Jest Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Ko sem sel gledat M6 combi sem kar pobulu prtljaznik.... P.S. Papirji se rihtajo Pol mas Seata ze prodanega? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Pol mas Seata ze prodanega? yep Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Pol bodo spet Mazde prevladovale ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Sodelavec, ta, ki je kupil M3 je ?ele zdaj dojel kolk je klinac imeti ?e?nje in 3 marabele na vrtu. Opere avto in?pljoc, bombica. Sicer pa lastovke so za??itene, morajo biti na vsaki kmetiji. Pri nas so v hlevi in v gara?i. Jures, ?e ne bi bila ma?ka ?e odrasla (in bo najbr? u?la) bi ti jo ?enkal ker zadnje ?ase lovi pti?e. Ko smo zadnji? videli, da ima lastovko bi jo pa tut namahal kot nevermkaj. Baje, ?e da? ma?ku ime Borut**, da uide kar sam. **ne leti na na?ega forumskega Boruta ampak na vladnega Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 @Boss, ne me pra?at, ?e me je kej sram, da sva soimenjaka (pa ne s kak?nim va?kim ma?konom)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 @Boss, ne me pra?at, ?e me je kej sram, da sva soimenjaka (pa ne s kak?nim va?kim ma?konom)! GO BORUT! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 @Boss, ne me pra?at, ?e me je kej sram, da sva soimenjaka (pa ne s kak?nim va?kim ma?konom)! mislim da nista glih soimenjaka. mal si zgresu ves. aja pa prej si skoz visel v jamralnik zaradi avta, zdej pa zaradi drugih tezav. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2011 Nima? kej, va?n da se neki dogaja! Zdele ravno ?itam na Reno forumu, da nekoga Galuna (isto 1.8 16v 2002 letnik) - identi?no podrkava (safety mode scene) v ?ivi mozak kakor je mene (reve? se mi po?teno smili - jao)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2011 vcerej pozno ponoci naj bi prisel do nazarje(u p. m.) za bratranca iskat avtoradio k tip ni hotu poslat po posti,smo se peljali kr po enih cesta navigacije je ns usmerjala direkt v eno kmetijo na vrh hriba po ene 4km smo se peljali po makadamski cesti. in uletimo kr pr enih on 1ponoci sm mislu da bo kdo vn prsu s pusko v roko. potem pa sm se stal v koloni na gorenjski avtocesti zato sm se potrm peljal po kontra strani avtoceste. skratka prsu dam ob ene 3 on 6:30 pa sm ze bil pokonci. komaj cakam da bo ura 2 da grem spat. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2011 sej ves da je kazen ful visoka pa se riskiras za brezveze... lahk bi nastimal tist avtoradio pa ga testiral ahah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2011 sej ves da je kazen ful visoka pa se riskiras za brezveze... lahk bi nastimal tist avtoradio pa ga testiral ahah pozabu sm napisat da nas je policika tako usmerjala. nisem pa tok kamikaze da bi sel kontra na avtocesti. res da ne spostujem predpise kot zgleden drzavljan glede hitrosti in malih prepovedi kr se pa tice alkota in takih hudih stvareh pa sm lahko za zgled:). aja to pa ze pase med pohvale:). Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2011 Ja kok me pa vse boli od rahlega kvihtanja ta teden! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2011 Ja kok me pa vse boli od rahlega kvihtanja ta teden! heh, x2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 Moral spremniti podpis ker me je nekdo za?el Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 Ne lub se mi delat v teh vro?ih dneh! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 Moral spremniti podpis ker me je nekdo za?el Upam da ne misli? name. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 Upam da ne misli? name. ne ne, sem dobil ljubzenski SMS v?eraj Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 ?ez par urc oddam Sakerja, v popravilo vrat, ki so ?ude?no-serisko zarjavela u 3 pm. ne ne, sem dobil ljubzenski SMS v?eraj Ti ga je Uklopko poslal ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 ?ez par urc oddam Sakerja, v popravilo vrat, ki so ?ude?no-serisko zarjavela u 3 pm. Ti ga je Uklopko poslal ? Mogo?e se jehotel priklopit??? Mislim, da ni bil razen ?e se v popoldanskem ?asu predstavlja za ?enski spol. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 Moral spremniti podpis ker me je nekdo za?el ja kaksen podpis pa si imel? Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 v pristini trenutno 37stopinj... ob 14.31 38.3 C Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 ja kaksen podpis pa si imel? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 ok kaj je ze to? Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 2d ?rtna koda Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2011 ok kaj je ze to? QR readerom jo lahko prebere? pa bo? videl kaj se je zgodilo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.