Boss Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Na? volvo navornik je star 8 let ima 171kkm pa ?e prvi akumulator... ... in po tvoje je to zasluga proizvajalca avtomobilov ali proizvajalca akumulatorjev :ne vem: Citiraj
Ploki Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Si?i, ne more? Volvaka primerjat z AVTOM! Rece bivsi voznik renolta Volvo je topshit itak majo pa zdj enako platformo. Men na Fki ni nikol akumulatorjev zrl... Topla ftw8let je drgc ze kr doba. Citiraj
Z M A J Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Prst me pe?e k zmaja - bil sem pri dermatologu in mi je zamrznil eno bradavico! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Ha, ?el v Dom?ale in v Krtini zavil na AC. Za tiste boge 3km sem bil ?ist dobesedno parkiran na avtocesti ve? kot 2 uri. Moja najdra?ja je imela avto parkiran ene par avtov za menoj in jo je bilo treba ?ez ograjo spravljat ker je mehur v osmem mesecu ?e precej majhen. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 A je tista mazda na osmi zaporedni fotografiji od katerega s foruma?http://www.siol.net/slovenija/lokalne_novi..._ljubljana.aspx Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 http://cdn1.siol.net/sn/img/11/126/6344027...entjakob_07.jpg no comment....nimam ni? proti tujcem ampak taka druzina je verjetno na cesti ze 3 dni........ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 A je tista mazda na osmi zaporedni fotografiji od katerega s foruma?http://www.siol.net/slovenija/lokalne_novi..._ljubljana.aspx Na deseti sliki je en kolesar na AC !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Na deseti sliki je en kolesar na AC !!! firbec....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 firbec....... Jebesh to, js bu mu vseen dal kazen. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Druga?e pa ne vem ali so policaji po?ibali avte na obe strani ali se je folk celo spomnil narediti pas za re?evalce Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Vsaj med Krtino in Dom?alami se je folk spravu tudi na odstavni pas. Ve?inoma so po odstavnem prehitevali jodlarji, makaronarji in kak?en audi. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Marko_mx-3 Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Druga?e pa ne vem ali so policaji po?ibali avte na obe strani ali se je folk celo spomnil narediti pas za re?evalce Takole se dela plac za re?evalce in ni? druga?e Citiraj
jures Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Takole se dela plac za re?evalce in ni? druga?e ?alostno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Se na temu posnetku vidi, za kolik oljudi je ?koda da se razmno?ujejo. Pa tudi potrjuej mojo teorijo. Se takoj v za?etku vidi, da se BMW-ji pa Audiji frajerji, misle? da kolona za njih ne velja rehitevajo kolone potem pa zablokirajo dovoz r?evalcem. Ok sej kak?ni se zaciklajo, samo pezdete se pa takoj zapazi. (vklji?no z mamo, ki sli?i ?e prej da re?evalci prihajajo, pa gre ?ele umikat ko ne morejo mimo. Jaz bi kak car-shreder namotniral na en kamijon pa bi utiral pot. Samo ene 2x bi se ?e naredilo, da bi bila zablokirani odstavni pasovi ali pa kaj podobnega. Citiraj
jures Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Se na temu posnetku vidi, za kolik oljudi je ?koda da se razmno?ujejo. Pa tudi potrjuej mojo teorijo. Se takoj v za?etku vidi, da se BMW-ji pa Audiji frajerji, misle? da kolona za njih ne velja rehitevajo kolone potem pa zablokirajo dovoz r?evalcem. Ok sej kak?ni se zaciklajo, samo pezdete se pa takoj zapazi. (vklji?no z mamo, ki sli?i ?e prej da re?evalci prihajajo, pa gre ?ele umikat ko ne morejo mimo. Jaz bi kak car-shreder namotniral na en kamijon pa bi utiral pot. Samo ene 2x bi se ?e naredilo, da bi bila zablokirani odstavni pasovi ali pa kaj podobnega. neki tacga http://www.youtube.com/watch?v=TL91XqF4Wzg Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Jah pri teh tazadnjih ko se ne postavijo pravilno....sej to je vedno tako in vsak od nas se tako ustavi na avtocesti, jest skoraj vsak dan na obvoznici....ker sej v prvo ne ve? ali je zastoj ali je nesre?a....fora je edino v tem, da si jest pustim tak?no varnostno da bi se lahko v stran pomaknil, ?e se jih pa 10 na rit nalima en drugmu pa itak da ni ?ans da se premakne....sem prepri?an da se 90% voznikov med nami ?im vidi da se ustavi promet na obvoznici oz. avtocesti avtomatsko ne postavi na levo oz. desno. Citiraj
Z M A J Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 ?im sem odpru havbo 6-ke in prvi dotik moje ?ude?ne (motori?ne) roke; odprem pokrov?ek ekspanzijske ob hladilniku in mi (ne vem kako) pokrov?ek pade iz roke in navzdol v motorni prostor. No nisem ga ve? na?el, zdej je nek x pokrov?ek gor, lih tok da je! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 No,ni doug trajal (glej post v predstavitvi) Citiraj
Z M A J Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Ti Satanist raj poglej ?t. svojih objav! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 UUUU,pa res Sploh nism porajtu,hehe! Nono,sej nism n? tazga mislu; le naj ti slu?i s ?immanj problemi Hm, pa kdo lahk dobrodu?no dela pri takem vremenu?!? Jutr pa tut pou dneva na ?ihtu, k je ?efe pun?ko dans dubu Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 napajalnik je ?el rakom ?vi?gat Citiraj
Z M A J Napisano 7. maj, 2011 Prijavi Napisano 7. maj, 2011 Kva sm ?iv?n - nasedem n marsikerem le?e?em Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Napisano 9. maj, 2011 Ko in?taliram Firefoxa 4 mi ga pa no?e ve? zagnat neka napaka z min/max verzijami jo je kdo ?e re?il? Tako, da sem moral in?talirati staro verzijo da sem online Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
iceman22 Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Napisano 9. maj, 2011 U pi... Mater.. 5 dni bom mogu delat po 16 ur na dan,tko da mi ostane 8ur za vse drugo. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Napisano 9. maj, 2011 U pi... Mater.. 5 dni bom mogu delat po 16 ur na dan,tko da mi ostane 8ur za vse drugo. glej da ne bo? teh 8 ur prespal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.