YavarYe X6V6 Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 ajvaru, se neki: a gres sam al sijalica pride tud? Lampe nau. Zaznamovan bo za nekaj ?asa. Ajvar vsaj slikej se in ovekove?i ta special event tudi z nami Sem tud fotgraf, tako da verjetn sebe nam slikal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Sebe slikej zraven 1.9 TDI in naj te edn drug. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Lampe nau. no, bejbe se bojo nalimale na audija pa se terenc...jao jao ...to bo kar hud zur na koncu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Sebe slikej zraven 1.9 TDI in naj te edn drug. Asaj nekaj pozitvnega bo 3.0 V6 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 ?e vedno je traktor tut ?e je V10 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Prosim vzami moj kosmodisk za v avto, ker ne vem ?e bo? sfolgal tele sunke navora v hrbet... p.s. A gremo nekam ob cesto se smejat v soboto? 4 x ?ulj na rokah, dost bo, ?eprav so ?e 3 ciprese, upam da se dons u??ije ker se mi ne da ?e zalivat to zeleno ?avje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 ?e vedno je traktor tut ?e je V10 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Si kr zami?ljam g. Javarja kako bo z odporom lezel v to ki?to! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Kar se kozmodiska ti?e, pomoje ni panike. Duel : Mazda 6 MPS vs Audi Q7 3.0 Tdi Tistih 120 N/m bom ?e ?e prenesu. Si kr zami?ljam g. Javarja kako bo z odporom lezel v to ki?to! Pa kako z veseljem lezem ven. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 q7 3.0 tdi nesem se jaz z mojo 6-ko dizel Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Pa ma? ?rno obleko, ?rne ?pegle pa kak lanac? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Pa ma? ?rno obleko, ?rne ?pegle pa kak lanac? To zna bit big problem. OK ketno grem v ?elezino kupit, ono na metre, za en dan bo ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Za After pa kak?en ?iroki d?ins al pa trenerko (505 sa crtom)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 q7 3.0 tdi nesem se jaz z mojo 6-ko dizel Se strinjam in je tud sprobano - je bil pa? en italijan?ek preve? pameten pa je ugotovu, da bo treba ?e kak?nega konja poleg sebe vpre?t Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 bemti kanto japansko v?er se je kr odlo?ila mi umret sred dunajske pri WTC-ju sem sumil na alternator hvala k.... da mam asistenco,da sm lahk avtovleko poklicu In to prvi? v moji ?oferski karieri ve? v hvali Za name?ek sem mogu pa danes ?e na sodi??e it v ljubljano, zarad ene zadev?ne izpred 2 let, poj pa dvignit potne stro?ke na ta glavno sodnijo,kjer so mel ?talo in pol Tok sm pa dubu,da sem lahk parkirno popla?u iz tega fonda Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 em?o.... grem v KR, pa se v ?entvidu zavem, da to ne bo v redu....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gustav Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 q7 3.0 tdi nesem se jaz z mojo 6-ko dizel ampak res. Sem ga vozu na eni ohcet, kanta hudiceva z 240 km nkamar ne gre. Zre pa ko norc. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 em?o.... grem v KR, pa se v ?entvidu zavem, da to ne bo v redu....... z mislimi si v tvoji avatar sliki Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 z mislimi si v tvoji avatar sliki itak update, zdaj grem z mislimi v 3D Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Vsak dan vse bolj napredujem,..dons sm se o?itno ruknla v kolen, ker mam modrico in komi hodm,..pa sploh ne vem kdaj in kam sm se butnla,..?e bo ?lo tko naprej sploh nam do?akala konc mesca :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Men se zdijo pa tak?nele modrice kar lepa sramota za prebivalce (izme?ke) iz LJ, mene istospolno usmerjeni ne motjo - verjetno sem ?uden! http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-v...tepli-geja.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 Men se zdijo pa tak?nele modrice kar lepa sramota za prebivalce (izme?ke) iz LJ, mene istospolno usmerjeni ne motjo - verjetno sem ?uden! http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-v...tepli-geja.html sramota....sej, ne da se v UK ne dogajajo podobne stvari...jao jao. zalostno Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 ampak res. Sem ga vozu na eni ohcet, kanta hudiceva z 240 km nkamar ne gre. Zre pa ko norc. A to je ohcetno vozilo al kva Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. junij, 2011 A to je ohcetno vozilo al kva Momentalno, ga uporablaj skor na vseh ohcetih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 15. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 15. junij, 2011 Momentalno, ga uporablaj skor na vseh ohcetih.Ka smo pol mi eni zahojeni ?alabajzarji....jaz, 2 x kolega...vse je moj leon?ek fural... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.