Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Predvsem moraš vedet kaj potrebuješ, da ne mečeš denarja proč! Moj POCO je bil takrat na vse druge telefone v tem razredu TOP 👍 Čez pol leta te konkurenca dohiti a za mene je važno le to, da je zanesljiv in da tekoče in dolgo deluje.....
-
Od sportman333 · Napisano
točno to olje, helix pro......kupovanje preko neta je še vedno cenejše, ampak, glede na to da je urdni servis, se mi zdi tudi 12,50€ ok....kolega ima sedaj novega vw golf-a (dizel) in je poslal na 3 servise naj mu pripravijo predračun za prvi servis in če lahko svoje olje prinese :), en servis mu je rekel da ne ?!?, drugi so mu rekli, da v tem primeru mu bodo za menjavo zaračunali 2x delo ?!?, pri tretjem ne vem kakšen je bil odgovor....tko da zanimiva filozofija vw servisov.... -
Kako dobri/slabi so kitajski EV-ji? Tole me je res presenetilo in to pozitivno. Ne vem, če bi kak ID.3, Born, Kona in podobni zdržali vse to:
-
kater 5w30? pro AF sem januarja kupil za 37 eur na amazonu, 5 litrov, sedaj vidm da je še evro cenejši Royal Dutch Shell Lubricants 1280005 Helix Ultra Professional AF 5W-30 5 Litres : Amazon.de: Automotive WWW.AMAZON.DE Royal Dutch Shell Lubricants 1280005 Helix Ultra Professional AF 5W-30 5 Litres : Amazon.de: Automotive
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.