YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 A ti bi pa rada vlekla? A je to vpra?anje ? Mogo?e bi rada da jo kdo malo porine. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 A je to vpra?anje ? Mogo?e bi rada da jo kdo malo porine. Jaz sem mel eno pa sem jo ti?al pa ti?al, pol pa je v?gala pa je ?la. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Ninja Napisano 22. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Jest bi ?la samo rada po?rek, halo ?e bom pa kdaj rabla pomo? na kak?nem drugem podro?ju, vas bom pa prou posebi vpra?ala. Vidm, da ste specialci Btw, ?e zdej sne?i. Pomoje bo treba kidat. Kdo se javi? Citiraj
Ploki Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 pokli?i enega honda?a da ti splu?i Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Jaz sem mel eno pa sem jo ti?al pa ti?al, pol pa je v?gala pa je ?la. Tud meni se je to zgodilo, clo ve? X. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Jest bi ?la samo rada po?rek, halo ?e bom pa kdaj rabla pomo? na kak?nem drugem podro?ju, vas bom pa prou posebi vpra?ala. Vidm, da ste specialci Btw, ?e zdej sne?i. Pomoje bo treba kidat. Kdo se javi? Kje je to problem, sam da je postla dost velika, da ti glava ne visi preve? dol. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Zdej enkrat te dni bo mislim da 5 let od tega ko sem se prisilno moral prisilno posloviti od svoje C-jke, moje prve Mazde. Citiraj
mazdaman Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Zdej enkrat te dni bo mislim da 5 let od tega ko sem se prisilno moral prisilno posloviti od svoje C-jke, moje prve Mazde. to pa je bolel vrat Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Grega_ Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 to pa je bolel vrat Bolj hrbet (zlomil se je sede?), pa noga ker je utrgal avtoradio ven in mi je priletel v stegno Citiraj
Ninja Napisano 22. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Tud meni se je to zgodilo, clo ve? X. Se opravi?ujem, sam se hitr zgubim v debati Zdej pa dost! Kdo pride kidat? Honda?ev ni, sami SUVi povsod. Citiraj
Z M A J Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Dopust jutri sm moral vzet zato k ma tamala prebavne te?ave, ?enska pa nek totalno obvezni seminar za novo slu?bo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 @grega Au kaj te je pa to nabasalo?ni lepo za vidt @ninja res ne vem kaj se grejo tuki sami terenci oni bi pa plu?l, sicr se da pa na navornika fajn plug namontirat da ne vrti v prazno koles kuj Citiraj
rendy Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 pozdravljen. imam vpra?anje ki pa se glasi takole. kako se dobi sprednji odbija? dol z mazde 323f ba? vem, za?etni?ko vpra?anje ampak useeno. hvala za odgovor Citiraj
Z M A J Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Sm dokaj napet - upam d Real tokrat nabunka Francoze! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Napisano 23. februar, 2011 pozdravljen.imam vpra?anje ki pa se glasi takole.kako se dobi sprednji odbija? dol z mazde 323f ba?vem, za?etni?ko vpra?anje ampak useeno.hvala za odgovor na vsaki strani pod blatnikom imas vijak,malo te zascita moti ampak gre,pol pa odmontiras luci in sta spodaj na vsaki strani dva vijaka,ter ob strani na blatniku lepo pocasi in bos vse nasel nic na silo Citiraj MAZDA POWER
rendy Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Napisano 23. februar, 2011 na vsaki strani pod blatnikom imas vijak,malo te zascita moti ampak gre,pol pa odmontiras luci in sta spodaj na vsaki strani dva vijaka,ter ob strani na blatniku lepo pocasi in bos vse nasel nic na silo hvala bobi, zdj mam pa tvoje meglenke zmontirane, sam ?e kje je un rele morm pogruntat pa bo Citiraj
Z M A J Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Napisano 23. februar, 2011 Denarnce ne najdem, no itak ni kej velik notr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Napisano 23. februar, 2011 umiram od smeha, k berem honda forum Citiraj
