Boss Napisano 15. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 15. junij, 2011 Kje so teli ?asi http://www.rtvslo.si/evropska-unija/bdp-v-...slovenija/90158 Zlagana gospodarska rast temelje?a na kreditih. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 15. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 15. junij, 2011 Jutr bom j... vse po spisku tem smotanim babam v ?itu, ki majo v rikvercu. Majo kao fensi novo spletno trgovino in je opcija da osebno prevzame? v njihovi trgovini,...kar je super, ker js ne morm it tja in sem pa? izpolnila naro?ilnco, da prpravjo in da gre mat samo iskat in pla?a in je to to,..ampak ?udo jedno je naro?ilo ?e vedno v obdelavi,..grrrrrr Js pa nujno jutr rabm robo,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 16. junij, 2011 Jutr bom j... vse po spisku tem smotanim babam v ?itu, ki majo v rikvercu. Majo kao fensi novo spletno trgovino in je opcija da osebno prevzame? v njihovi trgovini,...kar je super, ker js ne morm it tja in sem pa? izpolnila naro?ilnco, da prpravjo in da gre mat samo iskat in pla?a in je to to,..ampak ?udo jedno je naro?ilo ?e vedno v obdelavi,..grrrrrr Js pa nujno jutr rabm robo,.. Boste pol na konc mel vsi nekaj od tega, ti pa verjetn najve?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 16. junij, 2011 Jutr bom j... vse po spisku tem smotanim babam v ?itu, ki majo v rikvercu. Majo kao fensi novo spletno trgovino in je opcija da osebno prevzame? v njihovi trgovini,...kar je super, ker js ne morm it tja in sem pa? izpolnila naro?ilnco, da prpravjo in da gre mat samo iskat in pla?a in je to to,..ampak ?udo jedno je naro?ilo ?e vedno v obdelavi,..grrrrrr Js pa nujno jutr rabm robo,.. Ti samo povej, da se postavimo v vrsto in kje je ta spisek Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 16. junij, 2011 Spet se ves zjeban ustal in se spra?eval, ?e se ?e spla?a vse skup.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 16. junij, 2011 Spet se ves zjeban ustal in se spra?eval, ?e se ?e spla?a vse skup.... Pazi luna dela ?ude?e Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 16. junij, 2011 Pazi luna dela ?ude?e yep. annoying shit Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 16. junij, 2011 Boli me glava, da mi je kr slabo, prej sem skor enga bruhkota vlo?u v prjatlco ?koljko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 16. junij, 2011 Pazi luna dela ?ude?e Nah, tak je blo ?e dolgo pred luno... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 16. junij, 2011 Po cestah je zadnje (vsaj) 3 dni folk izrazit prfooknjen, najraj sploh neb ?ov ve? na cesto, ker me je strah! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 16. junij, 2011 Boste pol na konc mel vsi nekaj od tega, ti pa verjetn najve?. Aha,..prevzet paket dons, kaj je pa kurir delu z babami tm pa ne vem :ne vem: Dons sm probala 100% ?okolado,..tko nagnusne stvari si pa sploh ne mor? zami?lat,..je bil tist paradi?nik s ?okolado v?er 1A prot temu,..pa je tud to fuj fej,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 16. junij, 2011 Invazija mravel na kuhno Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 17. junij, 2011 1 fakin dan me ni u slu?bi, pa me tok enih nujnih stvari pri?aka v slu?bi, ajoooj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 17. junij, 2011 1 fakin dan me ni u slu?bi, pa me tok enih nujnih stvari pri?aka v slu?bi, ajoooj! Se podpi?em pod tole Kaj bo ?ele pol, ko gremo za 3 tedne na morje Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 17. junij, 2011 Spet se ves zjeban ustal in se spra?eval, ?e se ?e spla?a vse skup.... A je bla slu?ajno Allyssa tud pri tebi. Baje jebe vse po spisku pa se je lohk mal zmotila pa ?e k teb za?la :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 17. junij, 2011 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 17. junij, 2011 Dans mamo sestank, kok jz to sovra?im! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 17. junij, 2011 vro?e je k zmaj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 17. junij, 2011 Nah evo pa ?e fotr zmagal dons... dvignu par sto evrov in pozabu ke? na bankomatu.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 17. junij, 2011 Nah evo pa ?e fotr zmagal dons... dvignu par sto evrov in pozabu ke? na bankomatu.... jeba Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 18. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. junij, 2011 Nism navajen delat v soboto...sploh po no?i ko je bila v akciji jack cola - 2 EUR Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. junij, 2011 ?urka bi bila ?e tolk ve?ja, ?e ne bi prepeval g. Stavros, od katerega te?je poslu?am le ?e Ze?ića! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. junij, 2011 ?e kdo uporablja Old spice deo stick, naj si pogleda tole ?kart robo, kak?no so mi prodali - SRAMOTA (ima namre? 2 zama?ka, tista ki ga odstrani?, da za?ne? lahko uporabljat, no samo da ta drugi, je integriran v samo vsebino deodoranta) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 18. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. junij, 2011 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 18. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 18. junij, 2011 sfookan do amena... zjutri pa do zdejle delal, smo selil eno IT robo.. morm pa se ?e pr?timat za pondelk k neki predvam, pa ?e celo no? bom v pondelj delal... mweh.... .... s tem da se moje vpra?anje zjutraj ?e ni spremenilo... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.