Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Metr, moji najdra?ji danes v BTC-ju ukradli denarnico. Pred enim letom so ji ukradli denarnico v slu?bi iz pisarne. Pa saj sproti me sfolga raznih preklicev kartic in podobnega sranja.

PReve? zgledata bogata k vozita mazdo :hudicek:

P.S. 'REKLAMA' Hypo ravno v?eraj poslal za 9? na leto - kompletno zavarovanje v primeru kraje - + nove kartice izdelava, ureditev preklica, 100? stro?kov mobilca v tujini in SLO, + do 1000? kraje na karticah krite :bravo:

Dobro je to da je vezano na ime in ne ra?un - na primer jaz imam svojo kartico + poobla??en za ?eninega in imam drugo kartico z njenim TRR in moje ime gor - ona pa obratno, in krije tudi to.

Se spla?a povpra?at po taki opciji

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Dons po?tudiral slede?e.

17.6.2011 bi ?el pogledat renojce + mejbi kak krog pelat. <_<

17-18.6.2011 Rolam muziko na moto pikniku v medvodah. :bravo:

18.6.2011 Furam ohcet :glare:

18.6.2011 Je siddharta v sto?icah :punk:

19.6.2011 Sem pa hotu na?o pelat na finale talentov v Sto?ice. :(

:angry::angry: Jebemu mast, a vse mora bit na isti vikend !!!! :angry::angry:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Neki nimam najbol?ga po?utja, ampak v nedelo pridem, v vsakem primeru! :danzoman::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Uganka: kaj je to? Disi po menjalniskem olju, zgleda kot menjalnisko olje, in je luzica zraven moje nepremicnine. (in ne mislim hise)?

Napisano

ammmmm to je V6 ki dela ?edalje slab?e :(

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
:( pa ti mas same probleme s totim sestakom

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Pono? sm mev otrokca na skrbi in ni blo kej dost po?itka! <_<

Napisano

BO treba dat LSD ali pa unega zelenca kupit. :P

ni diff... podaljsek pogonske je. tam k je priterjen se je odvijacil in je gred odneslo iz menjalnika. :blink:

BOBI: ma ni tak grozno kokr se slisi :hohoho:

aja ce smo ze v jamralniku, se zadnji amortizer se mi je poscal. :hohoho:

hec, je pa to vse kar sem itak mel namen zrihtat, samo ko bi bil konec z izpiti.. avto ni mogu pocakat en jeben mesec

Napisano

Sem se lotil ?i??enja ?eljusti ker sem sumil, da nekaj ne prime dobro in ugotovim, da zajla za desno ro?no ?e malo raztegnjena. Na?ponati (pa najbr? tudi zamenjati) je pa misija nemogo?e ker je napoto avspuh. Bo treba dat ?e kak?ne flan?ne vmes o?itno. :vskalo:

Zdaj pa prednji konec, ?e se mi bo dalo in bo ?as pa ?e neko malenkost pri ?altkeblu zamenjam. :blush:

EDIT: Jebemumater pa ?e ?altkebl, komu se da j****t za brezveze. :hohoho:

Napisano

Lih sva hotla it mav n sprehod, pa je de?vat za?el! <_<

Napisano

?e besedica o tem kako se je kon?ala zgodba o ukradeni denarnici. Lopov je moji najdra?ji v BTC-ju denarnico sunil iz ruzaka, potem pa jo odvrgel v neki ?tacuni (v kateri moja ?e nikoli v ?ivljenju ni bila) en ?tuk vi?je. Zaposleni v tisti ?tacuni so denarnico na?li in poklicali na cifro s slu?benih vizitk v denarnici. Tako da, glavno da so dokumenti ostali, kartice je itak takoj preklicala, 45? pa je lopov stla?il v ?ep.

Reda radi sem vztrajal, da dogodek prijaviva policiji. Na policijski postaji sva izvedela, da ?e ho?eva podati prijavo, da morava po?akat 4 (?tiri) ure ?zmeden? . In sva se premislila. Tako da, zanimiv na?in kako izbolj?evat rezultate uradnih statistik o kriminaliteti.

