Marko_mx-3 Napisano 2. januar, 2011 Prijavi Napisano 2. januar, 2011 sej so drugi dost zapravl, da sm lohk njihove zadeve gledu Ene 2 leti sem ?e mal pozoren na te zadeve in kot opa?am v baterijah, ni ve? kot 3je razli?ni tipi ognjemeta. Samo malo druga?na embala?a je. Tak, da tudi pri nas ne nabavljamo ve?. Citiraj
Z M A J Napisano 2. januar, 2011 Prijavi Napisano 2. januar, 2011 Kak turobn vreme zuni - Januar pa?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 2. januar, 2011 Prijavi Napisano 2. januar, 2011 spilu sm se z iphone4, grown to like it, zdej pa niam dnarja za njega. if you cant buy it - dont try it.. Citiraj
Deeyan Napisano 2. januar, 2011 Prijavi Napisano 2. januar, 2011 spilu sm se z iphone4, grown to like it, zdej pa niam dnarja za njega. if you cant buy it - dont try it.. se strinjam, se pravi za mene velja, "go away from RX seies" Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 2. januar, 2011 Prijavi Napisano 2. januar, 2011 ja ubistvu. odkar sm se peljal z rxico sem se nekako odlocil da ne mecem vec niti centa v Fko... bomo vidli kak dolg bo drzalo Citiraj
Deeyan Napisano 2. januar, 2011 Prijavi Napisano 2. januar, 2011 ja ubistvu. odkar sm se peljal z rxico sem se nekako odlocil da ne mecem vec niti centa v Fko... bomo vidli kak dolg bo drzalo Js se bom pa kr dr?al F-ke dokler bo fajn delala Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 2. januar, 2011 Prijavi Napisano 2. januar, 2011 ja js tut, sam verjetno bo crknala preden bom spacal dnar za rx8 Citiraj
Z M A J Napisano 2. januar, 2011 Prijavi Napisano 2. januar, 2011 Tina Maze "samo" druga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 2. januar, 2011 Prijavi Napisano 2. januar, 2011 Sej je pa Majdi?eva zmagala v obersdorfu in je v skupnem se?tevku sedaj druga na novoletni turneji Citiraj
Z M A J Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Speet sm se bistveno dlje n ?iht furu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
krco22 Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Na pa je sel akumulator ne morm vec mazdice vzgat Zde pa v lov za novim akujem Ma kdo kak predlok glede akujev in cen :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 ?e ti je Leclerc blizu, majo ogromno izbire in zelo pametne cene! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Na pa je sel akumulator ne morm vec mazdice vzgat Zde pa v lov za novim akujemMa kdo kak predlok glede akujev in cen :ne vem: mislim, da bom js po?as naslednja ?rtev Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 ti slabo vziga? meni tut zdle ko je mrzlo... pa je jeseni blo noproblem. mogoc je sam mraz. Citiraj
Z M A J Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 ti slabo vziga? meni tut zdle ko je mrzlo... pa je jeseni blo noproblem.mogoc je sam mraz. Upam da jih ne verglata takoj, sam namre? kadar vozim od ?enske 323F vedno dam kontakt, potem pa mal po?akam, da benz pumpa zrihta svoje in potem v?ge z lahkoto, s tem ji prihranim kar neki verglanja! Isto sem po?el z Mx5 pa je v?igala - k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 no tega nism vedu.. bom pozorn na to hvala Citiraj
Deeyan Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 no tega nism vedu.. bom pozorn na to hvala js tut ne, je pa pri men tut normalno v?igal, dokler ni blo mrzlo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Upam da jih ne verglata takoj, sam namre? kadar vozim od ?enske 323F vedno dam kontakt, potem pa mal po?akam, da benz pumpa zrihta svoje in potem v?ge z lahkoto, s tem ji prihranim kar neki verglanja! Isto sem po?el z Mx5 pa je v?igala - k zmaj! A mx-5 je imela enispritz??? NB ga nima benz pumpa za?ne delati z motorjem namre?, ne vem ?e je NA imela druga?e..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Avto stal cca en teden in v?gal brez problema Citiraj
Symon Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 A mx-5 je imela enispritz??? NB ga nima benz pumpa za?ne delati z motorjem namre?, ne vem ?e je NA imela druga?e..... Kolikor vem ima? res ti prav ne Jo?aGuliko?a. Bencinska pumpa se pri Mazdah v?ge ?ele ko v?ge? motor, ni? prej. Pri nekaterih avtih se pa res zalaufa ob kontaktu, da je bencin ?e pred injektorji pripravljen za vbrizg. Ni pa slabo po?akati, da se lu?ke ugasnejo, ponavadi to pi?e v navodilih. Citiraj
Deeyan Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Kolikor vem ima? res ti prav ne Jo?aGuliko?a. Bencinska pumpa se pri Mazdah v?ge ?ele ko v?ge? motor, ni? prej. Pri nekaterih avtih se pa res zalaufa ob kontaktu, da je bencin ?e pred injektorji pripravljen za vbrizg. Ni pa slabo po?akati, da se lu?ke ugasnejo, ponavadi to pi?e v navodilih. js jih nimam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Kolikor vem ima? res ti prav ne Jo?aGuliko?a. Bencinska pumpa se pri Mazdah v?ge ?ele ko v?ge? motor, ni? prej. Pri nekaterih avtih se pa res zalaufa ob kontaktu, da je bencin ?e pred injektorji pripravljen za vbrizg. Ni pa slabo po?akati, da se lu?ke ugasnejo, ponavadi to pi?e v navodilih. Simon, od kod pa pol tak?na opazna razlika, ?e sem pustil kontakt in po?aku kaki 2 sekundi al pa re?mo 5, al pa ?e sem te mazdure direkt verglu, pa je kr znal trajat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Simon, od kod pa pol tak?na opazna razlika, ?e sem pustil kontakt in po?aku kaki 2 sekundi al pa re?mo 5, al pa ?e sem te mazdure direkt verglu, pa je kr znal trajat! Sam povej mi a ko da? kontakt nekje za tabo pod zadnjimi sede?i naredi BZZZZ? To je bencinska pumpa. ?e ne naredi potem je razlika kve?jemu v elektroniki, ki malo po?aka ker ponavadi naredi (nekaj tak?nega kot) hitro diagnozo pred v?igem, ?e je vse OK. Citiraj
Z M A J Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Ja mislim da benz pumpa zaprede (al pa mam to ?e v spominu iz Celice, letnk 90), nekak u tem stilu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Ja mislim da benz pumpa zaprede (al pa mam to ?e v spominu iz Celice, letnk 90), nekak u tem stilu! mx-5 ki dela pumpa sele z masino, ce pa v diagnozi povezes F/P in GND pa dela s kontaktom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.