qwerty Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Jamram da me je viroza pofurala.... Pa sm se glih od vceri hoto pohvalit s stanjem na stevcu... 12.345km v Getzu, mazda je mela pa 44.444 zdele enkrat... Jz mam pa ze 18.5 ur lezanja v postelji Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Jamram da me je viroza pofurala.... Pa sm se glih od vceri hoto pohvalit s stanjem na stevcu... 12.345km v Getzu, mazda je mela pa 44.444 zdele enkrat... Jz mam pa ze 18.5 ur lezanja v postelji In to sam, brez negovalke ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 U bistvu ni nek hudga - vro?i?ni kr?i, sam zgleda je pa kot da se poslavlja od nas (?ist vijol?na, se tresla, o?i odsotne, neki cajta (baje) ni dihala) in to sred no?i! Borut ?e pride? danes okoli te bom malo potola?il smo tudi mi imeli z ta ve?jim Vro?inske kr?e, ve? o tem pa popoldan. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Hej, Kris - dans ?e ne mormo pridet, bom Peri?niku reku da se dogovorita za kater dan bo prihod! A to se bomo lohk pljal al ko kake ovire glede tega (ok ni registreran - vem)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Hej, Kris - dans ?e ne mormo pridet, bom Peri?niku reku da se dogovorita za kater dan bo prihod! A to se bomo lohk pljal al ko kake ovire glede tega (ok ni registreran - vem)! Ja po hribu malo se da po cesti pa koliko si upa? je polno policije (obmejni pas). glede prihoda k meni pa ni problem avto je v gara?i in ?aka. Tamalo pa le pozdravite ker to mine bo pa ?e kar nekaj no?i neprespanih in panika ob vsaki vro?ini, nam se je kr? ?e dvakrat ponovil ampak sedaj ko ima skoraj 4 leta pa je vro?ino 39,2 dobro prena?al. Kaj je pa bil vzrok za vro?ino? Na? je imel dvakrat Streptokok angino kjer vro?ina hitro raste, enkrat pa ?krlatinko.... Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Te?ko re?t - neki so omenjal neko bakterijo v nosni votlini, zdravil pa smo dobil pol celga boga; Paracetamol, Voltaren, celo neke manj?e koli?ine Apaurina, v obliki sve?ke itd.! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Izgleda je ta teden nekaj v zraku ker so vsi nataknjeni. Oziroma ali pa nekatere niso bile nataknjene (sploh za valentinovo) in je rezultat tak kot je. Citiraj
Boss Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Sej ve? simon kako pravijo - ?e niso ble nataknjene pono? so pa pol podnev Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Ma pofukal bom vse ! Doma mam-o te?ave s fotrom, v slu?bi direktorja tud pogledat ne sme noben, je te?n u 3 piz.. materne. ?e dobr da nisem v delavnici, da sem v svojem oddelku, aka CAD CAM programiranje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Ma pofukal bom vse ! Doma mam-o te?ave s fotrom, v slu?bi direktorja tud pogledat ne sme noben, je te?n u 3 piz.. materne. ?e dobr da nisem v delavnici, da sem v svojem oddelku, aka CAD CAM programiranje. ne pol naokol hodit... Lj-Celje - Lj...samo dve nesre?i na avtocesti zjutraj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 ne pol naokol hodit... Lj-Celje - Lj...samo dve nesre?i na avtocesti zjutraj.... Se ti zdi da moram okrog hodit mam vse na dohvat ruke.Pa ?e bi ?e ?el okol bi danes ?el za Jazz-om(8 ventilsko truplo z dvema sve?kama na cilinder ) Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Se ti zdi da moram okrog hodit mam vse na dohvat ruke.Pa ?e bi ?e ?el okol bi danes ?el za Jazz-om(8 ventilsko truplo z dvema sve?kama na cilinder ) naneslo se je na tole Ma pofukal bom vse ! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Ma pofukal bom vse ! Doma mam-o te?ave s fotrom, v slu?bi direktorja tud pogledat ne sme noben, je te?n u 3 piz.. materne. ?e dobr da nisem v delavnici, da sem v svojem oddelku, aka CAD CAM programiranje. Dobr, da vem, da ti ne bom bliz hodu Citiraj
jures Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Dobr, da vem, da ti ne bom bliz hodu no evo...nisem edini..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Pol izgleda je nekaj na tem, da je nekaj v zraku. Najbr? pomanjkanje sonca. Citiraj
mazdaman Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Zgleda ajvar tudi ni bil nataknjen Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Zgleda ajvar tudi ni bil nataknjen Js sem nasadu, nisem js toplovodar ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Boga moja Stella in njena sestrca Senna,..zdle gremo na cepljenje in rev?ki mejhni dobita ?ip Luna pa stri?enje krempljev, ker jih ne pusti pipat doma,.. No ?e dobr, da si grem js usput spo?it u?ke Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 hmmm in vrednos se hitro pove?a za nekaj ? ?e ne druga?e ?e zaradi obte?itve s ?ipom Ja ni kej kar je treba je pa? treba. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Boga moja Stella in njena sestrca Senna,..zdle gremo na cepljenje in rev?ki mejhni dobita ?ip Luna pa stri?enje krempljev, ker jih ne pusti pipat doma,.. No ?e dobr, da si grem js usput spo?it u?ke In kolk ta zadev?na in usluga ko?ta? K drug teden 1x dobimo novo "??ene" ca. 7 tednov staro Gre se pa za nem?ko lovskega terijer?ka ?e koga slu?ajno zanima Citiraj
Boss Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Boga moja Stella in njena sestrca Senna,..zdle gremo na cepljenje in rev?ki mejhni dobita ?ip The best, ker ?ip jim bo? pa dala not? 8 jedrni Intlov Core proc? Kaj pa grafiko, jim bo? tud menala, da ne bo sam zvok ampak tud slika Citiraj
LabiGT Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 pringles paprika je tud ok Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 In kolk ta zadev?na in usluga ko?ta? K drug teden 1x dobimo novo "??ene" ca. 7 tednov staro Gre se pa za nem?ko lovskega terijer?ka ?e koga slu?ajno zanima To mora ?e vzreditelj vse po?timat!!! Na tebi je potem samo ?e nadaljna cepljenja in ?olanje! Citiraj
Allyssa Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 hmmm in vrednos se hitro pove?a za nekaj ? ?e ne druga?e ?e zaradi obte?itve s ?ipom Ja ni kej kar je treba je pa? treba. Pri 7h tednih naj bi ?e bli 1x cepljeni prot pasji kugi, in potem se to cepljenje ponovi ?ez 4 tedne, in potem spet ?ez 4 tedne ?e proti steklini. Cepljenje proti steklini pride 34,48?, potni list 3,82?, ?ipiranje je pa 0,41? pristojbine. Kremplje so pa brezpla?no postrigl vsem trem zverinam. Za drugo cepljenje proti pasji kugi sem pa pla?ala 71,54? za dve. Edit: Je pa tako kot je rekel Marko, psi so ?e ?ipirani in prvi? cepljeni, tako da tebi potem ostane drugo cepljenje in tretje proti steklini, potem ima? pa eno leto mir. Stella in Senna sta pa doma?e mrcine in je ena ostala pri meni, ena je ?la pa k o?iju in sva se pa? zmenili, da jih bomo ?ipirali ?ele pri steklini, ker sta pa? mejhne igla za ?ipiranje je pa velika... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 pringles paprika je tud ok Pa kul je k se potem zapre nazaj ker so v valj?kih. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.