Boss Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. maj, 2011 glej da ne bo? teh 8 ur prespal to je ?ele zguba ?asa Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. maj, 2011 Si bom pa vsaj avtoradio dodatno zasluzu,tko da budzet ostane.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 10. maj, 2011 Zaspan sem k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 10. maj, 2011 ?ele v te?avah poj vid?,kdo je ta prav prijetelj Zakaj jamravnk? Ker je vse sfejkano Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. maj, 2011 Mamico mu *********** japonsko od dizajnerja miate Ve? jutri, oz. danes Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. maj, 2011 Zjutri ne vem kako se oble?t - popovdn bo pa vro?e k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. maj, 2011 Zdaj ?e stiska sonce pa ?e ?ge Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. maj, 2011 js se oblecem tk da me zebe... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. maj, 2011 js se oblecem tk da me zebe... js tut, ker mam raj?, da me zutri mal zebe, ko pa d mi je popoldan pol uro? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. maj, 2011 js tut, ker mam raj?, da me zutri mal zebe, ko pa d mi je popoldan pol uro? b 03:00 v kratkih rokavi in hla?ah je blo kr fri?no Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. maj, 2011 b 03:00 v kratkih rokavi in hla?ah je blo kr fri?no ok, hla?e so ?e kr dolge Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. maj, 2011 Si?i, ne more? Volvaka primerjat z AVTOM! Hm...moja je dobila tega volvaka novega kot slu?beno vozilo. Lahko je izbirala le med volvaki in opremo po ?elji. Avto ima res ful opremo za ta letnik. ?akala ga je ve? kot 3 mesece. Se strinjam, da S40 ni biser oblikovanja. V prvih petih letih je naredila 125kkm od tega 90% po mestu. Ko je dala odpoved je eno leto stal pred firmo (to leto je vozila Xedos 6). Potem sva ga odkupila in sedaj jih ima 172kkm. V tem ?asu je bilo potrebno zamenjati zadnji desni le?aj in vzmet, prednje diske in plo??ice, 2 xenon ?arnici in anteno. Vse ostalo je ?e original iz trgovine!Jaz sem mojo MXko kupil, ko je bila stara 8 let (kot sedaj volvak) in ?al je res ne morem primerjati z volvakom. Sedaj ko smo se vozili na Kor?ulo sem prav opazoval kaj na MXki (ko sem jo kupil) je bolj?e kot na volvaku. Vsi materijali, pleh, barva, razne plastike, tesnila, kljuke, mehanizmi za odpiranje vrat, pokrova motorja in prtlja?nika, sede?i, tapete, strop, vrata, zavore, vzmetenje, stikala, gumbi, lu?i in ne vem kaj ?e vse...Zavira bolje, vo?nja je enkratna, povp. poraba cca 6L, z lepo vo?njo brez problema 5L, sedenje tudi po 10. urah ni problem...res ne vem...na MXki je edino oprijem (leder) na volanu bolj?i kot na volvaku...ne povzdigujem volvaka, pa? take so moje izku?nje. P.S. Ampak V6 sound filinga ni? ne odtehta! ... in po tvoje je to zasluga proizvajalca avtomobilov ali proizvajalca akumulatorjev :ne vem: Itak da ne...je pa zagotovo povezano tudi s kvaliteto elektri?nih napeljav in elektri?nih naprav v avtu. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. maj, 2011 Si?i, ker letnik je Mazda? Volvo je 2003,?e sem prav razumel. Tukaj ti?i klju? razlike. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. maj, 2011 96' Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. maj, 2011 No pol je jasno, da je vsaka primerjava popolnoma neumestna. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
krco22 Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 Da ne odpiram nove teme bom kr tuki prasu se je tut neki smisu jamranje. A mi lahka kdo pove kolk ma mazda 6 karavan nosilnosti? Ker morm prpelat eno keramiko pa je prevoz skor drazi kot keramika :ne vem: P.S. Jo je pa za cirka 550 kg. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 ?e bo tole res Radarji Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 ?e bo tole res Radarji Pa sej to se je na Brezovici testiralo ze leta nazaj - to je tako kot na italijanski avtocesti do benetke sedaj Tudor. Sam ?e bodo dali spet na kak 'raven' odsek, obvestili folk , Garmin te bo obvestil 500m prej...whats the point? jaz bi ?el strogo nd to in najprej ukinil sporo?anje preko radijev, ki si s tem nabirajo poslu?alce, namesto da bi kontrole delale ravno obratno. V?eraj za mano en klepetal po telefonu celo pot prliman na rit, se je prav videlo da ve kje sta 2 kontroli ker je bilo po radiju, spusti telefon in spet naprej....sem se jaz iz miate ta drugmu policaju kazal da un zadaj telefonira! Pa ni?.....za mano je vozil kot da bi ga ?lepal na kljuki brez ?migovcev, ena roka za ?altanje in vo?njo....bolj sem moral njega gledat kot cesto.......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
