Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Na? volvo navornik je star 8 let ima 171kkm pa ?e prvi akumulator...

... in po tvoje je to zasluga proizvajalca avtomobilov ali proizvajalca akumulatorjev :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Si?i, ne more? Volvaka primerjat z AVTOM! :harhar::P

Rece bivsi voznik renolta :D

Volvo je topshit :P itak majo pa zdj enako platformo.

Men na Fki ni nikol akumulatorjev zrl... Topla ftw

8let je drgc ze kr doba.

Napisano

Prst me pe?e k zmaja - bil sem pri dermatologu in mi je zamrznil eno bradavico! <_<:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ha, ?el v Dom?ale in v Krtini zavil na AC. Za tiste boge 3km sem bil ?ist dobesedno parkiran na avtocesti ve? kot 2 uri. Moja najdra?ja je imela avto parkiran ene par avtov za menoj in jo je bilo treba ?ez ograjo spravljat ker je mehur v osmem mesecu ?e precej majhen. :blink:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

A je tista mazda na osmi zaporedni fotografiji od katerega s foruma?

http://www.siol.net/slovenija/lokalne_novi..._ljubljana.aspx

Na deseti sliki je en kolesar na AC !!!

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Na deseti sliki je en kolesar na AC !!!

firbec.......

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

firbec.......

Jebesh to, js bu mu vseen dal kazen. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Druga?e pa ne vem ali so policaji po?ibali avte na obe strani ali se je folk celo spomnil narediti pas za re?evalce

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Vsaj med Krtino in Dom?alami se je folk spravu tudi na odstavni pas. Ve?inoma so po odstavnem prehitevali jodlarji, makaronarji in kak?en audi.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Druga?e pa ne vem ali so policaji po?ibali avte na obe strani ali se je folk celo spomnil narediti pas za re?evalce

Takole se dela plac za re?evalce in ni? druga?e :(

Napisano

Takole se dela plac za re?evalce in ni? druga?e :(

?alostno

Napisano

Se na temu posnetku vidi, za kolik oljudi je ?koda da se razmno?ujejo.

Pa tudi potrjuej mojo teorijo. Se takoj v za?etku vidi, da se BMW-ji pa Audiji frajerji, misle? da kolona za njih ne velja rehitevajo kolone potem pa zablokirajo dovoz r?evalcem.

Ok sej kak?ni se zaciklajo, samo pezdete se pa takoj zapazi. (vklji?no z mamo, ki sli?i ?e prej da re?evalci prihajajo, pa gre ?ele umikat ko ne morejo mimo.

Jaz bi kak car-shreder namotniral na en kamijon pa bi utiral pot. Samo ene 2x bi se ?e naredilo, da bi bila zablokirani odstavni pasovi ali pa kaj podobnega.

Napisano

Se na temu posnetku vidi, za kolik oljudi je ?koda da se razmno?ujejo.

Pa tudi potrjuej mojo teorijo. Se takoj v za?etku vidi, da se BMW-ji pa Audiji frajerji, misle? da kolona za njih ne velja rehitevajo kolone potem pa zablokirajo dovoz r?evalcem.

Ok sej kak?ni se zaciklajo, samo pezdete se pa takoj zapazi. (vklji?no z mamo, ki sli?i ?e prej da re?evalci prihajajo, pa gre ?ele umikat ko ne morejo mimo.

Jaz bi kak car-shreder namotniral na en kamijon pa bi utiral pot. Samo ene 2x bi se ?e naredilo, da bi bila zablokirani odstavni pasovi ali pa kaj podobnega.

neki tacga

http://www.youtube.com/watch?v=TL91XqF4Wzg

Napisano

Jah pri teh tazadnjih ko se ne postavijo pravilno....sej to je vedno tako in vsak od nas se tako ustavi na avtocesti, jest skoraj vsak dan na obvoznici....ker sej v prvo ne ve? ali je zastoj ali je nesre?a....fora je edino v tem, da si jest pustim tak?no varnostno da bi se lahko v stran pomaknil, ?e se jih pa 10 na rit nalima en drugmu pa itak da ni ?ans da se premakne....sem prepri?an da se 90% voznikov med nami ?im vidi da se ustavi promet na obvoznici oz. avtocesti avtomatsko ne postavi na levo oz. desno.

