eye Napisano 4. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. april, 2011 pi*da je soparn zuni kva bo ?ele polet :DDD ?e zdej nag ska?em zuni :DDD @Grega_ .. jst nimam ve? teh problemov :DDDDDD Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Enkrat v teh dneh, mogo?e ?e dans grem pri?gat sve?o 5-letni deklici z Zalo?ke ceste, ki jo je idiot vrgu ... U?eri me je ?ist zvil, ko je kazal na tv, kraj nesre?e in pa veliko sve?, par medvedkov, nekdo pa je na kraj prinesu ?e Kinder jaj?ek ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Pla?at bom moral dohodnino....in ne mal, mater jim na***em. Js tud, sam tolk nafu?am v 2h urah, pa sem pocen(vsaj konkurenca me kurca tako) ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Js tud, sam tolk nafu?am v 2h urah, pa sem pocen(vsaj konkurenca me kurca tako) ! To je good, ?e jest za?nem kej fu?pat z mojga podro?ja grem sam ?e v zapor....hahaha.Da so pocen?? Aaa to mora? pazit potem da ne bodo za?eli kej slabega o teb govort okol..podtikovanja pa to..haha.Ej a je bil tvoj ex SUCKER prodan kam v okolico LJ, sem danes videl identi?nega s xenonom na Celov?ki. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Pri dohodnini je tako. Dr?ava zahteva svoj %. Ker se dohodnina obra?unava na konc koledarskega leta, se med letom dolo?i akontacija dohodnine, ki je naravnana tako, da ne kreditiramo dr?ave, torej je nekoliko manj?a kot bi sicer dejansko bila. Zato je mese?no odvajanje iz dohodka nekoliko manj?e. ?e je to zmanj?anje za 15?, se na leto nabere za 180? dopla?ila. Gre zgolj za neprijeten ob?utek, ker moramo naenkrat se?i v ?ep za celo leto za nazaj. Tisti, ki pa so zaradi raznih razlogov prepla?ali dohodnino v teku leta, so dejansko kreditirali dr?avo, ki je njihov denar obra?ala eno leto. Seveda je pri vra?ilu dohodnine stopnja ugodja ve?ja, ker nekaj "dobimo" in zamegli dejstvo, da je denar, ki nam pripada bil brezobrestno nalo?en pri dr?avi. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Ah js mam man kot 60?, nau me konc Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Pri dohodnini je tako. Dr?ava zahteva svoj %. Ker se dohodnina obra?unava na konc koledarskega leta, se med letom dolo?i akontacija dohodnine, ki je naravnana tako, da ne kreditiramo dr?ave, torej je nekoliko manj?a kot bi sicer dejansko bila. Zato je mese?no odvajanje iz dohodka nekoliko manj?e. ?e je to zmanj?anje za 15?, se na leto nabere za 180? dopla?ila. Gre zgolj za neprijeten ob?utek, ker moramo naenkrat se?i v ?ep za celo leto za nazaj. Tisti, ki pa so zaradi raznih razlogov prepla?ali dohodnino v teku leta, so dejansko kreditirali dr?avo, ki je njihov denar obra?ala eno leto. Seveda je pri vra?ilu dohodnine stopnja ugodja ve?ja, ker nekaj "dobimo" in zamegli dejstvo, da je denar, ki nam pripada bil brezobrestno nalo?en pri dr?avi. vendar dohodnina ni nekaj fiksnega, je odvisna od tvojega bruto OD, in koliko bo delodajalec odvedel... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 ajvar kaksna je situacija zdaj s xenonkami? ker nova mazda 6 ima zanic luci (prenizko svetijo), sam po drugi strani pa na tehnicnem zna bit problem...kaj predlagas? pa se to ko ze stane? sem pozabu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 ajvar kaksna je situacija zdaj s xenonkami?ker nova mazda 6 ima zanic luci (prenizko svetijo), sam po drugi strani pa na tehnicnem zna bit problem...kaj predlagas? pa se to ko ze stane? sem pozabu to se re?i na roko...mal dvigni pa je, tehni?nega ma? 2015.Sam ne pretiravat - je pa res da na mazdah svetijo dobesedno v tla, ko sem v exeota sedel sem mislil da svetijo v nebo, pa svetijo ?isto pravilno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Ko smo ?e pri tehni?nih....ne vem to?no...predlani sem ga imel, lani