V ?ivljenju sem pihal samo 1x (0,0 seveda), ko me naslednji? ustavi :policaj: in zahteva pihanje, mu bom rekel, da tisti trenutek ne ker nimam ?asa, ?ez 4 ure pa lahko. :hudicek:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

:bravo:

jaz sem ?e 6x. <_< vedno 0,0. :bravo:

Jaz sem enkrat,pa ?e tisti dan sem imel rojs.dan.Pa me je vseeno pusti naprej in mi vo??il. :bravo:

Napisano

?e besedica o tem kako se je kon?ala zgodba o ukradeni denarnici. Lopov je moji najdra?ji v BTC-ju denarnico sunil iz ruzaka, potem pa jo odvrgel v neki ?tacuni (v kateri moja ?e nikoli v ?ivljenju ni bila) en ?tuk vi?je. Zaposleni v tisti ?tacuni so denarnico na?li in poklicali na cifro s slu?benih vizitk v denarnici. Tako da, glavno da so dokumenti ostali, kartice je itak takoj preklicala, 45? pa je lopov stla?il v ?ep.

Reda radi sem vztrajal, da dogodek prijaviva policiji. Na policijski postaji sva izvedela, da ?e ho?eva podati prijavo, da morava po?akat 4 (?tiri) ure ?zmeden? . In sva se premislila. Tako da, zanimiv na?in kako izbolj?evat rezultate uradnih statistik o kriminaliteti.

V ?ivljenju sem pihal samo 1x (0,0 seveda), ko me naslednji? ustavi :policaj: in zahteva pihanje, mu bom rekel, da tisti trenutek ne ker nimam ?asa, ?ez 4 ure pa lahko. :hudicek:

Kamere v trgovini niso pokazale kdo bi lahko denarnico odvrgel? na?eloma je teh 45? dokaj mal denarja sam tole s polcaji je pa taka bedarija da joj.

Napisano

Ola mi sicer ne ?re, mi pa po?asi izgineva hladilna teko?ina (tko re?mo ene 3 dcl v enem benz kestlu), kva bi to blo, sam da ni ?e kak dihtnga, no sicer pa avto ni lih nov! :blush:

Napisano

Lahko je kak objemka premalo zategnjena, al pa kako koleno po?eno.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?ez no? daj kak karton pod avto pa bo? vidu,?e ti odteka kje...sam verjetn bo? mogu za??itno plastiko dol dat da bo kaj efekta...pa kiler tut pre?ekiri,?e nima kje kake ?pranje ?e :D

Napisano

Dobro d sm ful firb?ne sorte, kar se merjenja avto teko?in te?e, drga? pra?anje kva bi lohk blo. Dolivam pa itak u expanzijsko, hladilnik ma stalno full, ampak kukr vem, ko mu prmankuje, pol iz expanzije cuza! :ne vem:

