Deeyan Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 hahaha 1,4 pa neki stra?ijo V6 fantje , to ma zvok LOL, zdej ?ele vidim kaj je 1.5 delala Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Na kratko da povem: tehni?ni pregled - xenon - Citiraj
Hanco Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Na kratko da povem:tehni?ni pregled - xenon - A nima? ti pranje serijsko ? pol ti nebi smel te?it. No razn samo-nastavljivost Citiraj
jstdoma Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Ne mor? homologirat ?e ni tiste avto - nastavitve. Sej baje da se da kupit - ene 400 evr?kov. Citiraj
jstdoma Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Zanimivo! Ampak zame ?e vseen mal preve? (256?). Pranje pa ?e mam. Bo treba premislt. Citiraj
Hanco Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Zanimivo! Ampak zame ?e vseen mal preve? (256?). Pranje pa ?e mam.Bo treba premislt. daj ven xenon, naredi TP, nato pa nazaj noter Citiraj
jstdoma Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Sej tehni?ni je ?e narjen - kot si reku. Sam zdej ne vem a jih dam nazaj not al ne?!? :ne vem: Citiraj
Ploki Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 men ni ?e noben policaj ni? reku Citiraj
tauko Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 men ni ?e noben policaj ni? reku Kokr se vpi?jo in kolkr mu ?ena ni dala K sm jest tehni?nga delu je itak reku xenon no-no,tko da sm ga vrgu vn (a kdo kup?) in poj sm se mal pogovarju z njim in prav,da jih kar dosti dobijo na izredni tehni?ni pregled in seveda ne pridejo ?ez -> ergo colajo 500 ? kazni :Sej dej sm tut s temi najt brejkarcami zadovoln...kve?jem nove lu?i bi mogu nabavt, k mal ?udne temne fleke delata zdej?ne le?e Pa da ?e mal pojamram: nikakor se ne morem znebit tega nadle?nga ka?lja; se vle?e ?e skor 2 mesca Citiraj
Deeyan Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 men ni ?e noben policaj ni? reku men pa ravn pred kratkim Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 Kak fakin veter brije! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 Crknu mi je comp,..kolega ki mi ga ponavad popravlja je dobil slu?bo na Finskem,..jupi,.. Avto zajebava,..na servisu je mehanik med drugim ugotovil, da je bil hladilnik zaflikan al neki v tem stilu,..ker dejansko ni blo nikol n? narobe s hladilnikom, da bi ga popravljal so se o?itno igral z njim ?e preden je bil kupljen,..nov iz salona,..?e en velik plus za mazda servise,. Tia je spet ful ka?ljala , ampak je prospan sirup res naredu svoje, tko da smo se izognl veterinarju in 170? za pregled in zdravila. Aja pa preselila bi se nekam stran od tle,...nekam kjer ma folk za po?et ?e kej druzga kukr cele dneve opravlat,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jstdoma Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 ... Aja pa preselila bi se nekam stran od tle,...nekam kjer ma folk za po?et ?e kej druzga kukr cele dneve opravlat,.. ?e najde? tak plac mi hit povej, jst grem tud tja! Citiraj
Ploki Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 men tut, da pridm tja opravljat just kidding Citiraj
Gorjup13 Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 Folk v lublano v blok se preselte, tuki sosedom dol visi za za to kaj sosed dela Citiraj
Allyssa Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 Folk v lublano v blok se preselte, tuki sosedom dol visi za za to kaj sosed dela Dokler ne zalaja sosedovih 5 psov? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
tauko Napisano 26. februar, 2011 Prijavi Napisano 26. februar, 2011 Na zelnik spet zajci hodjo Citiraj
suicidal Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 I've come a looong way, baby. Looong way. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Z M A J Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 Poslu?am oz. - gledam EMA2011; Rock Partizani - a to je kao neka muzka, WTF? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 Poslu?am oz. - gledam EMA2011; Rock Partizani - a to je kao neka muzka, WTF? ale? klinar - klin?i... ko dela? agropop in se pol proda?. Citiraj
Z M A J Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 U finalu sem navijal za April, ampak nakonc sem zadovoljen tud da je tadruga finalistka zmagala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 I've come a looong way, baby. Looong way. Welcome back. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
eye Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 U finalu sem navijal za April, ampak nakonc sem zadovoljen tud da je tadruga finalistka zmagala! tud jst sm nekako pri?akoval da bo vsaj April se uvrstila na ES2011 ker ima lahek + vesel pa dost posko?eno pesem.. sam to je tko tipi?no slovensko da si bomo spet ?ile pa emo-stil rezal na ES2011 :/ moji favorit so bli sicer TABU pa ?eprav niso mel tist eurosong pesem ... nisem prista? Nine Pu?lar pa vendar bi mogla it s svojo pesmijo na ES (ker je nekak ABBA stil) tako da bomo raj keucovo poslu?al k no?e ve? "beljakovin" dat ups vanilije Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.