jures Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Metr, moji najdra?ji danes v BTC-ju ukradli denarnico. Pred enim letom so ji ukradli denarnico v slu?bi iz pisarne. Pa saj sproti me sfolga raznih preklicev kartic in podobnega sranja. PReve? zgledata bogata k vozita mazdo P.S. 'REKLAMA' Hypo ravno v?eraj poslal za 9? na leto - kompletno zavarovanje v primeru kraje - + nove kartice izdelava, ureditev preklica, 100? stro?kov mobilca v tujini in SLO, + do 1000? kraje na karticah krite Dobro je to da je vezano na ime in ne ra?un - na primer jaz imam svojo kartico + poobla??en za ?eninega in imam drugo kartico z njenim TRR in moje ime gor - ona pa obratno, in krije tudi to.Se spla?a povpra?at po taki opciji Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Dons po?tudiral slede?e. 17.6.2011 bi ?el pogledat renojce + mejbi kak krog pelat. 17-18.6.2011 Rolam muziko na moto pikniku v medvodah. 18.6.2011 Furam ohcet 18.6.2011 Je siddharta v sto?icah 19.6.2011 Sem pa hotu na?o pelat na finale talentov v Sto?ice. Jebemu mast, a vse mora bit na isti vikend !!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Neki nimam najbol?ga po?utja, ampak v nedelo pridem, v vsakem primeru! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Uganka: kaj je to? Disi po menjalniskem olju, zgleda kot menjalnisko olje, in je luzica zraven moje nepremicnine. (in ne mislim hise)? Citiraj
uklopko Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 ammmmm to je V6 ki dela ?edalje slab?e Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ploki Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Blizu, to je v6 ki ne dela vec. Cakam fotra da me odvlece. Sumim diff. :/ Citiraj
BOBI Napisano 21. maj, 2011 Prijavi Napisano 21. maj, 2011 pa ti mas same probleme s totim sestakom Citiraj MAZDA POWER
Symon Napisano 21. maj, 2011 Prijavi Napisano 21. maj, 2011 Blizu, to je v6 ki ne dela vec. Cakam fotra da me odvlece. Sumim diff. :/ BO treba dat LSD ali pa unega zelenca kupit. Citiraj
Z M A J Napisano 21. maj, 2011 Prijavi Napisano 21. maj, 2011 Pono? sm mev otrokca na skrbi in ni blo kej dost po?itka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 21. maj, 2011 Prijavi Napisano 21. maj, 2011 BO treba dat LSD ali pa unega zelenca kupit. ni diff... podaljsek pogonske je. tam k je priterjen se je odvijacil in je gred odneslo iz menjalnika. BOBI: ma ni tak grozno kokr se slisi aja ce smo ze v jamralniku, se zadnji amortizer se mi je poscal. hec, je pa to vse kar sem itak mel namen zrihtat, samo ko bi bil konec z izpiti.. avto ni mogu pocakat en jeben mesec Citiraj
daSKAn Napisano 21. maj, 2011 Prijavi Napisano 21. maj, 2011 mweh tale konc sveta ob 6-ih... se tut glih fuzbal takrat za?ne, ka?e bom zamudu Citiraj
Symon Napisano 21. maj, 2011 Prijavi Napisano 21. maj, 2011 Sem se lotil ?i??enja ?eljusti ker sem sumil, da nekaj ne prime dobro in ugotovim, da zajla za desno ro?no ?e malo raztegnjena. Na?ponati (pa najbr? tudi zamenjati) je pa misija nemogo?e ker je napoto avspuh. Bo treba dat ?e kak?ne flan?ne vmes o?itno. Zdaj pa prednji konec, ?e se mi bo dalo in bo ?as pa ?e neko malenkost pri ?altkeblu zamenjam. EDIT: Jebemumater pa ?e ?altkebl, komu se da j****t za brezveze. Citiraj
