Deeyan Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 30. maj, 2011 Gume totalno v kurcu.. da grem mal hitrej v ovinek gre avto samo ?e ravno.. moje Sava S3 so tut ?ist u podnu, to gre sam na po?ez Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 30. maj, 2011 moje Sava S3 so tut ?ist u podnu, to gre sam na po?ez Hmmm, pa se ti zdi, da ima? prave gume za trenutne vremenske razmere in temperature? :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 30. maj, 2011 Hmmm, pa se ti zdi, da ima? prave gume za trenutne vremenske razmere in temperature? :ne vem: v petek zvecer je blo v kranjski gori okol 7 stopinj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 31. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. maj, 2011 Hmmm, pa se ti zdi, da ima? prave gume za trenutne vremenske razmere in temperature? :ne vem: am ne, sm jih prisiljen met gor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 31. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. maj, 2011 Pa kaj je to danes pa v?eri? Resno vpra?am a ko kupi? Audija mora? tud kak?en test narest, da si dovolj ubrisan al kaj? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 31. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. maj, 2011 Tamalo merkam, pa sm ji dal mal ?okolade, no uspel ji je zdj napackat vse mo?no po dnevn sob! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 31. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. maj, 2011 konzumiru eno fla?o preve? :mi pijemoo: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 31. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. maj, 2011 Pa kaj je to danes pa v?eri? Resno vpra?am a ko kupi? Audija mora? tud kak?en test narest, da si dovolj ubrisan al kaj? mene spra?uje?? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. junij, 2011 mene spra?uje?? a ma? Audija :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. junij, 2011 a ma? Audija :ne vem: a ok, sm porajtu post, zgledal je glih tak, ko da se koga spra?uje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. junij, 2011 U centru LJ pada konkretna to?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. junij, 2011 U centru LJ pada konkretna to?a! V ?i?ki je ?e mimo...mal mal mal me je ujela Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. junij, 2011 Pa kaj je to danes pa v?eri? Resno vpra?am a ko kupi? Audija mora? tud kak?en test narest, da si dovolj ubrisan al kaj? zadnje dva meseca so ful izpostavljeni vozniki audijev,vsi jih sinfajo sem malo slabe volje ko berem poste ker pac vozim audia zdaj ze skoraj leto dni,kaj res samo oni(mi,jaz)divjamo al kaj :ne vem: jaz se cist kulturno vozim,najbolj pocasi do zdaj od vseh avtov kaj sem mel Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. junij, 2011 se enkrat se je izkazal, kako so nesposobni prodajalci v sloveniji..(oz. vsi iz bivsega komunizma, posebej centralna evropa) spet se lovimo za bremze... na koncu bom narocil preko ebaya Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. junij, 2011 U centru LJ pada konkretna to?a! Tuki pr nas u kamniku pa sam kaka kapla de?ja,k jo veter pomotoma prnese okol vogala Eh,ko ?e misli?,da da? vse zdravstvene preglede ?ez,ti napopajo nov datum pregleda podalj?ana agonija continious Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. junij, 2011 zadnje dva meseca so ful izpostavljeni vozniki audijev,vsi jih sinfajo sem malo slabe volje ko berem poste ker pac vozim audia zdaj ze skoraj leto dni,kaj res samo oni(mi,jaz)divjamo al kaj :ne vem: jaz se cist kulturno vozim,najbolj pocasi do zdaj od vseh avtov kaj sem mel Ma sej ?e se mi ne bi 3x v enem tednu zgodu konflikt ravno z audifahrerji (bom za?el zapisovat registrske) pol sploh ne bi ni? napisal. Eden z avstrijsko tablco je zapeljal direkt vame na AC-ju kot, da bi hotel nala?? narediti nesre?o pol je pa pizdek ?e lepo zajahal sredinsko ?rto in ni jebal ve? nobenga. Jaz res ne vem ve? kaj je s temi modeli, predvsem s tujci italijani in avstrijci je pa sploh ?tala - ?e romuni veliko lep?e peljejo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 3. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. junij, 2011 Niso namontiral mojega prvega xxl projekta, dimezij 4 X 3 m. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2011 pohvalimo se -> in ni po?utje danes ni? kaj ro?nato ,zve?er pa ponovi vajo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2011 Dons sm se hotu prijavit za homologacijo, nakar mi re?ejo, da morejo bit vsi deli na avtu. Upra?am ?ensko, kaj pa ?e me ustavjo, pa re?e, da to je pa problem, da bi mogu avto z avtovleko tja prpelat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2011 to?no iz takih in druga?nih razlogov mi ni do raznega stajlinga in tunanja,ker je preve? kompliciranja z birokracijo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2011 u pondelek grem spet tja z vsemi deli na avtu, pa ?e me bojo za ta en dan zajebaval so pa res "cigani" Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2011 Ne sploh o tem razmi?lat, pa bo vse okej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2011 :ne vem: na koncu bo? dol metal.. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2011 ponovil v?eraj?njo vajo,samo tokrat je po?utje ?e bolj obupno,sam na sre?o se nekaj razvija v lepem smislu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2011 Gledov sm dost brezvezno dirko MotoGP! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.