Napisano

Finance mam dokonca u krizi, a priliv bo ?ele nsledn petk! Mogo?e bo pa pomankanje povzro?lo padec mase ?e za par kg in bom spet na 2-mestni cifri. :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz sem sam uvozil 3 zase in 2 za kolega. To je tako enostavno da ne rabis nikogar, lahko ti pomagam.   Ce si napisal vec kot 6000km in vec kot 6 mesecev zato, da se ne smatra kot nov in da ne placas ddv je prav, imas pa tudi moznost da kupis popolnoma novega brez ddv v eu in potem placas ddv pri nas (mora biti nov od zastopnika)   Motor ni tezko pripeljat (mam tud prikolo) ti bi pa priporocal Italijo.   Kateri motor si pa gledal?
    • Aha zanimivo. Tudi moj ni imel wifi in BT kartice...rabljene oz. nove so se mi pa zdele predrage. Tako,da sem preko alija za 4€ kupil mini usb k ima wifi in BT in zaenkrat dela odlicno. Prav tako ni imel SSD kletke (10€ ali). Kar se pa DP-ja tice sem pa za 5€ dobil kabel DP to hdmi (3m) in dela bp. Podpira pa 4k@60hz oz. 1080@120hz. Serijsko je bil notri samsung DDR4 8GB, katerega sem za 15€ prodal in za 20€ dobil komplet 2x 8GB DDR4 samsung ram. CPU je i5-6500T.        
    • Ne,ni imel...pa sem za 31€ kupil rabljen set...dela BP😃👍 Tega Lenovo Full WLAN Wi-Fi Kit 04X2735 00XJ019 00JT480 M900 M700 M715 M600 OFFERS OK WWW.EBAY.DE FRU's04X2735 / 00XJ019 / 00JT480. - WLAN card -FRU : 00JT480 (Note - exact WLAN card model numbers may vary but all are genuine...  Je imel tudi samo en RAM z 8GB,pa sem za 40€ kupil en par,tako,da so ziher identični,in je edaj 16GB in dvokanalni dostop. Tele Samsung 8GB DDR4 2133MHz Laptop RAM SO-DIMM 2Rx8 PC4-2133P-SE0 M471A1G43DB0-CPB WWW.EBAY.DE Frequency: 2133MHz. Application: Laptop. Module specifications: 260pin. Item specifics. Function: NO ECC. Type: M471A1G43DB0-CPB. In za slabih 15€ še razširitveni modul za HDMI...k itak ima že dva DP izhoda. Tega https://www.aliexpress.com/item/1005006389008948.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1817f19cXkOH7o Obstajajo namreč moduli za HDMI,DP in USB-C (podatkovni+Video)...pa mi je USB-C brez veze,ker bi moral imeti tak kabel... Npr. če kam greš-skoraj vsepovsod po hotelih ipd. je kak TV z HDMI vhodi. Obstajajo pa še za USB-A (2.0),serijski port in VGA...res "malo čudo" kar je Lenovo tu skupaj "spacal"😄 Npr. tukaj dobiš https://www.aliexpress.com/item/1005005685685164.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.5.5a78mbX7mbX7XU&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40196.366991.0&scm_id=1007.40196.366991.0&scm-url=1007.40196.366991.0&pvid=82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.366991.0,pvid:82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a,tpp_buckets:668%232846%238112%231997&pdp_npi=4%40dis!EUR!17.03!17.03!!!17.52!17.52!%40211b615317317909392347274efe1e!12000034006833853!rec!SI!720042727!XZ&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A   Tako je sedaj "spimpan do kraja"...čeprav bi lahko dal novejši Wifi+Bt kartico,samo najboljše so takoj 50€+,kar se mi pa zdi malo "mimo" pri takem "stroju"...dela BP,Wifi tudi...za tak PC-polna kapa. Orico je skoraj 4xhitrejši od tega "poceni" Kingstona pri pisanju,pri branju sta pa približno enaka...boot-a v 32s z Win-10Pro,Office in nekaj programi...čist dost kot rezerva ali za mulca in šolske naloge.   Ta tvoj je novejši,in ima boljši chipset,ki ima dovolj pasov,da so lahko to realizirali PCIe M.2...ta v mojem pa jih nima dovolj,in ne gre drugače kot pač le SATA.    
    • Super opis. 👍   Res je. Giulietta ni bla tako čudovita. Hibridne turbine so naredle še 1x korak naprej.   Če je 150KM motor, je navor isti, konji pa se pro 4.5 rpm posekajo. Tak da, dokler ga ne ženeš, sta identična.   Še druga raketa:   Ima še 10s overboosta na 304 NM(če je olje toplo, ne prevroče in gorivo ok kvalitete) od 3 predstave navzgor med 2000 - 4000.   Meni je res fascinantno, kaj so uspeli spraviti iz 1.5 in 1.6 motorjev In kljib temu zagotoviti neko "normalno" življensko dobo.
    • Jaz imam 15 let starega inkjet canon. Pa še skener ima. Čas je za novega.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.