Z M A J Napisano 21. maj, 2011 Prijavi Napisano 21. maj, 2011 Lih sva hotla it mav n sprehod, pa je de?vat za?el! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 21. maj, 2011 Prijavi Napisano 21. maj, 2011 avto spet jedva na cesti hvala mitja Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 21. maj, 2011 Prijavi Napisano 21. maj, 2011 ?e besedica o tem kako se je kon?ala zgodba o ukradeni denarnici. Lopov je moji najdra?ji v BTC-ju denarnico sunil iz ruzaka, potem pa jo odvrgel v neki ?tacuni (v kateri moja ?e nikoli v ?ivljenju ni bila) en ?tuk vi?je. Zaposleni v tisti ?tacuni so denarnico na?li in poklicali na cifro s slu?benih vizitk v denarnici. Tako da, glavno da so dokumenti ostali, kartice je itak takoj preklicala, 45? pa je lopov stla?il v ?ep. Reda radi sem vztrajal, da dogodek prijaviva policiji. Na policijski postaji sva izvedela, da ?e ho?eva podati prijavo, da morava po?akat 4 (?tiri) ure . In sva se premislila. Tako da, zanimiv na?in kako izbolj?evat rezultate uradnih statistik o kriminaliteti. V ?ivljenju sem pihal samo 1x (0,0 seveda), ko me naslednji? ustavi in zahteva pihanje, mu bom rekel, da tisti trenutek ne ker nimam ?asa, ?ez 4 ure pa lahko. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 22. maj, 2011 Prijavi Napisano 22. maj, 2011 jaz sem ?e 6x. vedno 0,0. Jaz sem enkrat,pa ?e tisti dan sem imel rojs.dan.Pa me je vseeno pusti naprej in mi vo??il. Citiraj
Gorjup13 Napisano 22. maj, 2011 Prijavi Napisano 22. maj, 2011 ?e besedica o tem kako se je kon?ala zgodba o ukradeni denarnici. Lopov je moji najdra?ji v BTC-ju denarnico sunil iz ruzaka, potem pa jo odvrgel v neki ?tacuni (v kateri moja ?e nikoli v ?ivljenju ni bila) en ?tuk vi?je. Zaposleni v tisti ?tacuni so denarnico na?li in poklicali na cifro s slu?benih vizitk v denarnici. Tako da, glavno da so dokumenti ostali, kartice je itak takoj preklicala, 45? pa je lopov stla?il v ?ep. Reda radi sem vztrajal, da dogodek prijaviva policiji. Na policijski postaji sva izvedela, da ?e ho?eva podati prijavo, da morava po?akat 4 (?tiri) ure . In sva se premislila. Tako da, zanimiv na?in kako izbolj?evat rezultate uradnih statistik o kriminaliteti. V ?ivljenju sem pihal samo 1x (0,0 seveda), ko me naslednji? ustavi in zahteva pihanje, mu bom rekel, da tisti trenutek ne ker nimam ?asa, ?ez 4 ure pa lahko. Kamere v trgovini niso pokazale kdo bi lahko denarnico odvrgel? na?eloma je teh 45? dokaj mal denarja sam tole s polcaji je pa taka bedarija da joj. Citiraj
Z M A J Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Ola mi sicer ne ?re, mi pa po?asi izgineva hladilna teko?ina (tko re?mo ene 3 dcl v enem benz kestlu), kva bi to blo, sam da ni ?e kak dihtnga, no sicer pa avto ni lih nov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Lahko je kak objemka premalo zategnjena, al pa kako koleno po?eno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tauko Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 ?ez no? daj kak karton pod avto pa bo? vidu,?e ti odteka kje...sam verjetn bo? mogu za??itno plastiko dol dat da bo kaj efekta...pa kiler tut pre?ekiri,?e nima kje kake ?pranje ?e Citiraj
Z M A J Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Dobro d sm ful firb?ne sorte, kar se merjenja avto teko?in te?e, drga? pra?anje kva bi lohk blo. Dolivam pa itak u expanzijsko, hladilnik ma stalno full, ampak kukr vem, ko mu prmankuje, pol iz expanzije cuza! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Nakup rolarjev=posledi?no bole?e modrice,sam bo 1x je treba za?et Citiraj
Z M A J Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Finance mam dokonca u krizi, a priliv bo ?ele nsledn petk! Mogo?e bo pa pomankanje povzro?lo padec mase ?e za par kg in bom spet na 2-mestni cifri. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 Tukaj ni? bolje,dobr da v petk dohodnina pride,da se nm ko brez dnarja po?utu,hehe Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.