-odtrgana zajla za odpiranje havbe treba pa bo zamenjati:-zg. te?aj voznikovih vrat +za?el je svinjsko rjaveti na vratih prtlja?nika in malce manj na pragovih verjetno vam je jasno da postajava z mehanikom najbolj?a prjatla in ?e vztraja z njim (avtom, da ne bo pomote) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 n? bat in ?e vztraja z njim (avtom, da ne bo pomote) ?e sm ?isto iskren je ?e za?ela pogledovati drugam (za drugim avtom da nebo pomote )v najo?jem izboru sta swift in mazda2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 n? bat ?e sm ?isto iskren je ?e za?ela pogledovati drugam (za drugim avtom da nebo pomote )v najo?jem izboru sta swift in mazda2 Na?a vozi Swifta ze skoraj 2 leti - carski avto.......dobesedno, brez problemov, zeloooo prostoren zaradi svoje 'ala mini' oblike ima vse + 93KM 4 je smo sli na morje z vozickom kamot. Cena pa proti mazdi ...... Ko se dobimo lahko dostavim s swiftom ?e ?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 no super, ?e ti ni odve? prleti z swiftićem, da si malo bl ogledam to zadevco Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 no super, ?e ti ni odve? prleti z swiftićem, da si malo bl ogledam to zadevco Kdaj pa predvidevata da bosta v kva-kva landiji kaj? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 ?e ti povem po pravici med mojim, njenim ?ihtom, smu?anjem...letos bo te?ka edino ?e prletim ka?no popoldne sam...se sli?va ob prvi priliki...ve? ti nemorm oblubit. :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 ?e ti povem po pravici med mojim, njenim ?ihtom, smu?anjem...letos bo te?ka edino ?e prletim ka?no popoldne sam...se sli?va ob prvi priliki...ve? ti nemorm oblubit. :ne vem: ok, sam da vem kam kisto dat ta?as Da ?e pojamram - na?a je ?e predolgo na bolni?ki.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 Tale vreme total zamori! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.