Napisano

?im sem odpru havbo 6-ke in prvi dotik moje ?ude?ne (motori?ne) roke; odprem pokrov?ek ekspanzijske ob hladilniku in mi (ne vem kako) pokrov?ek pade iz roke in navzdol v motorni prostor. No nisem ga ve? na?el, zdej je nek x pokrov?ek gor, lih tok da je! :hudicek::whatever:

Napisano

Ti Satanist raj poglej ?t. svojih objav! :hudicek::P

Napisano

UUUU,pa res :hudicek: Sploh nism porajtu,hehe! Nono,sej nism n? tazga mislu; le naj ti slu?i s ?immanj problemi :punk:

Hm, pa kdo lahk dobrodu?no dela pri takem vremenu?!? Jutr pa tut pou dneva na ?ihtu, k je ?efe pun?ko dans dubu :bravo:

Napisano

Kva sm ?iv?n - nasedem n marsikerem le?e?em :policaj::vskalo:

Napisano

Ko in?taliram Firefoxa 4 mi ga pa no?e ve? zagnat neka napaka z min/max verzijami :vskalo: jo je kdo ?e re?il?

Tako, da sem moral in?talirati staro verzijo da sem online

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

U pi... Mater.. 5 dni bom mogu delat po 16 ur na dan,tko da mi ostane 8ur za vse drugo.

glej da ne bo? teh 8 ur prespal :harhar:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pa še marsikaj Zelenski ni naredu, pa bi moral od 2014 naprej...  Pa marsikaj nebi smel, pa je.. 
    • Če ste bili rojeni v 80tih in ste odraščali v 90tih ter preživeli do 2024 ste živeli v: - 5 različnih desetletjih - 2 stoletjih - 2 tisočletjih - in sploh še niste stari 50...
    • Janez prisede k punci v lokalu in jo vpraša, če ji lahko plača pijačo. - “Kaj bo pa rekla tvoja punca?” - “Nimam je več, pustil sem jo pred enim mesecem.” - “No, potem pa ok.” In se znajdeta na zadnjem sedežu avtomobila. Ko se oblačita, ga dekle vpraša: - "Zakaj si pa pustil punco." - ”Moral sem, žena je zvedela..."
    • Ne glede, kaj je kdo prepričan in ne glede na to, kateri zgodbici kdo verjame, dejstvo je, da je Ruska vojska prečkala meddržavno mejo brez poprejšnjega dogovora in se znašla na ozemlju druge države, kjer uporablja strelno orožje proti vojski tiste države. In to je to.    Saj je Ruska vojska vstopila tudi v Belorusijo, a so se prej o tem dogovorili. In Rusi niso streljali na Beloruse. So se tako dogovorili, pa kaj.  Saj je Italijanska vojska prišla na Poček in tam streljala na tarče. A je bilo vse dogovorjeno in niti en slovenski vojak ni zaradi tega umrl. Ker je bilo tako dogovorjeno. Pri Rusih v Ukrajini pa ni bilo nič dogovorjeno in precej Ukrajinskih vojakov je pri tem izgubilo življenje.   Ofenziva v Dombasu? Trening v Mariupolu leta 2014? Ja, tako kot je @Boss napisal: "Zgodovina ni samo 2. svetovna vojna potem pa nič pa da se spet začne leta 2022." Tudi "Trening v Mariupolu leta 2014" se ni začel leta 2014... Je pa tudi ta trening nekdo posredno izzval, ker ga je brigalo za vse njegove ljudi, potreboval pa je vzrok. Podobno, kot nas poskušajo prepričat, da Mosad ni vedel, da se pripravlja napad Hamasa na tisto poroko, ki je bila povod za to, kar imamo zdaj na bližnjem Vzhodu. Ampak niso ukrepali, ker so v bistvu komaj čakali, da dobijo vzrok pa da se lotijo...
    • Nič ne boš opazil...  Le poraba bo mogoče malo manjša....  Jaz tu in tam na MOL-u tankam 100tko,ker imam 10c popusta pa se mi še to nič ne pozna... 🥴 Imam pa še kar 6.0 porabo, če mogoče koga zanima.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.