Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ne gre da ?e je dan dobr pa poln smeha da ga neki ne pokvar in pri meni je bil to plavi pildek na poli?ki takoj ko sem skozi vrata stopil, na njem pa seveda moje ime (prou ne da se mi na po?to da vidm kaj mi prometna po?ilja) <_<

EDIT: vse ok, plavim nam n? pla?vou, sam enga avta nism odjavil iz prometa in so mi poslal da ga morm v 15 dneh odjavit :D

Napisano

Odpustijo 40% oddelka, ker je "recesija", zato imam 100% ve? dela za isti denar, da se mi dejansko vrti v glavi in se tresem ob 16.00 ker z denarjem se ni za ?pilat, job pa ?e kar ni garantiran....je***ti kapitalizem u 3pm. :whatever::vskalo::whatever:

Napisano

Odpustijo 40% oddelka, ker je "recesija", zato imam 100% ve? dela za isti denar, da se mi dejansko vrti v glavi in se tresem ob 16.00 ker z denarjem se ni za ?pilat, job pa ?e kar ni garantiran....je***ti kapitalizem u 3pm. :whatever::vskalo::whatever:

Kako znano... pri nas gredo do konca meseca februarja ven ?e ?tirje ?tudentje - se pravi bomo mel skupaj 6 ljudi minusa. Oddelek se zmanj?a za 30% dela pa bo ?e ve? kot danes pa ga ?e zdele komi zmoremo. Pojma nimam kam to pelje ampak k ne?emu dobremu ziher ne :(

O?itno Tunizija in Egipt pa Gr?ija ne izu?ijo nikogar. :angry2:

33112_1.png

Napisano

Mah...vse gre dol...danes sem ?e zvedel da so na SKB imeli sestanek o reorganizaciji...to vemo kaj pomeni (prvo mehka z upokojitvami), oddelek oz. sektor preko 100 ljudi. Aja pri nas malo druga?e razmi?ljajo, imamo nekaj novih ?tudentov...ker delavec je predrag za opravljanje dolo?ene vrste dela...no glede tega jim dam prav, ?eprav tukaj se ?e bolj vidi kako je v kapitalizmu....no ja lastniki ho?ejo dolo?ene spremembe in dali so smernice, da nas potem dokapitalizirajo...no in enden od uprave je lepo povedal, mi smo njihova investicija, in od te investicije pri?akujejo dobi?ek...no sej so ga pobirali par let, zdej ga bodo pa vrnili v obliki dokapitalizacije, ?e bi dobi?ek ostal tukaj bi se vse lepo iz?lo...takle mamo, ker smo ene navadne su?enjske ovce... :whatever:

Napisano

?Mojega ?efa v?eraj 'po hitrem postopku' strpali v marketing.... :angry2:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

jaz bi pa pograjal vse te sebicne kretene na avtocesti, ki se ne znajo umikat na levi pas, ko hocem na avtocesto...pol jih moras prehitet po odstavnem pasu (zaviranje sred pospesevalnega pa ni zame, tko da odpade)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

?e huj?i so pa tisti, ki se peljejo za tabo na pospe?evalnem in pred tabo sko?ijo na vozni pas. Ter pospe?ijo in ti onemogo?ijo vklju?evanje. Tako, da jih je treba po?akati, da gredo mim. Najve?krat opazim, da ljudje to delajo kamionarjem.

Napisano

Tole je pere? problem in ravno zaradi takih scen sem si kupil malo mo?nej?i avto, da se lahko varno vklju?im na AC. :P

Pojamral bi pa ?ez volanski kon?nik ker je zarustan gor in sem se posledi?no odlo?il, da ga ne bom sam menjal. :vskalo:

Napisano

Tole je pere? problem in ravno zaradi takih scen sem si kupil malo mo?nej?i avto, da se lahko varno vklju?im na AC. :P

Pojamral bi pa ?ez volanski kon?nik ker je zarustan gor in sem se posledi?no odlo?il, da ga ne bom sam menjal. :vskalo:

Prpel pa bomo pogledal :)

Napisano

Labi, jz pa napolno sovra?m folk, ki ne uporablja "blinkerjev" <_< ?e najve?ja te?ava je v zvezi s kro?nim prometom, ti ?aka? da se bo? vklju?u in ?e bi ta ki vozi po njem, prav cajt to obelodanil, se ti ?e zdavnaj vklju?i?, tko pa ne ve? do zadnjega in ?e ima ?e nekoga potem za seboj, pa? ?akaj dalje! :hudicek:<_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

v Glavnem sem uspel priti s Koro?ke - Podpece...

