Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Povezani dilerji ker ga je prodajal za 1000 - zgonenga

Bi znalo biti, da nekateri dobesedno de?urajo in klikajo F5 na avto.net potem pa samo klicarijo okoli ostale diler?ke. ?zmeden? Ker teh zgodb o klicih le nekaj minutah po oddaji oglasa je ful.
Napisano

Zdej pa sledit, kdaj se bo pojavila z 2x manj kilometri in 3x ceno :)

ja v srbiji bo treba pogledat :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Se pravi se avto spla?a imeti dolgo ?asa, ga goniti, nabiti kilometre, pa? redno servisirati in potem ga proda? v parih dneh...pa? po ceni kot je vreden. ?e ga ?a ?para?,glanca?, bolj gleda? kot vozi?, bo?a?, vlaga? vanj potem itak nabije? ceno ker je kot nov (?eprav pa? s ceno to nima veze) in ga prodaja? celo ve?nost :)

Napisano

Se pravi se avto spla?a imeti dolgo ?asa, ga goniti, nabiti kilometre, pa? redno servisirati in potem ga proda? v parih dneh...pa? po ceni kot je vreden. ?e ga ?a ?para?,glanca?, bolj gleda? kot vozi?, bo?a?, vlaga? vanj potem itak nabije? ceno ker je kot nov (?eprav pa? s ceno to nima veze) in ga prodaja? celo ve?nost :)

CX7 sem prodal preko telefona v pol ure boj?u :ne vem:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

CX7 sem prodal preko telefona v pol ure boj?u :ne vem:

OK to je bilo preko poznanega oz. sre?a, sej tudi moja 1.6 M3 je ?la v enem tednu za dober denar, kot mi je pa kupec povedal, da ko jih je gledal so bile ve?inoma sesute oz. uvo?ene iz Italije, no pa tudi moja je bila zadaj v bok ruknjena in to sem mu povedal oz. itak ga je premeril vse po?ez. (vem da sem imel sre?o ker klicev je bilo res ene 5 v enem tednu).

Govorim nekako tako a ne, Labiju se je skoraj zme?alo od klicev, meni je za razsuto C-jko tudi zvonilo na polno ?e v prvih minutah....ipd.

npr. tale cx7 je ?e celo ve?nost gor, pa mislim da je kar top ponudba na netu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3605458&show=1 ....?e bi bila pa sterana z 200t km+ in po mo?nosti ?e disel pa za 5t eur manj bi ?la pa takoj...hehe.

Napisano

OK to je bilo preko poznanega oz. sre?a, sej tudi moja 1.6 M3 je ?la v enem tednu za dober denar, kot mi je pa kupec povedal, da ko jih je gledal so bile ve?inoma sesute oz. uvo?ene iz Italije, no pa tudi moja je bila zadaj v bok ruknjena in to sem mu povedal oz. itak ga je premeril vse po?ez. (vem da sem imel sre?o ker klicev je bilo res ene 5 v enem tednu).

Govorim nekako tako a ne, Labiju se je skoraj zme?alo od klicev, meni je za razsuto C-jko tudi zvonilo na polno ?e v prvih minutah....ipd.

npr. tale cx7 je ?e celo ve?nost gor, pa mislim da je kar top ponudba na netu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3605458&show=1 ....?e bi bila pa sterana z 200t km+ in po mo?nosti ?e disel pa za 5t eur manj bi ?la pa takoj...hehe.

pa tud bo za to ceno...

wtf? tretje vozilo nikoli v snegu????? verjetno je bil kaki razvajeni h?erki v?e?, pol pa ona to nebi mela ve?...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Mogo?e h?erka no?e imeti ker ni bela, hahaha. No sej, avto je tip top in cena pa? tudi, zato sem tegale prilimal.

Tretje vozilo...hmmm....jah kot ka?e za lu?tn se met a ne. ?e se ne motim je v gara?i Clio...

Napisano

Pridm dam in me na poli?ki ?aka moder odrezek na katerem je moje ime in pi?e da je po?iljatelj sodi??e za prekr?ke :( to bo ?e zabavno

Napisano

ja NOV clio.

verjetno za psa.

hahah :hohoho:

Pridm dam in me na poli?ki ka?a moder odrezek na katerem je moje ime in pi?e da je po?iljatelj sodi??e za prekr?ke :( to bo ?e zabavno

jaz sem pa pricakoval (glede na lapsus), da te je kaca ugriznila :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Mam nek totalno ?udn pritisk u glavi, a za povrh me ra?unalni?ka aplikacije podjebava direkt u mozak! :vskalo::whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

:angry2: proklete pi*** ********************

tko da mal grdo govrim. Tisti ki se spomnete, sm mel pred ?asom prometno nesre?o kjer sm mal koli?ke zbijou po LJ no dubu sm po?to kjer pi?e da je gmotne ?kode povzro?ene MOL za okoli 500? (pla?a zavarovalnica) moje vozilo je po?kodovano po hitri oceni za okoli 1500? (n? ne dobim da ne bo kdo mislu) izre?ena kazen je 460? in 6 kazenskih to?k. Pustmo da je v obsodbi par napak (registrska za 1 znak ni prava, pa po njihovo sm tre??u z ritjo ne z nosom, ?leprou je nos odprt k banana)..

jezn k zmaj :angry2:

Napisano

:angry2: proklete pi*** ********************

tko da mal grdo govrim. Tisti ki se spomnete, sm mel pred ?asom prometno nesre?o kjer sm mal koli?ke zbijou po LJ no dubu sm po?to kjer pi?e da je gmotne ?kode povzro?ene MOL za okoli 500? (pla?a zavarovalnica) moje vozilo je po?kodovano po hitri oceni za okoli 1500? (n? ne dobim da ne bo kdo mislu) izre?ena kazen je 460? in 6 kazenskih to?k. Pustmo da je v obsodbi par napak (registrska za 1 znak ni prava, pa po njihovo sm tre??u z ritjo ne z nosom, ?leprou je nos odprt k banana)..

