Z M A J Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Tam jih bo kak?en mladeni? s fra?o sklatu (ker sramota)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Trenirajo za v Libijo Ne vem ?e iz Malte dose?ejo Libijo in nazaj..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Danes je slo za centimetre in mx5 bi dobila facelift na zadnjem odbijacu. Itak da rondo medvode in sledi passata so se vedno tam..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 18. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2011 2 dni me ?e preletavajo 2 x pilatus, in 1 x voja?ki helikopter - torej cela slo vojska Tudi pono?i Kok lepo Sem jih pa tut jest v zadnjih dneh ve?krat vidla. Citiraj
Symon Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Ne vem ?e iz Malte dose?ejo Libijo in nazaj..... Vi se kar delajte norca. Na eni vaji so tile pilatusi delali te?ave Mad?arom ker so pa? bolj okretni kot migi in F-i. Sicer pa... Zdajle bi mogla Slovenija re?t "Adje pomagajmo zaveznikom Francozom in Britancem" herojsko osvoboditi Libijo in si s svojimi zavezniki po bratsko razdeliti vrtine. Citiraj
Hanco Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Sre?ko! Ja ni blo tok lepo, k sm v celoti odpla?u zdej sm pa brez ?? Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 U Planic letos Svetovnga rkorda navmo vidl! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 Vi se kar delajte norca. Na eni vaji so tile pilatusi delali te?ave Mad?arom ker so pa? bolj okretni kot migi in F-i. To?no takole... tile avioni zmorejo ve? kot si marsikdo misli. Ampak ker jih imamo mi so pa? tar?e posmeha. Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 K bo moj Reno enkat zame postal preteklost, bom verjetno eden sre?nej?ih Slovencev, morda celo Zemljanov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 K bo moj Reno enkat zame postal preteklost, bom verjetno eden sre?nej?ih Slovencev, morda celo Zemljanov! sj bo bul? Citiraj
Gorjup13 Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 Porabu ful ke?a za servis, pa ?e zmeri nvm ?e bo avto naredu tehni?nga v pondelk :s boh ved kaj bodo na?l ?e Citiraj
Boss Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 K bo moj Reno enkat zame postal preteklost, bom verjetno eden sre?nej?ih Slovencev, morda celo Zemljanov! Ja kaj pa je spet? :ne vem: Citiraj
Gorjup13 Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 Avto je skor nesli?n kr neki Mi pa saj bremze primejo fantasti?no Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 ?e enkat na? puhoglavi - vsevedni - veleum, Pahor, izusti; 'Za vsako ceno moramo vstopiti na francosko-nem?ki vlak!' pa garant dobim prebavne te?ave! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 ?e enkat na? puhoglavi - vsevedni - veleum, Pahor, izusti; 'Za vsako ceno moramo vstopiti na francosko-nem?ki vlak!' pa garant dobim prebavne te?ave! Po mojem je kondukter ?e zaprl okence. Citiraj
Z M A J Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 Mo?no, hehe! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 Dobil dozo kofeina, ko sem odprl el. ban?ni?tvo...smo bili 18. jaz pa pozabil mal z SPja prenest..... ABORT, ABORT, ABORT.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 ?e vedno na zimakih, pa ?e bom ene 14 dni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 na letnih, pa ugotovil da avto nima takega gripa da bi masino folgal jebemti ... al pa so ceste se kr tok usrane Citiraj
Z M A J Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 U?eri koreto oprav - svet se k sto matr, a ona me nagradi z .................... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 na letnih, pa ugotovil da avto nima takega gripa da bi masino folgal jebemti ... al pa so ceste se kr tok usrane moja se pa dr?i, ko bi gume z neostikom namazu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 zgleda da bo treba na Toyo saltat... Goodyear so itak sel gor, 10e razlike z Proxes R1R. Citiraj
Deeyan Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 zgleda da bo treba na Toyo saltat... Goodyear so itak sel gor, 10e razlike z Proxes R1R. js sm s temi Kumho za 75? komad zlo zadovoljn Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.