daSKAn Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Evo delal cel dan in celo no? in zdaj spet na ?ihtu, jebemti HP..... Citiraj
Grega_ Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Celjskih avto se tudi sam na veliko izogibam ker me je tam zmeraj hoto kdo nategnit. Sam sem pa f-ko dobil iz ?entjurja pri Celju...pa je bilo vse ok, zgleda da sem mel sre?o ....sem prepri?an da se ta kateri jo je kupil ?e vedno z njo pelje. Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 A pol ?e bo mel moj naslednji avto (predvidevam 122 KW) se mi najbolj spla?a vzet triglav al raj? kak?no drugo, kaj pravte vi, ki ste isto v tem rangu, aja popusta imam zgolj 20%, se prav sem 10.tarifni razred! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 aja popusta imam zgolj 20%, se prav sem 10.tarifni razred! Kako to? ?e ga imam jaz 30 ali 35%? Glede zavarovalnice nimam pojma, jaz imam 132 kW. Citiraj
Ploki Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Kako to? ?e ga imam jaz 30 ali 35%? Glede zavarovalnice nimam pojma, jaz imam 132 kW. joza: mene pride na triglavu ca 7e/mesec vec zaradi tega ker mam homolomo sam malo vec bonusa pa nimam kaskega, samo sipe+ogledala+parking.je treba pa informativni izracun naredit, pomoje lahko po mailu zrihtas da ti ponudbo vsaka zavarovalnica da oziroma gres na ene tehnicne kjer majo poslovalnice skupaj.za 100-110kw se verjetno bolj splaca triglav, za 120-130 vprasanje symon ti si na triglav? ko majo razred 130-150kw. sicer je bistveno drazji od 120-130, ampak tudi bistveno cenejsi od 150-180. (potem mislim da je 180-250, 250-open) pa saj a nisi ti enkrat teh razredov javno objavil? Citiraj
Symon Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 symon ti si na triglav? ko majo razred 130-150kw. sicer je bistveno drazji od 120-130, ampak tudi bistveno cenejsi od 150-180. (potem mislim da je 180-250, 250-open) pa saj a nisi ti enkrat teh razredov javno objavil? Odgovor na oba vpra?anja je pozitiven. Jo?a ti pa klikni tole. Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Simon, u mladosti (Golf II 1.3B) sem kupon podaril in si prislu?il 33% malusa, matr milo! Okej si bom pogledu priponko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Odgovor na oba vpra?anja je pozitiven. Jo?a ti pa klikni tole. Ko jaz kliknem link in izberem svoj avto, se lahko samo nasmehnem, ker ima celo eno stvar mo?nost dodatno izbrat. Glede zavarovalnice nimam pojma, jaz imam 132 kW. Amaterji. Izbrali ste naslednja zavarovanja: Avtomobilska odgovornost Zavarovanje voznika za ?kodo zaradi telesnih po?kodb Splo?ni kasko Kraja vozila - vrednost vozila z DDV B kombinacija D kombinacija E kombinacija H kombinacija J kombinacija I kombinacija Nezgodna smrt - voznik Nezgodna smrt - potniki Invalidnost - voznik Invalidnost - potniki Zavarovanje pravne za??ite Asistenca comfort Popusti in dopla?ila: starost lastnika oz. uporabnika vozila: Od 33 do 51 let, popust za zmanj?ano nevarnost: vozilo staro od 4 do 6 let, popust na premijo komb. K na znamko vozila, popust na premijo komb. D,E,H,J (s splo?nim AKA), popust na premijo komb. I v primeru zavarovanja splo?nega kaska, popust na comfort plus AV paket, popust za zmanj?ano nevarnost: mlada dru?ina, popust za zmanj?ano nevarnost: en uporabnik - voznik s te?ajem varne vo?nje, popust za zmanj?ano nevarnost: na premijo komb. K za vgrajeno atestirano alarmno napravo, stalnostni popust za prete?eno zavarovalno dobo 1 leto, popust bonus zvestobe EURPremija skupaj brez DPZP 1.330,13Stopnja in vi?ina DPZP (6,5%) 86,46Premija skupaj z DPZP 1.416,59Premija skupaj z DPZP in 5% popustom na takoj?nje pla?ilo 1.345,76 Verjetno nikoli. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Preklinjam tiste, ki se pri vklju?evanju desno brez omejitev (ala semafor ali STOP) obotavljajo!!!!!!!!!!!!!!!!! Gledam levo - nobenega speljem, a glej pred mano stoji en bedak in ?aka, ?aka........spet za mm in pa tiste ki se VSTAVIJO na vklju?evalnem pasu!!!!!!!!!!!!!!! Tipi?en primer iz Mercatorja ?i?ka na celov?ko ali avtoceste vzhodne na celov?ko desno proti pumpi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Jest sm zadnji?, glih skor nabasal enka tazga. Sem ga ?e videl, da je za?el speljevati in sem zato malo bolj gledal levo, ?e kdo prihaja. In dokaj dale? nazaj je bil en avto in sem ?e mislil zahodit gas, ko pogledam naprej in tist cepec ?e tam stoji. Po moje sm se ustavu glih ene 1mm stran od njega... Najve? taletov pa se najde pri izvozu za BTC, kjer ?e gre? desno na ?martinko ima? svoj pas.. in vedno se najde en cepec, ki ?aka cel semafor preden spelje in ga hupanje enih 5 avtov prav ni? ne gane... enkrat je bil ta cepec moj fotr, ko sva ?la skupi neki iskat in sem se govoru, naj pelje da ma svoj pas, pa si misle, kva pametarim, da on pa mene ?e ne bo poslu?al, no na postaji so stal policaji in je fasal liziko... Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Al pa majstri k pr cestninskh hi?kah ustavjo - jao! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Al pa majstri k pr cestninskh hi?kah ustavjo - jao! hahaha.....to pa ?e nism vidu. Tole na izvozu za BTC pa nazadnje v?eraj...dve lu?ni Ribn?anki v tastari Fiesti Citiraj
tauko Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Tolk materiala mam za pojamrat, da ne bom jamru spljoh ne ni?...sam dolo?eni osebki pomoje da vedo za kaj gre Citiraj
Hanco Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Danes opral avto pa opazil took napak samo na dale? ko bo v dvojici slikan se ne bo vidlo Citiraj
Deeyan Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Kako to? ?e ga imam jaz 30 ali 35%? Glede zavarovalnice nimam pojma, jaz imam 132 kW. js mam pa 5% js bi znoru, da mi avto za 2kW presega rank P.S. - mehankar Simon mi je reku - ne hodi v Cele po avto, od tam smo ?e zmeram sama jajca prpelal in pol skoz popravlal, hehe no, no, no.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Naro?il bom reg. table po ?elji, pa ne vem kak?no kombinacijo ?rk in ?tevilk naro?it! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Naro?il bom reg. table po ?elji, pa ne vem kak?no kombinacijo ?rk in ?tevilk naro?it! Jest sem mel pri registraciji mal sre?e pa sem dobil svoj rojstni datum Citiraj
Z M A J Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 a LETNICO? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Ne datum, pa ?e za?etni ?rki priimokv obeh star?ev. D in C* (?koda da ni bilo DD, pol bi rekel, da je moj priimek in ime ) (* C kot Car, kot je bil priimek od mame, ?e zdej sm jezn na fotra k ni hotu vzet priimka, sploh ker pri trenutnem me noben prav ne sli?i/zastopi prav. In sem bil ?e vse varjante najbol ektremna je bla Dupeli? pr enih mehankarjih, ko sem ?ihtni avto pelal not). Ampak da resno pojamram... me je prajle tok vsekalo v kri?u, glih ko najmanj rabim...dela de se ven ne vidim, pa ?e to bo kar nekaj prena?anaj serverjev okol.... pa ?e drug teden, ko je kolektivni sem ostal de?urn). Bom kar tlele na ?ihtu na tla zalegel... Citiraj
Z M A J Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Jao, takale ugodna cena, a men pa budget tok ne znese, mar? (treba stvar ?e registrirat itd.)! http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4739430&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 jaz bom znoru, telefon mi skoz zvoni za ta glupi avto... so klical celo iz srbije pa iz bolgarije... rekord je bil vceri 3 min potem, ko sem oddal oglas zvoni telefon Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 jaz bom znoru, telefon mi skoz zvoni za ta glupi avto...so klical celo iz srbije pa iz bolgarije...rekord je bil vceri 3 min potem, ko sem oddal oglas zvoni telefon dvigni ceno! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 ma ne hocem cim prej prodat pa se je znebit...upam da gre jutr, ker mi drugace tece kasko in registracija za brezveze... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 A kupi jo pa noben, sam klici pa klici?? Druga?e je bil moj rekord pri razbiti C-jki, namre? ko sem zadnjo sliko gor dajal me je ?e eden klical za avto men pa ni? jasno, zgleda da se sproti tudi oglas vidi. Citiraj
jures Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 A kupi jo pa noben, sam klici pa klici?? Druga?e je bil moj rekord pri razbiti C-jki, namre? ko sem zadnjo sliko gor dajal me je ?e eden klical za avto men pa ni? jasno, zgleda da se sproti tudi oglas vidi. kolegov Focus je ?el v 3 min....ko je zaprl explorer ga je nekdo klical a ste iz medvod? Se glih peljem mimo....Povezani dilerji ker ga je prodajal za 1000 - zgonenga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.