iceman22 Napisano 23. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 23. december, 2010 do zdej sem delal zupanov koncert itd.folka tu ma?..jutri pa ob 6:30...se en teden potem pa dopust vsaj 1,5 meseca.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 Zdele jem Tuna sendvi?, na zadnji dan roka uporabe! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 Na?a vozi Swifta ze skoraj 2 leti - carski avto.......dobesedno, brez problemov, zeloooo prostoren zaradi svoje 'ala mini' oblike ima vse + 93KM 4 je smo sli na morje z vozickom kamot. Cena pa proti mazdi ...... Na?a ma tud swifta, marca bo 3 leta. Di zdej je nardila 23 kkm, pa ni bol narejenga popolnoma ni? drugega kot 1 mesec zamenjani obe sprednji ?arnici(pri 40 kkm) do takrat so ble originalne - tovarni?ko vgrajene.Poraba cca 6 litrov +- 0,3l. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 Na?a ma tud swifta, marca bo 3 leta. Di zdej je nardila 23 kkm, pa ni bol narejenga popolnoma ni? drugega kot 1 mesec zamenjani obe sprednji ?arnici(pri 40 kkm) do takrat so ble originalne - tovarni?ko vgrajene.Poraba cca 6 litrov +- 0,3l. u pol jo pa na?a ?i?a 17k km v 1,7 leta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 u pol jo pa na?a ?i?a 17k km v 1,7 leta Si se kdaj vpra?al kam se vozi ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 Si se kdaj vpra?al kam se vozi ? to sem mora? ti....sej jo skoz vozijo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 to sem mora? ti....sej jo skoz vozijo Ja sam tvoja dela velik kilometrov, glede na to da ma bli?je na ?iht kot moja, da ne dela kak?nih ovinkov in postaj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 Ja sam tvoja dela velik kilometrov, glede na to da ma bli?je na ?iht kot moja, da ne dela kak?nih ovinkov in postaj ? ne samo parkplac v LJ i??e Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 Uzuni pa pravo Bo?i?no vreme! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 Uzuni pa pravo Bo?i?no vreme! Yes,pri nas je -17.Khm,khm+17 sem hotel napisat.Boj bo?i?na temperatura kot tako. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 Te?ko je imeti premium znamko, danes si ga je nekdo za?elel, medtem ko sem bil v trgovini Adijo voznikova kljuka zunaj in mehanizem. Exeo je invalid, se odpira samo od znotraj. P.S. Bolje imeti mazdo,ker privla?i le naravne katastrofe..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 Peezda, ?prickitu odbija? pa kr steku vs kit neki, zgleda da sm slabo prebrusu podlago grrrr Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 Te?ko je imeti premium znamko, danes si ga je nekdo za?elel, medtem ko sem bil v trgovini Adijo voznikova kljuka zunaj in mehanizem. Exeo je invalid, se odpira samo od znotraj. P.S. Bolje imeti mazdo,ker privla?i le naravne katastrofe..... Ta je ziher zajebu, ker je mislu da v Audija vlamlja. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 24. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2010 Ta je ziher zajebu, ker je mislu da v Audija vlamlja. rezervni deli so za cel Vag............. joke: mogo?e ma? prav, ker v Audija se vlomi lazje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 25. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 25. december, 2010 U?eri o?itno nisem bil preve? pri stvari in ko sem dajal barvno perilo prat v boben, sem pozabil natrest pra?ek in meh?alc, tko da se je posledi?no pral samo z vodo, kar sem ?ele nakonc porajtu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 27. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2010 Morm nardit 18 saharc,..kar bi blo 3h dela v dveh dneh,..tko jih pa delam doma in bo to celotedenski projekt,... Mnja,..si znam nalo?it delo ja Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 27. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2010 Neki me ra?unalni?ka aplikacija ?e cev dan upo?asnjuje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 28. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2010 2 dni na novem Golfu TDI... Jao kak?en mlin?ek Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 28. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2010 poslal ze miljon dopisov..za vsako stvar hocejo dopis..jjjjjjjjoooooooojjjjjjjjj Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2010 poslal ze miljon dopisov..za vsako stvar hocejo dopis..jjjjjjjjoooooooojjjjjjjjj Nared si en tipski obrazec (va?o "glavo" ma? ?e vne?eno itd.), spreminja? samo klju?ne podatke in datum, pa mogo?e rahlo vsebino (ne poznam tvoje vsebine dopisovanja), garantiram da bo? pri?paral 70 % cajta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 28. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2010 2 dni na novem Golfu TDI... Jao kak?en mlin?ek a ma? kazensko al kaj? :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2010 Mehankarski posli niso zame! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 29. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 29. december, 2010 a ma? kazensko al kaj? :ne vem: Ma ne, moja je na servisu. Pokvaril se je sprednji desni le?aj na kolesu in ?e pesta zraven Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 29. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 29. december, 2010 Ma ne, moja je na servisu. Pokvaril se je sprednji desni le?aj na kolesu in ?e pesta zraven pa dobro spet??? kakor ve? je desni komplet popolnoma nov z roko vred, ne morem verjet Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 29. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 29. december, 2010 pa dobro spet??? kakor ve? je desni komplet popolnoma nov z roko vred, ne morem verjet Ja, je za?elo nekaj ?udno ru?it v sprednjem desnem delu, predvsem pod 20 km/h, najbolj pa je bilo opazno pri npr. zaustavljanju pred semaforjem ali na parkiri??u... Pa nikamor nisem butnil, ne v kako jamo, ne v robnik, ni?. Kar na lepem se je za?elo. Sedaj je zadeva na servisu. Najprej so mislili, da je samo le?aj, potem pa se je izkazalo da je ?la tudi pesta. Sem videl podrto zadevo in je vse nekaj ?udno spraskano. O?itno material ni ok. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.