jures Napisano 8. februar, 2011 Prijavi Napisano 8. februar, 2011 bos sem zadel rob omare, ko sem zalaufal za tamalo smrkljo ziher si ji hotel kaj narediti pa se ti je ma??evalo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. februar, 2011 Prijavi Napisano 8. februar, 2011 Dons sva se s kolegom kr namatrala da sva eno omaro (razmontirano), v dol?ini 210 cm spravla v Galuno, za katero sem ugotovu, da ima prtlja?nega placa ob podrti zadnji klopi samo 180cm, sem skoz mislu da ma 2 metra al pa ?e ?ez! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 8. februar, 2011 Prijavi Napisano 8. februar, 2011 Dons sva se s kolegom kr namatrala da sva eno omaro (razmontirano), v dol?ini 210 cm spravla v Galuno, za katero sem ugotovu, da ima prtlja?nega placa ob podrti zadnji klopi samo 180cm, sem skoz mislu da ma 2 metra al pa ?e ?ez! He he, bom jaz poslikal in dal gor sedaj sestavljeno sobo, ne morem verjeti kaj je avto pogoltnil...sestavljeno se ?ele vidi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Dej ?e pomer kok da? lohk notr najdalj?i element (verjetno isto bliz 2 metra) in pa kok ma? ?irino kufra, na najo?jem delu (kjer so kolesa ponavadi)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Dej ?e pomer kok da? lohk notr najdalj?i element (verjetno isto bliz 2 metra) in pa kok ma? ?irino kufra, na najo?jem delu (kjer so kolesa ponavadi)! bom pomeril sicer je sestavljena garderobna visoka 202, postelja pa 98x208 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
madmax Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 evo to vam je delovnik....od 7-9 sestanek + 19-07 no?na vstal sem ob 5.30 in pol pri?akujejo da bom buden do 8.00 nasednji dan ko pridem domov... Citiraj
tauko Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 No,ker sem se hvalil,da sem naredu tehni?nega, seveda kot ponavadi ni ?lo brez te?av Podvozje je kul,ni pripomb, problemi so se za?el pri xenonkah za piko na i so mi pa ?e plini ponagajal pri visokih vrtljajih in to za mi?ji lul?ek v stend-baj moudu Tko,da mi ni preostalo druzga kot vr?t ven xenonke in not dat,po svetilnosti sode?, ene navadne brlivke IN seveda poj je treba zamenjat ?e pozicijske (stric reku nou-nou LED-ikam)...in zarad tega sem pri menjavi le teh po?ten polomu plastiko na eni od smernikov,tko da sem mogu dej novo naro?it Na sre?o me je poj po enournem letanju sem in tja kon?no spustu ?ez, ?eprov mu je ?la v nos nastavitev snopa...dobr da ni blo tko grozne razlike Jutr pa ?e registracijo u?timat,k bo colnga,poj pa za 1 let gmh Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 vov kaj pa to neki ?udn ?teuci ka?ejo (tem. na H, 230km/h) Citiraj
Hanco Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 za temperaturo ga je treba samo nazaj dol prestavt ko je skoraj na H takrat je motor segret na 90* Za hitrost pa nagaja, ker sem pri demonta?i kazalca, potegnil kazalec z iglo vred ni ?lo druga?e.... je v planu tudi to po?timat Citiraj
Z M A J Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Grlo me neki ?vasa, mam glas ko Salome! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 jo?a morda se danes vidimo na sodi??u 10.50 imam zagovor pri prekr?kih Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 A kdo ze grunta o letnih gumah? :ne vem: http://www.youtube.com/watch?v=CTcsiMVcmVA...player_embedded Kako (ne)sre?o je imel da ga ni dobesedno razpolovilo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOBI Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 skodo je res oluplo pa lukno naredlo pri pozarni sn vse slike zaj gledal kaj majo gor,neki mehki avto to za rally Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 jo?a morda se danes vidimo na sodi??u 10.50 imam zagovor pri prekr?kih Uf, upam da bo? ?imbolj celo ko?o odnesu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Sko?u v merkator in jebemu mast, ?e tako ne maram tja, dons pa ?e polno penzi?ev, hlebec kruha in pol kile sira = 42 minut. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 No,ker sem se hvalil,da sem naredu tehni?nega, seveda kot ponavadi ni ?lo brez te?av Podvozje je kul,ni pripomb, problemi so se za?el pri xenonkah za piko na i so mi pa ?e plini ponagajal pri visokih vrtljajih in to za mi?ji lul?ek v stend-baj moudu Tko,da mi ni preostalo druzga kot vr?t ven xenonke in not dat,po svetilnosti sode?, ene navadne brlivke IN seveda poj je treba zamenjat ?e pozicijske (stric reku nou-nou LED-ikam)...in zarad tega sem pri menjavi le teh po?ten polomu plastiko na eni od smernikov,tko da sem mogu dej novo naro?it Na sre?o me je poj po enournem letanju sem in tja kon?no spustu ?ez, ?eprov mu je ?la v nos nastavitev snopa...dobr da ni blo tko grozne razlike Jutr pa ?e registracijo u?timat,k bo colnga,poj pa za 1 let gmh Jaz sem pa takoj ko je za xenonke zate?il zamenjal ?e ledke. Ej sam so pa presradni do amena, pol mi je pa tam te?il kk "zdej 100% bolj? sveti pono?i pa ?e ble??im ne drugim"niti en avto s xenonkami mi ?e ni o?i zablendiru, vse stare kante brez okroglih le? mi pa dnevno sesipajo o?i.bej?. Citiraj
Boss Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Jaz sem pa takoj ko je za xenonke zate?il zamenjal ?e ledke. Ej sam so pa presradni do amena, pol mi je pa tam te?il kk "zdej 100% bolj? sveti pono?i pa ?e ble??im ne drugim"niti en avto s xenonkami mi ?e ni o?i zablendiru, vse stare kante brez okroglih le? mi pa dnevno sesipajo o?i.bej?. Ni ?ist tako... Oplova Insignija mi ?e danes ni jasno kako je dobila homologacijo. O?itno, ko merijo na mirujo?em avtu je vse OK, med vo?njo pa samodejno dvigne lu?i in pol ti zaslepljuje direkt v o?i. Ma ?e na dale? na AC vidim, da se mi bli?a Insignija. Citiraj
Ploki Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Ja? bom pozoren. to ma ja kao na osi avtomatsko uravnavanje Citiraj
Symon Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Da Lagune (tak?na kot jo ima Jo?a) ne omenjam ker original sploh nima le?e, ima pa xenon. Pa nasploh vsi aftermarket xenoni brez le?e so polom. Citiraj
Deeyan Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Da Lagune (tak?na kot jo ima Jo?a) ne omenjam ker original sploh nima le?e, ima pa xenon. Pa nasploh vsi aftermarket xenoni brez le?e so polom. Agree Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Da Lagune (tak?na kot jo ima Jo?a) ne omenjam ker original sploh nima le?e, ima pa xenon. Pa nasploh vsi aftermarket xenoni brez le?e so polom. Kwa sploh to pomen ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Kwa sploh to pomen ? da svetijo ?ele ko si mimo tr?nice Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 da svetijo ?ele ko si mimo tr?nice Aha, zdej bom vedu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Da Lagune (tak?na kot jo ima Jo?a) ne omenjam ker original sploh nima le?e, ima pa xenon. Pa nasploh vsi aftermarket xenoni brez le?e so polom. Simon, ?e dobro potem da mi ni kej dost do teh Xsenon oz. kvazi Xenon (doma?ih) izdelkov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.