uklopko Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2011 obolevam ob navajanju na android sistem,in ravno doktoriral ob nalaganju navigacije copilot Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 10. junij, 2011 Mazdino reklamo sem dobil od MO?NIKA ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 10. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 10. junij, 2011 obolevam ob navajanju na android sistem,in ravno doktoriral ob nalaganju navigacije copilot iGO daj gor Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 10. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 10. junij, 2011 iGO daj gor res je men se android z igo ni izgubil niti 1x po franciji Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 A kdo ve kako dobi? nazaj izbrisan SMS -oz. SMSe, delete thread sem butno pa so odleteli vsi od banke...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 A kdo ve kako dobi? nazaj izbrisan SMS -oz. SMSe, delete thread sem butno pa so odleteli vsi od banke...... js bi reku da tezko.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 Preklete plasti?ne ?katle, dons sm se tko urezala, da mam ?ist zate?en prst auuu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 A kdo ve kako dobi? nazaj izbrisan SMS -oz. SMSe, delete thread sem butno pa so odleteli vsi od banke...... si jih imel na SD kartici ali na telefonu? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 android ne dela sam backupa? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 si jih imel na SD kartici ali na telefonu? Kako pa to ves? Jaz bi reku telefonu.....Drugac pa a t2 kaj hrani pa da ni treba ravno sodisca vpletat za kopije? android ne dela sam backupa? Privat telefon.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 Poglej v nastavitve telefona za sporo?ila, tam ima? ponavadi, da izbere? kam naj shranjuje. In ?e je na kartico samo uporabi nek recovery program?ek da prebere zbrisane file. Kakor vem se SMS sporo?il in podobnih zadev ne sme shranjevat, ker je to poseg v zasebnost. Druga?e je z prislu?kovanji in nadzorom, tam pa odobri sodi??e. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Kak?en gnil vreme ?e navsezgodi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Kak?en gnil vreme ?e navsezgodi! +1 ?e urbano sm zgubu s kolesom pa ne morm jet Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Kon?no dubu kanto da bom lahko vozil ohcet. Zakaj v jamralniku ? Q.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 audi? a ti kaj sam poblenda? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Kon?no dubu kanto da bom lahko vozil ohcet. Zakaj v jamralniku ? Q.... Labi - NAVOR JE, NAVOR!!!!!!!!Jebe? znamko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 haha TDI!!! sucker bo vozil TDI-ja Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Audijevega traktorja bo vozil. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Audijevega traktorja bo vozil. oz. olimpijski kombajn Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Kon?no dubu kanto da bom lahko vozil ohcet. Zakaj v jamralniku ? Q.... A nis reku, da da? raj jajca pre?, ko ?vabsko kanto fura?? :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 vsi prehlajeni od najmanj?ega do najve?jega Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 haha TDI!!! sucker bo vozil TDI-ja Prokleta jajca ?vabska. Ne da mi gre vse narobe zdej pa ?e to. A nis reku, da da? raj jajca pre?, ko ?vabsko kanto fura?? :ne vem: Ok sta 2 firmi ki bi jo brez problema fural,bi tud pisal v med pohvalami, samo zato pa sem zdej v jamralnik to napisal. Dobr da bo samo cca 50-60 kliometrov vsega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 joj, prav smili? se mi - a je sploh kaka ?ansa, da bo? pre?ivel ta dogodek? :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Zaznamovan bo za nekaj ?asa. Ajvar vsaj slikej se in ovekove?i ta special event tudi z nami Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 ajvaru, se neki: a gres sam al sijalica pride tud? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.