Symon Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2011 zgleda da bo treba na Toyo saltat... Goodyear so itak sel gor, 10e razlike z Proxes R1R. Samo nekaj bom napisal: R1R Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2011 js sm s temi Kumho za 75? komad zlo zadovoljn ? Kero dimenzijo mas jebote, mene so prisle Eagle F1 102e/komad pa so zdaj 115e, R1R so 123e...symon: hehe, cool, good to know Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2011 ?el na pumo z novo NLB kartico, ki so mi jo poslali in ni prijela.. ?e dobro, da nisem upo?teval navodil, pa prerezal tastare... sem jo hitro letel dam iskat (to je vsaj prednost, ko tanka? skos na isti pumpi, te poznajo, pa vejo, da ne bo? spizdil in manj komplicirajo). Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2011 Neki posku?am prena?at datoteke, pa se je zgleda taprej?njemu Soni Eriksonu sfuzlal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2011 ?el na pumo z novo NLB kartico, ki so mi jo poslali in ni prijela.. ?e dobro, da nisem upo?teval navodil, pa prerezal tastare... sem jo hitro letel dam iskat (to je vsaj prednost, ko tanka? skos na isti pumpi, te poznajo, pa vejo, da ne bo? spizdil in manj komplicirajo). Na kartici mora? pogledat do kdaj velja - tam je napisan mesec in leto in cel ta mesec, k je gor napisan kartica ?e velja, nova pa ?e ne. ?ele, ko je meseca konc za?ne veljati nova. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2011 To je res, ene par dni prej si jo dobil kot stopi v veljavo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2011 Na kartici mora? pogledat do kdaj velja - tam je napisan mesec in leto in cel ta mesec, k je gor napisan kartica ?e velja, nova pa ?e ne. ?ele, ko je meseca konc za?ne veljati nova. sam meni pa vedno prime ze nova takoj ko jo dobim (Petrol, Hypo, American, OMV...) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2011 ? Kero dimenzijo mas jebote, mene so prisle Eagle F1 102e/komad pa so zdaj 115e, R1R so 123e...symon: hehe, cool, good to know 215/40R17 Ve kdo kok se obnesejo Toyo Proxes 4? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2011 pa saj niti ni poceni dimenzije, ubistvu je tu nekje s serijsko :ne vem: jaz bom kar na 16kah ostal so mi lepe. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2011 ma bemt... kanto rde?o zadnje cajte ful neki trokira, odkar se je loputa spucala sumim na zapacane sve?ke al pa hin kabli al pa frtajlar kej nagaja Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 ma bemt... kanto rde?o zadnje cajte ful neki trokira, odkar se je loputa spucala sumim na zapacane sve?ke al pa hin kabli al pa frtajlar kej nagaja To je neki na barvi narobe, v najinem primeru! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 ma bemt... kanto rde?o zadnje cajte ful neki trokira, odkar se je loputa spucala sumim na zapacane sve?ke al pa hin kabli al pa frtajlar kej nagaja Kaj pa ?e je kj z dihtungo pri ohi?ju lopute ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Pa kaj je s temi pilatusi? :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Pa kaj je s temi pilatusi? :ne vem: Sam res...lih so me zmotil ko sem bil na kavici na son?ku par minut nazaj Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Sam res...lih so me zmotil ko sem bil na kavici na son?ku par minut nazaj Mene preletavajo na pol ure.....mogo?e majo servis pa je treba tank spraznt Pilatus....spet.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Tudi jest sem ga lihkar sli?al v ?i?ki hahaha, hitro je on pri tebi Mogo?e je pa s tem kaj povezanohttp://24ur.com/novice/slovenija/zaradi-pu...-avtocesti.html :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Grega pilatus prihaja..... ..za njim pa helikopter Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Grega pilatus prihaja..... ..za njim pa helikopter zgleda se lovita Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Pi**a najedajo res, goni se okol brnika stalno. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Jezt mam pa gradbi??e pod oknom, tko da ne sli?im druzga kokr "Bu?ilice"! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Grega pilatus prihaja..... ..za njim pa helikopter Ma mi tako zgleda kot da se vozijo nad Celov?ko pa do LJ gradu in obrne nazaj...hahahaha Nad Brnikom ne smejo....da jih kak?ni Putinovi skriti lovci ne sestrelijo...haha Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Gledam Putinov obisk - matr RS niti Protokola ne zna izpeljat brezhibno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Na kartici mora? pogledat do kdaj velja - tam je napisan mesec in leto in cel ta mesec, k je gor napisan kartica ?e velja, nova pa ?e ne. ?ele, ko je meseca konc za?ne veljati nova. Hm ja pi?e, da velja ?e 03 mesec. Samo se spomnim, da sem jo v?as za?el takoj nucat. Na?h bom ta teden obe za vsak slu?aj okol vla?il. Pa da ?e pojamram: U Jurmana ne grem kej kmal. Nekaj ?asa nazaj sem tam jedel in mi je bilo potem slabo in sem objemal skret, danes se pa spet ?el tja in doma sem ponavljal vajo. 2 od 2, u tretje ne grem sprobavat. Pa pe pr eni stranki so me zeznil, smo mel deadline da postavmo serversko sobo in spravmo opremo up and running v 4-ih dneh. ?ele danes ob 4-ih sem dobil RACK... Jutr grejo pobje iz Anglije ?e nazaj.. bomo vidl ?e bo ratal spelat... u kon?ni fazi pa, beats me couldn't care less, nism jest ?voh zastavu projekt. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Kaj pa ?e je kj z dihtungo pri ohi?ju lopute ? Amm,malce dvomim, k mi nekje med 1000-2000 obrati na trenutke ?ibajo sam trije bati, nad tem obmo?jem pa ni blema...gre tut 170 po AC-ju, k sm jo mal hotu prepucat Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2011 Amm,malce dvomim, k mi nekje med 1000-2000 obrati na trenutke ?ibajo sam trije bati, nad tem obmo?jem pa ni blema...gre tut 170 po AC-ju, k sm jo mal hotu prepucat a ma? samo 4 prestave ? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.