jezn k zmaj :angry2:

Poj se pa sklicuj nato,da to ni tvoja registrska :bravo: in da tudi po?kodbe niso take na tvojem avtu...tko da,to nisi bil ti :punk:

Napisano

Mah Olimpija pu?nla, Srbjanci prvaki ?e 5.zapored! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Adria :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Prej?nji teden bookiram let preko spleta, dam Dinners kartico - neveljavna kartica, va?a seja je potekla, poizkusite znova

?e enkrat ves postopek - enako

tretji postopek - Eurocard - ?lo skozi dobim tudi potrditveni mail.....

Danes na izpiskih Eurocarda = 357 ADRIA, dinners 2 x 357? ADRIA ?zmeden??zmeden??zmeden?

Prokleti kreteni, kli?em 080 13 00 ?akam ene 2 minuti da re?e operater klicnega centra - poklicati morate 04....xxx ampak ma ravno zasedeno - ja WTF?

Napisano

Mah Olimpija pu?nla, Srbjanci prvaki ?e 5.zapored! <_<

O sojenju pa raje ne bi, ker tole je blo mal me?anice med boksom in wrestlingom. ?e je to sojenje za finalno tekmo pol sem jaz tud kanar?ek.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Aha zanimivo. Tudi moj ni imel wifi in BT kartice...rabljene oz. nove so se mi pa zdele predrage. Tako,da sem preko alija za 4€ kupil mini usb k ima wifi in BT in zaenkrat dela odlicno. Prav tako ni imel SSD kletke (10€ ali). Kar se pa DP-ja tice sem pa za 5€ dobil kabel DP to hdmi (3m) in dela bp. Podpira pa 4k@60hz oz. 1080@120hz. Serijsko je bil notri samsung DDR4 8GB, katerega sem za 15€ prodal in za 20€ dobil komplet 2x 8GB DDR4 samsung ram. CPU je i5-6500T.        
    • Ne,ni imel...pa sem za 31€ kupil rabljen set...dela BP😃👍 Tega Lenovo Full WLAN Wi-Fi Kit 04X2735 00XJ019 00JT480 M900 M700 M715 M600 OFFERS OK WWW.EBAY.DE FRU's04X2735 / 00XJ019 / 00JT480. - WLAN card -FRU : 00JT480 (Note - exact WLAN card model numbers may vary but all are genuine...  Je imel tudi samo en RAM z 8GB,pa sem za 40€ kupil en par,tako,da so ziher identični,in je edaj 16GB in dvokanalni dostop. Tele Samsung 8GB DDR4 2133MHz Laptop RAM SO-DIMM 2Rx8 PC4-2133P-SE0 M471A1G43DB0-CPB WWW.EBAY.DE Frequency: 2133MHz. Application: Laptop. Module specifications: 260pin. Item specifics. Function: NO ECC. Type: M471A1G43DB0-CPB. In za slabih 15€ še razširitveni modul za HDMI...k itak ima že dva DP izhoda. Tega https://www.aliexpress.com/item/1005006389008948.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1817f19cXkOH7o Obstajajo namreč moduli za HDMI,DP in USB-C (podatkovni+Video)...pa mi je USB-C brez veze,ker bi moral imeti tak kabel... Npr. če kam greš-skoraj vsepovsod po hotelih ipd. je kak TV z HDMI vhodi. Obstajajo pa še za USB-A (2.0),serijski port in VGA...res "malo čudo" kar je Lenovo tu skupaj "spacal"😄 Npr. tukaj dobiš https://www.aliexpress.com/item/1005005685685164.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.5.5a78mbX7mbX7XU&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40196.366991.0&scm_id=1007.40196.366991.0&scm-url=1007.40196.366991.0&pvid=82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.366991.0,pvid:82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a,tpp_buckets:668%232846%238112%231997&pdp_npi=4%40dis!EUR!17.03!17.03!!!17.52!17.52!%40211b615317317909392347274efe1e!12000034006833853!rec!SI!720042727!XZ&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A   Tako je sedaj "spimpan do kraja"...čeprav bi lahko dal novejši Wifi+Bt kartico,samo najboljše so takoj 50€+,kar se mi pa zdi malo "mimo" pri takem "stroju"...dela BP,Wifi tudi...za tak PC-polna kapa. Orico je skoraj 4xhitrejši od tega "poceni" Kingstona pri pisanju,pri branju sta pa približno enaka...boot-a v 32s z Win-10Pro,Office in nekaj programi...čist dost kot rezerva ali za mulca in šolske naloge.   Ta tvoj je novejši,in ima boljši chipset,ki ima dovolj pasov,da so lahko to realizirali PCIe M.2...ta v mojem pa jih nima dovolj,in ne gre drugače kot pač le SATA.    
    • Super opis. 👍   Res je. Giulietta ni bla tako čudovita. Hibridne turbine so naredle še 1x korak naprej.   Če je 150KM motor, je navor isti, konji pa se pro 4.5 rpm posekajo. Tak da, dokler ga ne ženeš, sta identična.   Še druga raketa:   Ima še 10s overboosta na 304 NM(če je olje toplo, ne prevroče in gorivo ok kvalitete) od 3 predstave navzgor med 2000 - 4000.   Meni je res fascinantno, kaj so uspeli spraviti iz 1.5 in 1.6 motorjev In kljib temu zagotoviti neko "normalno" življensko dobo.
    • Jaz imam 15 let starega inkjet canon. Pa še skener ima. Čas je za novega.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.