ne...sedaj verejtno spet in potem vsako leto naprej?....avto letnik 2005. Druga?e pa zgleda vsem Mazdam prenizko sveti Xenon, ker meni je hotel nekaj popravljati na prvem tehni?nem pa mu lih ni ?lo...sm reku naj da mer s tistimi ?raufncigrji Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 to se re?i na roko...mal dvigni pa je, tehni?nega ma? 2015.Sam ne pretiravat - je pa res da na mazdah svetijo dobesedno v tla, ko sem v exeota sedel sem mislil da svetijo v nebo, pa svetijo ?isto pravilno svetijo pravilno (ampak leca je ocitno cudna, in zdaj vem zakaj na licht test je mazda s xenonkami delila zadnje mesto z avensisom, ki je mel navadne halogenke) zato me zanima moznost naknadnje vgradnje pri ajvarju Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 svetijo pravilno (ampak leca je ocitno cudna, in zdaj vem zakaj na licht test je mazda s xenonkami delila zadnje mesto z avensisom, ki je mel navadne halogenke) zato me zanima moznost naknadnje vgradnje pri ajvarju ja pol ti ne bo nova xenonka naredila bolje, ker le?a ostane....spomnim se na cx7 da je svetilo samo pred avto pa sem potem sam dvignil na narisane (pravilne) ?rte na zidu.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 svetijo pravilno (ampak leca je ocitno cudna, in zdaj vem zakaj na licht test je mazda s xenonkami delila zadnje mesto z avensisom, ki je mel navadne halogenke) zato me zanima moznost naknadnje vgradnje pri ajvarju Tudi na starih 6-kah svetijo xenonke za ni?.To je zaradi slabih reflektorjev od Boscha.?e bi lahko noter montirali od kak?nega audija 4 ali 6. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 spet "razsaja" huda gripa .... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Tok sm jezna, da bi enga zadavla,..ubistvu 4 bi zadavla,..vrsten red ni pomemben,... In ko smo ?e pr tem, bi zbrcala ?e sebe, ker sem rabila 24 let, da sem pokapirala kaj hudi?a ho?em po?et v lajfu,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 ?ist zaspan.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Tok sm jezna, da bi enga zadavla,..ubistvu 4 bi zadavla,..vrsten red ni pomemben,...In ko smo ?e pr tem, bi zbrcala ?e sebe, ker sem rabila 24 let, da sem pokapirala kaj hudi?a ho?em po?et v lajfu,.. Torej, kaj ho?e? po?et v lajfu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Torej, kaj ho?e? po?et v lajfu davi ljudi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 aha, a pol tortica party po novem odpadejo... ker ne vem ?e sem ?e pripravljenj na davljenje :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 aha, a pol tortica party po novem odpadejo... ker ne vem ?e sem ?e pripravljenj na davljenje :ne vem: sam baje da pol fuuul uzivas v torti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 O?itno se bom z Laguno ?enil - dohodnino bom kar po?teno dopla?u! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Kaj policaji res nimajo kajga drujga dela kot NEdivjake na izrednega tehni?nega po?iljat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 5. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2011 Kaj policaji res nimajo kajga drujga dela kot NEdivjake na izrednega tehni?nega po?iljat kaj so pa na tehni?nem rekli ? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2011 V?eraj sem po 4h urah manjave gum od?el domov ?e vedno na zimakih. V 4h urah nismo uspel niti ene gume napumpat, kot da ne tesni na feltno, samo to je tisto tesnenje predno 2X po?i in sko?i guma v kanal kjer je potem ko je zmontirana, 5 ljudi se je naopenjalo 4 ure pa ni govora da spravimo gumo tja kot je treba. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 6. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2011 ne mor? original dimenzije dat na OEM felgo? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.