jures Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 Od zunaj je ?ist OK...vsak ima pa? svoj pogled...Itak...saj to sem napisal ?e na prej?nji strani P.S. je fino imet en avto za svojo du?o enega pa za dru?ino... mpak se vsi ho?ijo voziti z unmu za du?o.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 upam, da mi bo ratal met enga tazga za duso...mx5 je bliz, sam ne cist ko sem mel za en dan, je skor 100% bliz ideala Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 Zelo kvalitetno in konkretno nasedu z Mazdojklo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 Zelo kvalitetno in konkretno nasedu z Mazdojklo! he,he si se ze pozabo vozit z nizkimi avti Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 Pa sej to se je na Brezovici testiralo ze leta nazaj - to je tako kot na italijanski avtocesti do benetke sedaj Tudor. Sam ?e bodo dali spet na kak 'raven' odsek, obvestili folk , Garmin te bo obvestil 500m prej...whats the point? jaz bi ?el strogo nd to in najprej ukinil sporo?anje preko radijev, ki si s tem nabirajo poslu?alce, namesto da bi kontrole delale ravno obratno.. ?e ?e mislijo postavljat to neumnost pol jo naj vsaj tam, kjer se vsakodnevno dogajajo nesre?e. Recimo od Krtine do Dom?al, kjer najve?krat pride do kolizije izstrelkov in cestnih usranetov. Kar se pa ti?e radio sporo?anja radarjev je pa to zelo pozitivno za varnost saj non stop opozarja ljudi, da so policisti aktivni in avtomatsko gre noga z gasa. Nalogapolicaj paje, da ne lenuharjo in naj spreminjajo lokacijo vmes naj pa ?e sami namignejo na kako "la?no" lokacijo pa bo precej efekta. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. maj, 2011 Ja sej, ampak na euroviziji je umetni?ki vtis bl en kurc vreden... ?e skladba ne gre v uho si mrzu. Ne vem, ?e bodo glasovalci zuni prepoznali talent in po moje bomo spet brez finala. Sr?no upam, da se motim, ker definitivno pet zna ampak ne vem a je to skladba za ES :ne vem: No pa sem zadovoljen, da sem se zmotil. Sre?a za Majo je v tem,da ni vse prepu??eno televoteingu tako da diaspora ni dovolj za zmago, celo ve? turki so izpadli - sva?ta. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. maj, 2011 ko sem mel za en dan, je skor 100% bliz ideala He he to je zelo podobno mojemu zvoku ...na drugi polovici film?ka je posnet notranji zvok P.S. to bi moralo iti v temo 'pohvalite se' Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. maj, 2011 @Bobi - tok nizkega avta mislim da ?e nisem mel in ?e medosna je pri 6ki gromozanska v primerjavi npr. z Mx5! @Sishi, dobr ti prede, ne pa tist Volvo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. maj, 2011 Zelo kvalitetno in konkretno nasedu z Mazdojklo! A si ?e kaj 'zjebu'? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. maj, 2011 Pele se normaln, sm pa s podvzojem dobr poripsal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. maj, 2011 He he to je zelo podobno mojemu zvoku ...na drugi polovici film?ka je posnet notranji zvok komi ?akam, da bo moja spet u pogonu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. maj, 2011 He he to je zelo podobno mojemu zvoku ...na drugi polovici film?ka je posnet notranji zvok P.S. to bi moralo iti v temo 'pohvalite se' ?altkebel s ?otorskim klinom ti mal nagaja.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. maj, 2011 ?altkebel s ?otorskim klinom ti mal nagaja.... Ha ha ?e vedno je v funkciji Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. maj, 2011 Matr so dans babe tle na sodniji zoprne! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. maj, 2011 Prva stvar se preden sem razpakiral je bila vojna mravljam Ku**e so naredle mravljisce v izolaciji notranjega hladilnika!!!! Vse ven vkljucno s fridgom Ajvar sliko stisnem v pondelk....na htcju naa gre cuj. Ps a uletes? 30c cevapi tud Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. maj, 2011 ka sm zivcn k sm hotu dans it avto gledat pa cist sm se zagrel... vceri bi ga odpelu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 14. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. maj, 2011 ka sm zivcn k sm hotu dans it avto gledat pa cist sm se zagrel... vceri bi ga odpelu Kaj a je ?e prodan? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. maj, 2011 Sva ?la z otrokom mav po Kamniku, pa naju je rahel d?, za?tihal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 po monta?i klime (ki jo je ?ekiral poljanski ?alabajz), sem dobil popizditis, ker je v gara?i prostora le ?e za muho in obesil oba kolesa na steno, trugo pod strop... Sedaj se lahko hodi okoli swifta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 18. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2011 po monta?i klime (ki jo je ?ekiral poljanski ?alabajz), sem dobil popizditis, ker je v gara?i prostora le ?e za muho in obesil oba kolesa na steno, trugo pod strop... Sedaj se lahko hodi okoli swifta Dobr da sem spokal, da neb ?e mene kam prbiu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2011 Od Kamnika do Postojne in nazaj, je po stari cest kr orng potovanje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2011 a z blek pigom,hehe? Vsaj vi? poj,kak podvozje ma?...trdo ko zmaj verjetn :mi pijemoo: Dele 1x grem pa mal u na? nov ?oping pogledat! Zakaj v jamralniku? K bo gu?va k pr norcih in verjetn ?e vse izropan In izgubu najbolj?o prijateljico Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2011 Od Kamnika do Postojne in nazaj, je po stari cest kr orng potovanje! na bolhi trenutno ponudba dveh vinjet Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2011 S ?rno Debelo Berto, ja! Planinske ride je dr?ala k zmaj, podvozje pa ni pretrdo, skratka dober kompromis! Vinjeto verjetno ju3 vzamem za 60 ?, ?e bo ?lo vse po planu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mraušk Mčk Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2011 Metr, moji najdra?ji danes v BTC-ju ukradli denarnico. Pred enim letom so ji ukradli denarnico v slu?bi iz pisarne. Pa saj sproti me sfolga raznih preklicev kartic in podobnega sranja. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.