.Sašo. Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 Ofnem havbo in kaj vidim - dihtunga od pokrova ventilov spu??a.. dobr da mam velik servis nasledn tedn Citiraj Captain Slow za volanom. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 No pol je jasno, da je vsaka primerjava popolnoma neumestna. Kot sem napisal primerjam MXko letnik 97' ob nakupu (9 let) in volvaka sedaj (8 let)! Volvak je ?e vedno kot nov... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 Ma ja, ampak ?e pogleda? kako izgleda en in kako pa drug, bi Mx3ki odpustil, tudi ?e bi jo samo ?e motor skupaj dr?al, taka je razlika. Pa? meni osebno je tisti Volvo tako zastarela oblika (itak je res, da je ven pri?el leta 1995 ali 1996, tam nekje), da je groza! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 mx3 ima V6 in zvok....vse drugo je irelevantno...vsaj jaz tko mislim Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 Pa sej to se je na Brezovici testiralo ze leta nazaj - to je tako kot na italijanski avtocesti do benetke sedaj Tudor. Sam ?e bodo dali spet na kak 'raven' odsek, obvestili folk , Garmin te bo obvestil 500m prej...whats the point? jaz bi ?el strogo nd to in najprej ukinil sporo?anje preko radijev, ki si s tem nabirajo poslu?alce, namesto da bi kontrole delale ravno obratno. V?eraj za mano en klepetal po telefonu celo pot prliman na rit, se je prav videlo da ve kje sta 2 kontroli ker je bilo po radiju, spusti telefon in spet naprej....sem se jaz iz miate ta drugmu policaju kazal da un zadaj telefonira! Pa ni?.....za mano je vozil kot da bi ga ?lepal na kljuki brez ?migovcev, ena roka za ?altanje in vo?njo....bolj sem moral njega gledat kot cesto.......... Se strinjam, da obve??anje o kontrola ipd ni idealno. Da stacionarni radarji niso idealni, samo mislim, da bi se glede kulture vo?nje moralo za?et premikat nekje drugje. Ne na AC! Poglej, v Kranju imamo zdaj tele ravbarje, v belih avtih, ki pa za?uda ne stojijo naprimer pri ?oli, ali pri trgovini ... ne, na takih mestih, kjer lahko poberejo ?imve? denarja. Da ne govorim o tem, da sploh ni vzgojno, da dobi? na dom polo?nico pol leta za prekr?kom, o tem da si prekr?ek storil pa pol leta ni? ne ve? ...Itak pa lahko samo tukaj jamramo, spremenil ne bomo n?. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 Se strinjam, da obve??anje o kontrola ipd ni idealno. Da stacionarni radarji niso idealni, samo mislim, da bi se glede kulture vo?nje moralo za?et premikat nekje drugje. Ne na AC! Poglej, v Kranju imamo zdaj tele ravbarje, v belih avtih, ki pa za?uda ne stojijo naprimer pri ?oli, ali pri trgovini ... ne, na takih mestih, kjer lahko poberejo ?imve? denarja. Da ne govorim o tem, da sploh ni vzgojno, da dobi? na dom polo?nico pol leta za prekr?kom, o tem da si prekr?ek storil pa pol leta ni? ne ve? ...Itak pa lahko samo tukaj jamramo, spremenil ne bomo n?. Ma kranj je treba kar pohvaliti so zelo aktivni....jeprca, pri B&B (Etis), na orehku, drulovki, pred mostom za ?elezni?ko...itd itd) redno so povsod - pa tudi korektni! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 meni osebno je tisti Volvo tako zastarela oblika (itak je res, da je ven pri?el leta 1995 ali 1996, tam nekje), da je groza! Od zunaj je ?ist OK...vsak ima pa? svoj pogled... mx3 ima V6 in zvok....vse drugo je irelevantno...vsaj jaz tko mislim Itak...saj to sem napisal ?e na prej?nji strani P.S. je fino imet en avto za svojo du?o enega pa za dru?ino... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.