jures Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 Tole pa mislim, da ni po predpisih. tukaj ni nih?e sezonsko orientiran Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 Kdaj pridemo ko?arko igrat - ok pol k se smrad razsmrdi. Citiraj
jures Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 Kdaj pridemo ko?arko igrat - ok pol k se smrad razsmrdi. to je od soseda, pa nisem videl ?ive du?e igrat odkar sem tle Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 Evita udarla ob rob neke u?pi?ene mize in odkru?la mali zobek - sekalec, matr totalno sranje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 Evita udarla ob rob neke u?pi?ene mize in odkru?la mali zobek - sekalec, matr totalno sranje! se pravi da jo predani o?ka pazi za en qurc Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 Evita udarla ob rob neke u?pi?ene mize in odkru?la mali zobek - sekalec, matr totalno sranje! Kup ji ene ?evlje pa bo prec bolj? volje Citiraj
Z M A J Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 se pravi da jo predani o?ka pazi za en qurc Najla?i je ?infat, ?e posebi ko ne ve? kaka je bla situacija (bil sem pa metrov stran in pra?anje ?e bi jo uspel MacGyver prestre?t s svojimi refleksi, ?enska je bla bli?je, ampak ona itak nikol ni ni? kriva, itd.) Boss - na?alost je ?e premala, da bi padala na ?evljarsko korupcijo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 Najla?i je ?infat, ?e posebi ko ne ve? kaka je bla situacija (bil sem pa metrov stran in pra?anje ?e bi jo uspel MacGyver prestre?t s svojimi refleksi, ?enska je bla bli?je, ampak ona itak nikol ni ni? kriva, itd.) Boss - na?alost je ?e premala, da bi padala na ?evljarsko korupcijo! hahaha smo surlasti prec! Ni? ne ?infam samo komentiral sem,?e dobro da ni kaj huj?ega-npr. sam sem kot froc padel na likalnik in si prebil glavo in falil u?ko za kak cm Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 Boss - na?alost je ?e premala, da bi padala na ?evljarsko korupcijo! Ne vem, ampak ime ma ?e pravo Citiraj
jures Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 Evita udarla ob rob neke u?pi?ene mize in odkru?la mali zobek - sekalec, matr totalno sranje! get used to it....urgenca je na? drugi dom.By the way pono? je ta mali padu s postelje, spal naprej z bu?ko na tleh....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 hahaha smo surlasti prec! Ni? ne ?infam samo komentiral sem,?e dobro da ni kaj huj?ega-npr. sam sem kot froc padel na likalnik in si prebil glavo in falil u?ko za kak cm Hja, surlast - gre se za to, da ?ale zbijat mi ni na ta ra?un, tko da bo treba kako drugo (bolj zabavno) tematko najdt! Sicer pa - ?it hepns! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Hja, surlast - gre se za to, da ?ale zbijat mi ni na ta ra?un, tko da bo treba kako drugo (bolj zabavno) tematko najdt! Sicer pa - ?it hepns! :ne vem: brez skrbi so posledice vidne......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Uglavnem ni fajn, Jures, ti me zastopi?, Boss me bo pa vsak cajt, a ne Bo?tjan (upam da vam gre nose?nost po planu)?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 ?iv?n!!!! Kje je ?ele 20:45... Citiraj
jures Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 ?iv?n!!!! Kje je ?ele 20:45... Nikoli v ?ivljenju ne bom pozabil. 1.11.2006 dan mrtvih, ?an Luka praznoval 1. roj dan v Barceloni, grem na tekmo na Nou camp - dan za v anale potem pa tole: http://www.youtube.com/watch?v=8z-On7-rXJU...feature=relatedgol iz kota in 93 minuta...................................... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Mislm d sm takrat naviju za ?elsi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Uglavnem ni fajn, Jures, ti me zastopi?, Boss me bo pa vsak cajt, a ne Bo?tjan (upam da vam gre nose?nost po planu)?! Zaenkrat vse OK... Citiraj
Z M A J Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Fanj, ?e ene 2 mesca a ne? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Fanj, ?e ene 2 mesca a ne? mal manj Citiraj
jures Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Boss tiste 3 dni ko je v porodni?nici I Z K O R I S T I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Ti pomagamo pri tem.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Boss tiste 3 dni ko je v porodni?nici I Z K O R I S T I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Ti pomagamo pri tem.... Itaq sam plac pa babe zrihta? pa je to to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Itaq sam plac pa babe zrihta? pa je to to. Plac ni tok va?en, imam mobilen plac Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 @Boss, mi smo ga popival vse 3 no?i, no pol je pa baba pr?la dam s podmladkom, piksne od pira vsepovsod le?ala, pa je bil ?e povod za 1. prepir, ki se jih je kasnej v obdobju enga leta zvrstilo ?e par sto ponovitev! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 @Boss, mi smo ga popival vse 3 no?i, no pol je pa baba pr?la dam s podmladkom, piksne od pira vsepovsod le?ala, pa je bil ?e povod za 1. prepir, ki se jih je kasnej v obdobju enga leta zvrstilo ?e par sto ponovitev! :ne vem: Dobro no, ampak ne more? fri?ni mamici pripraviti presene?enje v obliki piksen piva po hi?i?!? Citiraj
Boss Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Glede na to da je Boss izredno ?voh konzument alkohola mislim, da jo kej tazge ne bi glih pri?akalo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.