Ploki Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Napisano 23. februar, 2011 umiram od smeha, k berem honda forum copy/paste or it didnt happen Citiraj
Boss Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 copy/paste or it didnt happen to?no tako... ?eprav verjetno ni ni? novega kar ne bi ?e prebrali Citiraj
rendy Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 nov izpuh magnaflow se premalo dere!!!!kaj narediti OdgovorNapisal/-a marqin64 » 24 apr 2010 12:46menjal sem nov izpuh magnaflow 6" .Ko so mi ga namontirali in sem se peljal do doma se mi je zelo drlo,da so me kar u?esa bolela od glasnosti.Ko pa sem se peljal drugi dan v ?olo pa se sploh ni ve? drlo tko kot se je prvi dan,kot da bi mi pono?i pri?el nekdo zadu?it avspuh.AVSPUH SEDAJ NE DA NOBENEGA ZVOKA,?E ?PORTNI FILTER MI GA 3X PREGLASI.imam ga na hondi civic 1.4...avspuh ima z notranje strani neko volno ki baje ubla?i zvok in nima toliko glasnosti. ima kdo kak?en predlog??? Re: nov izpuh magnaflow se premalo dere!!!!kaj narediti OdgovorNapisal/-a MILO » 24 apr 2010 12:50ajoojjj pa se je za?elo :lol: 1.vr?i vn vouno iz auspuha(?e seveda jo ima) 2.vr?i dol sredinski lonec 3.kupi celoten auspuh z ve?jim fi-jem 4.zadnja varjanta..menjaj avto.. OdgovorNapisal/-a yogo » 24 apr 2010 12:55evo ena recesijska varjanta zate ... borma?ino in sveder fi10 v roke, nato pa ene 2 fajn luknje v zadnji lonec povrtat... ne samo da se bo drlo... Yogo Re: nov izpuh magnaflow se premalo dere!!!!kaj narediti OdgovorNapisal/-a duff » 24 apr 2010 13:07 marqin64 je napisal/-a:Ko so mi ga namontirali in sem se peljal do doma se mi je zelo drlo,da so me kar u?esa bolela od glasnosti.Ko pa sem se peljal drugi dan v ?olo pa se sploh ni ve? drlo tko kot se je prvi dan,kot da bi mi pono?i pri?el nekdo zadu?it avspuh. odvisno...?e si ob 2 zjutraj nabijau pred bajto po gasu in zbudu polovico ulice se nebi ?udu, da ti ga je kdo nafilal s pur penom Sem drzen...se imam za motorista, ?eprav vozim skuterYamaha T-Max RULES OdgovorNapisal/-a petronas » 24 apr 2010 13:33ko se nov izpuh oblozi s izpusnimi sajami se utisa za skoraj 30%. sicer pa kaj bi rad on 1.4? Da se delajo norca iz tebe po cesti? Bodi srecen da se ne dere.---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===--- OdgovorNapisal/-a UrosS » 24 apr 2010 14:51direktn ror, al pa clo open header, pa lonc samo zato gor da je na avtu (nikamor povezan, samo na gumicah) 8) Rio Red ED7 1.6-16Kdor se zadnji smeje, po?asi dojema. pa ?e tazadn jeKdor izstopa, TA naiebe. http://civic4genmania.mojforum.si - FORUM ZA 4GEN LOVERJE OdgovorNapisal/-a marqin64 » 24 apr 2010 17:51hhmm..ja no ravno lukenj v avsuh ne bi delal,volna je pa 100% noter ker se jo vidi..a se to da z brenarjem po?gat,sam nevem ka?n material je to..gotovo je kak?en tak da je odporen proti vro?ini....kaj pa je fora katalizatorja,ko eni tudi prodajajo magnaflow katalizatorje,to gotovo ne bo dalo veliko u?inka. OdgovorNapisal/-a Boom » 24 apr 2010 18:20 marqin64 je napisal/-a:hhmm..ja no ravno lukenj v avsuh ne bi delal,volna je pa 100% noter ker se jo vidi..a se to da z brenarjem po?gat,sam nevem ka?n material je to..gotovo je kak?en tak da je odporen proti vro?ini.... kaj pa je fora katalizatorja,ko eni tudi prodajajo magnaflow katalizatorje,to gotovo ne bo dalo veliko u?inka. ?e ho?e? da bo zadeva glasna odre?i sredinski du?ilec in pri?vasaj eno cev namesto du?ilca pa potem lepo povezano do lonca kot je zdaj..u?inek je zagotovljen, lahko pa odre?e? ?e katalizator in da? enako cev ( probano na esiju du?ilec in katalizator odrezana ,in ti re?em to je glasno tak da ima? mogo?e dva dni gore potem pa ?e ho?e? uti?ati vse skupaj )VTEC poWer OdgovorNapisal/-a dimi.esi » 24 apr 2010 18:22 ajoojjj pa se je za?elo Laughing Laughing Laughing 1.vr?i vn vouno iz auspuha(?e seveda jo ima) 2.vr?i dol sredinski lonec 3.kupi celoten auspuh z ve?jim fi-jem 4.zadnja varjanta..menjaj avto.. pa tko naprej... se mi ne da kopirat pa urejat... pa ?e ena cvetka Vpra?anje - izpuh OdgovorNapisal/-a