Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Ninja

Priporočeno sporočilo

ne gre da ?e je dan dobr pa poln smeha da ga neki ne pokvar in pri meni je bil to plavi pildek na poli?ki takoj ko sem skozi vrata stopil, na njem pa seveda moje ime (prou ne da se mi na po?to da vidm kaj mi prometna po?ilja) <_<

EDIT: vse ok, plavim nam n? pla?vou, sam enga avta nism odjavil iz prometa in so mi poslal da ga morm v 15 dneh odjavit :D

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Odpustijo 40% oddelka, ker je "recesija", zato imam 100% ve? dela za isti denar, da se mi dejansko vrti v glavi in se tresem ob 16.00 ker z denarjem se ni za ?pilat, job pa ?e kar ni garantiran....je***ti kapitalizem u 3pm. :whatever::vskalo::whatever:

Kako znano... pri nas gredo do konca meseca februarja ven ?e ?tirje ?tudentje - se pravi bomo mel skupaj 6 ljudi minusa. Oddelek se zmanj?a za 30% dela pa bo ?e ve? kot danes pa ga ?e zdele komi zmoremo. Pojma nimam kam to pelje ampak k ne?emu dobremu ziher ne :(

O?itno Tunizija in Egipt pa Gr?ija ne izu?ijo nikogar. :angry2:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Mah...vse gre dol...danes sem ?e zvedel da so na SKB imeli sestanek o reorganizaciji...to vemo kaj pomeni (prvo mehka z upokojitvami), oddelek oz. sektor preko 100 ljudi. Aja pri nas malo druga?e razmi?ljajo, imamo nekaj novih ?tudentov...ker delavec je predrag za opravljanje dolo?ene vrste dela...no glede tega jim dam prav, ?eprav tukaj se ?e bolj vidi kako je v kapitalizmu....no ja lastniki ho?ejo dolo?ene spremembe in dali so smernice, da nas potem dokapitalizirajo...no in enden od uprave je lepo povedal, mi smo njihova investicija, in od te investicije pri?akujejo dobi?ek...no sej so ga pobirali par let, zdej ga bodo pa vrnili v obliki dokapitalizacije, ?e bi dobi?ek ostal tukaj bi se vse lepo iz?lo...takle mamo, ker smo ene navadne su?enjske ovce... :whatever:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

jaz bi pa pograjal vse te sebicne kretene na avtocesti, ki se ne znajo umikat na levi pas, ko hocem na avtocesto...pol jih moras prehitet po odstavnem pasu (zaviranje sred pospesevalnega pa ni zame, tko da odpade)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Labi, jz pa napolno sovra?m folk, ki ne uporablja "blinkerjev" <_< ?e najve?ja te?ava je v zvezi s kro?nim prometom, ti ?aka? da se bo? vklju?u in ?e bi ta ki vozi po njem, prav cajt to obelodanil, se ti ?e zdavnaj vklju?i?, tko pa ne ve? do zadnjega in ?e ima ?e nekoga potem za seboj, pa? ?akaj dalje! :hudicek:<_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

v Glavnem sem uspel priti s Koro?ke - Podpece...

koji vozniki, s samimi starimi Roverji na -5 snega....malo klan?ka dol, pa je ?e rit imel v kontra smer, pol pa seveda gasss gasss kolesa pa v prazno vrtela

seveda arja Vas - velenje zaprto nesre?a, lepi kraji tam gor nad gozdom Velenja..............pohvale iGO8 in predvsem monolit zemljevidom, ?ez gozd sem po lepi cesti obvozil nesre?o, ki so jo preusmerjali nazaj na avtocesto in dobrno :huh:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

po ?ihtu me je v avtu po?akalo presene?nje, lu?ka za ABS se ne ugasne <_<

kar pomeni, da ti je najbr? ?ou ABS senzor

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

po ?ihtu me je v avtu po?akalo presene?nje, lu?ka za ABS se ne ugasne <_<

Lahko je samo zmrznil, se je ?e zgodilo, malo vode in nastane led in ne dela.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Lahko je samo zmrznil, se je ?e zgodilo, malo vode in nastane led in ne dela.

dvomim, saj je bil avto parkiran v gara?ni hi?i ki je rahlo ogrevana, lih tok da se je sneg ?e vedno stopil, tako da od zmrzali dvomim da je, verjetno bo imel Deeyan bolj prav
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

boss a je blo kaj avtu?

Kot sem lahko preveril ni ni? polomljeno -hitrost cca 50km/h. Se je pa ma?ek priplazil iz enega nizkega grmi?ka ?ist ob cesti direkt pred avto... sam to sem ?e videl, da je ma?ek al pa muca pa je ?e ruknilo prvo kolo nato pa ?e zadnje :(

Kljub temu, da nisem ni? mogel me vseeno mal vest pe?e - je pa? ?ivo bitje in je res brez veze, da pod kolesi kon?a ?ivljenje.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.