Gorjup13 Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 A kdo ze grunta o letnih gumah? :ne vem: Jst, pa o feltnah tut neki bo treba narest Citiraj
Ploki Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Da Lagune (tak?na kot jo ima Jo?a) ne omenjam ker original sploh nima le?e, ima pa xenon. Pa nasploh vsi aftermarket xenoni brez le?e so polom. dobro, to je res katastrofa.. sam js mam lepe le?e.sem ?e itak analiziru zadevo, stari fokusi (Hoito) Vs novi (post ford- Bosch) sem hotu stare le?e vre? v nove fokuse k so la?ji (weight reduction hehe)samo.. no go. nove (post ford le?e) so plasti?ne... preford pa steklene. lol overdose Citiraj
jures Napisano 11. februar, 2011 Prijavi Napisano 11. februar, 2011 na levi imam -2 le?e, na desni pa -1,75....bom si dal Xenonke not v glavo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 11. februar, 2011 Prijavi Napisano 11. februar, 2011 na levi imam -2 le?e, na desni pa -1,75....bom si dal Xenonke not v glavo jest mam -3.0 na obeh..kaj bi moral dati reflektorje na glavo Citiraj
LabiGT Napisano 11. februar, 2011 Prijavi Napisano 11. februar, 2011 jaz mam se vedno halogenske (-1.5) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 11. februar, 2011 Prijavi Napisano 11. februar, 2011 Totalno sranje - ne najdem prometne, ?ez 8 dni pa mi tehni?n pote?e! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 11. februar, 2011 Prijavi Napisano 11. februar, 2011 jest mam -3.0 na obeh..kaj bi moral dati reflektorje na glavo Po?as te ?e lovim (-2.75) Citiraj
Z M A J Napisano 11. februar, 2011 Prijavi Napisano 11. februar, 2011 Planica zgubila Sv. rekord! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 11. februar, 2011 Prijavi Napisano 11. februar, 2011 sem ?e itak analiziru zadevo, stari fokusi (Hoito) Vs novi (post ford- Bosch) KOITO drga? ki se menda po govoricah bolje obnesejo kot BOSCH-eve Citiraj
Z M A J Napisano 13. februar, 2011 Prijavi Napisano 13. februar, 2011 Otro?i?a sm ob 2h zutri pelu u bolnico, pa so jo obdr?al notr! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 13. februar, 2011 Prijavi Napisano 13. februar, 2011 fantje eno vpra?anje... et 45 bi biv prevelik pri mazdi 323f ba? :ne vem: (sedveda govorim o alu plati??ih) Citiraj
Ploki Napisano 13. februar, 2011 Prijavi Napisano 13. februar, 2011 ne, ET45 so stock (vsaj na V6). seveda odvisn kera dimenzija? Citiraj
Z M A J Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 U bistvu ni nek hudga - vro?i?ni kr?i, sam zgleda je pa kot da se poslavlja od nas (?ist vijol?na, se tresla, o?i odsotne, neki cajta (baje) ni dihala) in to sred no?i! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 U bistvu ni nek hudga - vro?i?ni kr?i, sam zgleda je pa kot da se poslavlja od nas (?ist vijol?na, se tresla, o?i odsotne, neki cajta (baje) ni dihala) in to sred no?i! Uh upam, da se ?imprej pocajta Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
LabiGT Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 po maradoni zame najvecjihttp://www.rtvslo.si/sport/nogomet/slovo-v...rvenstev/250892 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
rendy Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 ne, ET45 so stock (vsaj na V6). seveda odvisn kera dimenzija? dimenzija gum pa je 195/45/r16 Citiraj
Ploki Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 to je stock V6 feltna (ET45 16x6.5) mislim da lahko brez skrbi das gor Citiraj
daSKAn Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 po maradoni zame najvecjihttp://www.rtvslo.si/sport/nogomet/slovo-v...rvenstev/250892 Mja, dobr je bil... sem ?e zmeraj jezen na na?e da se takrat niso bolj potrudil, da bi ga obdr?al v klubu... Citiraj
Ploki Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 moja krntija ne v?ge jo bom s ?ibico v?gal... pa bo mir Citiraj
jures Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Ravno do?ivel streznitev pred kavo.... American Express 2.200?.....jebomast, avioni, hoteli...vse slu?beno, nazaj pa dobim + 30 dni.... ?ez dober teden pa spet na pot. sploh ne morem na zeleno vejo zaradi financiranja v naprej. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Ravno do?ivel streznitev pred kavo....American Express 2.200?.....jebomast, avioni, hoteli...vse slu?beno, nazaj pa dobim + 30 dni.... ?ez dober teden pa spet na pot. sploh ne morem na zeleno vejo zaradi financiranja v naprej. Stari prikolca al pa en ?otor, al pa kr avtodom pa si zmagal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Stari prikolca al pa en ?otor, al pa kr avtodom pa si zmagal. pa da me pobere na cesti... Ej ravno to sem se z na?o pogovarjal sedaj na morju - sediva pred prikolico obema hudo od nedela, pa prijavim, ej tukaj je camp odprt celo leto, pav?al okoli 2.000? za celo leto....ne manjka ti ni?, ma? za spat, za jest, morje pred nosom...nobenih stro?kov, vrtca ne rabi?.... Doma da? pa samo 1jurja za kredit na mesec + ostalo.... :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.