MajklShpajkl » 11 feb 2011 13:31?ivjo! 2 meseca nazaj sem imel doma?i ?portni lonec montiran, tko kot je sedaj, plus po?en izpu?ni kolektor. Takrat se mi je bolj drlo, najbol?e pa mi je blo, ker mi je lepo pokalo ven iz auspuha. Potem sem zamenjal izpu?nega z tistim od esija, 4v2v1 in sedaj ni? ve? ne poka, je pa veliko lep?i zvok. Pogre?am pa pokanje. Ve kdo vzrok za to in kako bi dobil pokljanje in ogenj?ek iz cevi nazaj? ?e ma kdo od integre 1.8 turbo motor k pije 4l/100 nej mi pove tenks Re: Vpra?anje - izpuh OdgovorNapisal/-a MajklShpajkl » 11 feb 2011 13:32Aja avto je pa '97 civic HB, 1.4 90hp?e ma kdo od integre 1.8 turbo motor k pije 4l/100 nej mi pove tenks Re: Vpra?anje - izpuh OdgovorNapisal/-a McFly » 11 feb 2011 16:53Zopet namesti star kolektor.jdm is the new rice?koda met dobre gume, ?e je podvozje polom.mein 2gen crxhttp://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=3...=689854#p689854 Re: Vpra?anje - izpuh OdgovorNapisal/-a HONDA-CRX- » 11 feb 2011 17:05 McFly je napisal/-a:Zopet namesti star kolektor. :rotfl: Re: Vpra?anje - izpuh OdgovorNapisal/-a jfast » 11 feb 2011 18:14:shock: 1,4 poka ogn vn?! Drga? pa ja: McFly je napisal/-a:Zopet namesti star kolektor. Simple as that . Manj?i prehod plinov... po kme?ki logik ti je lahka jasn zakaj ne poka ve? nazaj...My car/motorcycle , my temple. Re: Vpra?anje - izpuh OdgovorNapisal/-a MajklShpajkl » 13 feb 2011 02:04Ja, 1.4, sicr ni tak flame kukr pr k?ni odprti turbo vti, sam je usen. Doma narjen ?portn auspuh pa po?en kolektor pomoje nardita svoje. Se pravi: zato ker se ne nabijajo plini ve? tok v cevi, oz so bolj hitri ?ez celo pot iz motorja? If thats true, then i'm a sad panda.?e ma kdo od integre 1.8 turbo motor k pije 4l/100 nej mi pove tenks Re: Vpra?anje - izpuh OdgovorNapisal/-a tadejvog666 » 15 feb 2011 10:50 McFly je napisal/-a:Zopet namesti star kolektor. Izjava leta.. :ave: :zakon: :rockon: :rockon: :lol:CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade." Re: Vpra?anje - izpuh OdgovorNapisal/-a Ricky » 15 feb 2011 14:40sam ti mora? pa bit en hud majster. zakej se nebi probal vozit kar brez headerja. :?: ?e bolj seka ogenj :lalala:Civic EG5-swap tuned B16 -sold EK4 Ferio in progres Re: Vpra?anje - izpuh OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 15 feb 2011 16:56oz samo kolektor. avto ne gre nikamor ampak dere se pa k svina pa seka tut nazaj. testirano. tko da raje ti vrjanto izberi, nejceneje burn your tyres, not your soul d16a9 R.I.P.ED7 R.I.P.ED9 teh black onehttp://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378 Re: Vpra?anje - izpuh OdgovorNapisal/-a mind » 15 feb 2011 17:32 MajklShpajkl je napisal/-a:?ivjo! 2 meseca nazaj sem imel doma?i ?portni lonec montiran, tko kot je sedaj, plus po?en izpu?ni kolektor. Takrat se mi je bolj drlo, najbol?e pa mi je blo, ker mi je lepo pokalo ven iz auspuha. Potem sem zamenjal izpu?nega z tistim od esija, 4v2v1 in sedaj ni? ve? ne poka, je pa veliko lep?i zvok. Pogre?am pa pokanje. Ve kdo vzrok za to in kako bi dobil pokljanje in ogenj?ek iz cevi nazaj? Mikrovalovno zmontira? v avto (kofano), in ko spusti? gas pr?gi mikro in v mikri mej ?parove S BUDGET kokice. Pokajo po?ten pa ?e pocen so. In kaj je prednost vega, nikol ne bo? la?en v avtu , aja pa ?e zvok bo nazaj :rotfl:Raceland time: 55.330 - ITRRaceland time: 54.049 - Evo VIIIRaceland time: 53.773 - Evo VIII (400whp) (100-200kmh movie 9sec..) Re: Vpra?anje - izpuh OdgovorNapisal/-a Dameton » 15 feb 2011 17:49Ja, avspuh dol vr? pri kolektorju pa bo sekalo ko ******* Stestirano Z 131-ko sem ga 1x ?gal ?ez ulico, donelo kot da bi blo konc sveta Citiraj
Ploki Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 lol nevem a se nej smejim al jo?em Citiraj
Hanco Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 hahaha 1,4 pa neki stra?ijo V6 fantje , to ma zvok Citiraj
Boss Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Hehe.. Honda forum - carji Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.