koji vozniki, s samimi starimi Roverji na -5 snega....malo klan?ka dol, pa je ?e rit imel v kontra smer, pol pa seveda gasss gasss kolesa pa v prazno vrtela

seveda arja Vas - velenje zaprto nesre?a, lepi kraji tam gor nad gozdom Velenja..............pohvale iGO8 in predvsem monolit zemljevidom, ?ez gozd sem po lepi cesti obvozil nesre?o, ki so jo preusmerjali nazaj na avtocesto in dobrno :huh:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

po ?ihtu me je v avtu po?akalo presene?nje, lu?ka za ABS se ne ugasne <_<

kar pomeni, da ti je najbr? ?ou ABS senzor

Napisano

po ?ihtu me je v avtu po?akalo presene?nje, lu?ka za ABS se ne ugasne <_<

Lahko je samo zmrznil, se je ?e zgodilo, malo vode in nastane led in ne dela.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Lahko je samo zmrznil, se je ?e zgodilo, malo vode in nastane led in ne dela.

dvomim, saj je bil avto parkiran v gara?ni hi?i ki je rahlo ogrevana, lih tok da se je sneg ?e vedno stopil, tako da od zmrzali dvomim da je, verjetno bo imel Deeyan bolj prav
Napisano

Boss, to pa ni fajn! :(

O teh Ritopiskih vinjetah poslu?am ?e cel bo?ji dan! :hudicek:<_<

Napisano

u shit, moram dve vinjeti kupit...dobr si me spomnil...

boss a je blo kaj avtu?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Labi, ?e te nebi jest, bi te pa Vinjetniki, sam to bi pol ko?tal! <_<:harhar:

Napisano

boss a je blo kaj avtu?

Kot sem lahko preveril ni ni? polomljeno -hitrost cca 50km/h. Se je pa ma?ek priplazil iz enega nizkega grmi?ka ?ist ob cesti direkt pred avto... sam to sem ?e videl, da je ma?ek al pa muca pa je ?e ruknilo prvo kolo nato pa ?e zadnje :(

Kljub temu, da nisem ni? mogel me vseeno mal vest pe?e - je pa? ?ivo bitje in je res brez veze, da pod kolesi kon?a ?ivljenje.

33112_1.png

Napisano

ma shit no... jaz sem letos kupil 18 (osemnajst) letnih vinjet pa nisem niti enih rum kokosov dobu zraven :(

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja res smo zanimiva družba, za kadilce, alkoholike, drogeraše bi se ful trudili pa čeprav so sami krivi za tako stanje, medtem, ko pa tiste, ki zbolijo za kakšno težko boleznijo, za katero niso sami krivi ampak so imeli le smolo, pa so velikokrat prezrti, sploh če ne pride zgodba v medije.
    • Teli veleumi iz avtoindustrija nas imajo pač čist za neumne in nas rabijo samo zato, da odpremo denarnice in s SUV-i jih folk pač bolj odpira kot z drugimi zato pa tako silijo v SUV-e.   Drugač pa je Mazda imela 5-vratno različico šestice v prvi in drugi generaciji, ki sta bili lep primer kako eleganco limuzine opremiš še z uporabnostjo. Ampak ker bi zaradi nje ubijali prodajo SUV-ov so jo šli ukinjat. Govorim za trge, kjer je bila popularna, kot recimo v Evropi.   Zdej bi se pa sprenevedali, da jih bi delali če jih bomo kupovali. A najprej so jih pa ukinili, ker je prodaja padala. Padala je pa zato, ker več kot 10 let niso menjali modela. Ja logično, da ni prodajno zanimiv pa gre kupec raje po frišno oblikovanega SUV-a, da tud sosedje vidijo da ima nov avto.   Ko sem sam leta 2019 kupoval šestko je to bil že takrat 7 let star model in sem prepričan, da ga kej dosti ni nihče od okolice porajtal, da je nov. Mene boli kurac za to, ampak ogromno ljudem pa to veliko pomeni, da vzbujajo zavist.
    • Enake gume, enak pritisk v gumah, enako težka voznika. 😄
    • Če delaš tolk kilometrov pomeni, da zdržijo dve sezoni, pogojno celo tri. Osebno bi se zato jaz odločil za 17 colske, kjer boš za vsak komplet dal 300 ali celo 400€ manj. Za teh 300-400€ pa najdeš sigurno kakšne rabljene litke na spletu.   Če pa ostaneš na 19 colskih je pa žal cena za zimske pač takšna kot je in če želiš kvaliteto gre pod 200€/gumo težko.
    • Koliko je dejanska , bomo ugotavljali direktno primerjavo z cx 30. Na enaki razdalji, pri enaki hitrosti.  To ostalo je kr neki. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.