Ploki Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 vozim se z dvema letnima dvema zimskima zdaj. se sreca da mam enake felge za obojne he he. Citiraj
Z M A J Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 je Alex napisal: Kaj to pomeni?A je nevarno? Mal prenapihujejo to nevarnost, ampak vseen se mben no?e cepit, kar je PRAVILNO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 zdej pa nvem, a me majo policaji na piki al mam res tako sre?o, da me kr naprej ustavlajo, tokrat pol ure nazaj skor pred domom ampak zdej brez kazni je Symon napisal: Sanjal sem, da sem imel RX-7 FC pri bajti (rumena, ?eprav je bila malo vesoljska ). Ravno notr sem se usedel in zazvoni budilka, juhu, ponedeljek, in je nisem niti v sanjah peljal. a so sanje kej vplivale zarad v?eraj?njega dogodka u glavnem, ?e bo? pa kdaj res mel tega stroje te bom pa na kolenih prosu za krog Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Neyko Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 je JozaGulikoza napisal: De?urna dohtarca je rekla, d mam vrjetn H1N1 a ni to virus (p)ti?je gripe? Citiraj
qwerty Napisano 11. januar, 2011 Prijavi Napisano 11. januar, 2011 jo?ee jajce bo? za?el nest pa ?ivkat pa klun bo? dobo ni? huj?ga jz pa naj pojamram da mam kolokviij danes ob 10.30... dr?te pestii ker ?e nardim ni treba na izpit ki je te?ji... en predmet sm ?e z 9 pospravil pa enga z 10 je Symon napisal: Sanjal sem, da sem imel RX-7 FC pri bajti (rumena, ?eprav je bila malo vesoljska ). Ravno notr sem se usedel in zazvoni budilka, juhu, ponedeljek, in je nisem niti v sanjah peljal. tak se je men zgodilo z 787b... obrnem klju? in ?ujem " where is the love, where is the love, people killing people dieing...." damn pa zagledam strop moje sobe namest lu?ke v mazdi... Citiraj If in doubt, flat out...
mazdaman Napisano 11. januar, 2011 Prijavi Napisano 11. januar, 2011 Pri monta?i 75 ? vredne vinjete se je la ta raztrgala Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 11. januar, 2011 Prijavi Napisano 11. januar, 2011 je qwerty napisal: jo?ee jajce bo? za?el nest pa ?ivkat pa klun bo? dobo ni? huj?ga jz pa naj pojamram da mam kolokviij danes ob 10.30... dr?te pestii ker ?e nardim ni treba na izpit ki je te?ji... en predmet sm ?e z 9 pospravil pa enga z 10 tak se je men zgodilo z 787b... obrnem klju? in ?ujem " where is the love, where is the love, people killing people dieing...." damn pa zagledam strop moje sobe namest lu?ke v mazdi... Ko bi vsaj zagledal modre o?i kake potrebne blondinke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 11. januar, 2011 Prijavi Napisano 11. januar, 2011 je YavarYe X6V6 napisal: Ko bi vsaj zagledal modre o?i kake potrebne blondinke. Sem pa zdavnaj rjave o?i rjavolaske ?e 3 mesece nazaj Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 11. januar, 2011 Prijavi Napisano 11. januar, 2011 Zdle obele?ujm natanko 96h lenarjenja, jao kak dougcajt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 je JozaGulikoza napisal: Zdle obele?ujm natanko 96h lenarjenja, jao kak dougcajt! Pa ti se bo? ?e polenil Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 Mo?no! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOJČ Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 je Ploki napisal: hehehe, no to je morala Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 je qwerty napisal: Sem pa zdavnaj rjave o?i rjavolaske ?e 3 mesece nazaj Mater si dolgocatjen.A se farba ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 je YavarYe X6V6 napisal: Mater si dolgocatjen.A se farba ? Ampak res... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 je Ploki napisal: Itaaak! Qwerty, ti pa upam da spet kej poprime? oz. da kak?na Bo?i?ku nastavi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 Cjjoo en fotr se mi je v rit zakantu Odbija? bo komot zrihtat, edin bok je vdrt bomo vidl kaj bodo na triglavu kej rekl Citiraj
jstdoma Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 je Nidhoggr 323f napisal: Odbija? bo komot zrihtat, edin bok je vdrt bomo vidl kaj bodo na triglavu kej rekl Zihr je totalka! Jst sm pr Xedosu menu stranska ogledala (zavarovanje parking) so mi hotli izpla?at totalko! :ne vem: Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 Ja to mi je ?e en kolega reku da bo totalka, ?koda da mam eno desno zadnjo lu? razbito, bi ?e to dau gor da bi blo zazihe... Ma kdo kako razbito zadnjo levo lu?? Citiraj
jstdoma Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 Problem pr men bi blo to, ker za totalko sploh ne bi tolk dobil da bi dva nova ogledala kupu!!! Dva original ogledala v barvi z monta?o 1.300?!!!!!!!! Citiraj
mazdaman Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 je jstdoma napisal: Problem pr men bi blo to, ker za totalko sploh ne bi tolk dobil da bi dva nova ogledala kupu!!!Dva original ogledala v barvi z monta?o 1.300?!!!!!!!! Xedos rules sem menjal pred dvema letoma sprednjo lu? in smerokaz pa je bil znesek 915? ?e bi sam pla?al ga verjetno nebi zamenjal. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 je Nidhoggr 323f napisal: Ja to mi je ?e en kolega reku da bo totalka, ?koda da mam eno desno zadnjo lu? razbito, bi ?e to dau gor da bi blo zazihe... Ma kdo kako razbito zadnjo levo lu?? sam jo klofn Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 je Nidhoggr 323f napisal: Cjjoo en fotr se mi je v rit zakantu Odbija? bo komot zrihtat, edin bok je vdrt bomo vidl kaj bodo na triglavu kej rekl ?e ti policija ni slikala jo sam popravi pa bo ?lo ?e to. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 Sicer ni fajn v javnem delu preve? diskutirat o ilegali! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.