Gorjup13 Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 Okej,kje lahk pogleda? na kompu,kaj se dogaja v ozadju, k n? tazga ne po?nem a je procesor vseeno na nekje 50% delovanja? Poj pa kr na1x normalno vse dela! So xp-ji na notebuku Probi it po tejle poti in poglej ?e ma? kje kej errorjev pa to: control panel,administrative tools,event viewer Citiraj
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Le komu se ljubi delat po par dneh u?ivancije oz. po?itka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 UPDATE: Mravlje so ?ez no? pobrale vse drobtine od pi?kotov, pal?k, kinderjajc, kruha (zakar so tudi pri?le...) in od?le!!! Jah sej to je dost znano. Sej se je kar nekajkrat vrtel dokumentarec o mravljah, kako vdrejo v hi?o, pa jih doma?ini pustijo pri miru, saj poverejo vso nesnago, crknjene ?u?elke in ?e take ki migajo (pajke, gosenice, muhe, kobilice). Vsake toliko ?asa vpradejo in vse po?istijo. Narava brez ?loveka pre?ivi brez problema, tudi porajtala ne bi, ?e mi izumremo. ?e pocrkajo te male ?ivalce, se pa ustavi cel sistem. Zato me tudi jezijo te jebeni kmeti s pomorom ?ebel. Ja letos bojo meli kaj po?eti, drugo leto bomo pa vsi od lakote pocrkali. Brez ?ebel in ?u?elk smo ga najebal. Citiraj
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Kaj so boti naredil na Praznik dela, poglejte si nov rekord prisotnosti na forumu, halooo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 V trenutku iz zahoda (Gorenjske) veter da sem stole lovil in naliv gre proti LJ.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 V trenutku iz zahoda (Gorenjske) veter da sem stole lovil in naliv gre proti LJ.... U Kamniku je isto grozno izgledal, sm se bav da se ponavlja 13.7.2008 ko so (dobesedno) drevesa s koreninam vred fr?ala po luftu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 U Kamniku je isto grozno izgledal, sm se bav da se ponavlja 13.7.2008 ko so (dobesedno) drevesa s koreninam vred fr?ala po luftu! no takrat sm jst v gozu nad kamnikom popravlov strehe po neurju Citiraj
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Uf, tam gor pa je blo kaj popravlat, k je blo strasno razdejanje. Eto moj biv?i reno ?e novga lastnika ?ivcira - pa to je groza totalna! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 in pri tem porabu dobrega jurja... Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 in pri tem porabu dobrega jurja... bu?man a vse novo? Dobi? zelo poceni in novo skoraj prek baby oglasov... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 bu?man a vse novo? Dobi? zelo poceni in novo skoraj prek baby oglasov... ja vse novo..nimas kj prvi otrok,sej potem pa prisparas za nasljednje otroke,pac koker jih bo bog dal..hahahahha Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 Dans so sami prizadetki po cestah - te izsili potem pa pelje 20 manj od omejitve! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 jo?a ja dans je velik deiblov na cesti. jst sm vesel da se me glava dr?i kr sm tko raztresn da tut sme?n ni ve? pomagu kolegu neka na avtu delat in se mi je odlomu zati? na uri tko da sm brez ro?ne ure po min 15 letih zdj sm duma in ne grem nikamor. Citiraj
jures Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 toplotna back to zimski re?im............ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 U?er sem bil po fuzbalu ?ist nesre?en, ampak si je pa? United zaslu?u napredovanje v finale! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 Tis resno mislu, da lohka Shalke kej zame?a? Citiraj
Gorjup13 Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 sicr bom objavil verjetno ?e kje ampak a pozna kdo koga ki bi mi iz gara?e spravu en razbit avto (hyundai coupe), na kerm sicr motor dela in to dobr, vse dela (lu?i ne ker jih ni) airbagi so not in to... zakaj pi?m sem ker ?tevilka ki sem jo dubil da nj bi se tip s tem okvarju se v resnic sploh ne in je samo serviser jst bi se pa zadeve bl k ne rd znebu, kr ga nimam ne ?asa ne placa za raztavt. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 Akumulator v MPS je kap, zjutraj ?e delal, sedaj popolna 0. Pa noben dodaten porabnik ni priklopljen ko ni klju?a v avtu, tako da to ne more bit vzrok. Pi..., mu ma..., pro... japonci ?alabajzarski, je.... ma... vsem japoncem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 Akumulator v MPS je kap, zjutraj ?e delal, sedaj popolna 0. Pa noben dodaten porabnik ni priklopljen ko ni klju?a v avtu, tako da to ne more bit vzrok. Pi..., mu ma..., pro... japonci ?alabajzarski, je.... ma... vsem japoncem. pa si ti ziher, da ma? akumolator japonskega proizvajalca? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 Tale GTjka je sam par Centi odalena od tal in nikakor ni zmo?na it v doma?o gara?o - jebemjisunac! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 Tis resno mislu, da lohka Shalke kej zame?a? Se ?e nisi nau?u, da mora? igrat ?portno loterijo in stavit na tisto mo?tvo za katerega Jo?a ne navija pa je 90% dobitek tvoj Citiraj
Z M A J Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Je res! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Akumulator v MPS je kap, zjutraj ?e delal, sedaj popolna 0. Pa noben dodaten porabnik ni priklopljen ko ni klju?a v avtu, tako da to ne more bit vzrok.Pi..., mu ma..., pro... japonci ?alabajzarski, je.... ma... vsem japoncem. Na? volvo navornik je star 8 let ima 171kkm pa ?e prvi akumulator... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jures Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Akumulator v MPS je kap, zjutraj ?e delal, sedaj popolna 0. Pa noben dodaten porabnik ni priklopljen ko ni klju?a v avtu, tako da to ne more bit vzrok. Pi..., mu ma..., pro... japonci ?alabajzarski, je.... ma... vsem japoncem. Evo ti ?alabajzar - verjame? sedaj ko sem v vsaki mazdi ga skuril, razen Xedos? Res da sem testiral webasto vedno a nekaj je na tem da ima 'spodnjo' mejo, ko jo prekora?i? je gotof..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Si?i, ne more? Volvaka primerjat z AVTOM! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.