iceman22 Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 QR readerom jo lahko prebere? pa bo? videl kaj se je zgodilo ne rata mi.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Sli?ali me boste na Radiu 1, me je klical Denis popoldne.....zadel sem Seat Ibizo na Cupra dayu, vendar ker nisem bil tam so ?li naprej... TO SPLOH ?E NI VSE! Bil sem drugi iz?rebani, ker prvega ni bilo tam, ker mene ni bilo so iz?rebali ?e 4, ki jih prav tako ni bilo tam...so iz?rebali ?ENO! Tudi nje ni bilo tam... :mi pijemoo: (vsi ki smo bili na avtodegustaciji) In to me on kli?e ko grem po Mazdo v Koper, re?ala sva se ko pe?ena...upam da bo v etru... Eto kako se usoda poigra Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Zdele bom na radiju.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Sli?u Jur?ka (nesojeni 11. Seat pa to)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Pizda, al ima? ful sre?o al pa je blo malo folka. Naslednji? grem tudi jaz, ?e tkole ?enkujejo Ibizo se jo ne branim. Citiraj
jures Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Pizda, al ima? ful sre?o al pa je blo malo folka. Naslednji? grem tudi jaz, ?e tkole ?enkujejo Ibizo se jo ne branim. Sej jo nisem dubu...tam bi moral biti smo v jamralniku....ampak da iz?rebajo OBA , ker to je bilo samo za tiste, ki so ?li na avtodegustacijo in so bili na zaklju?ku, ?ena je ?la bico probat, jaz pa do Leona cupra sploh nisem pri?el ker je bil par dni prej na strehi.....autocrashdegustacion Sli?u Jur?ka (nesojeni 11. Seat pa to)! Res Ironija, jaz se podim za papirji za avto, tam mi ga pa ho?ejo ?enkat....a si sli?al - ko me je Denis vpra?al po kater avto pa gre? v Koper (snemano v?eraj ko sem bil na poti)? Po Mazdo....5 sekund ti?ine... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Ne glih sem zamudil uvod - pol sem prisluhnu nekje ko si omenju da je bil nesojeni 11. ?panec! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 To je tole ane >> http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=11954&LNK=3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
daSKAn Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Zdele bom na radiju.... Sm glih letel k stranki pa sem malo sli?al, niti nisem vedel, da imam na radio 1, samo sem malo poslu?al zgodbo in sem si rekel.. hang on a minute, tole je pa nekdo ?e razlagal.... Citiraj
jures Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 To je tole ane >> http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=11954&LNK=3 Yep - pa v?eraj ko smo ravno ?oln prikljapljali na kombi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Dosn ni bil dober dan... .. pa ?e sam sebe sem zajebal.. Citiraj
BOBI Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 jaz se bi obeso pa to,pa ne resno jemat ampak nevem kak bi to preneso Citiraj MAZDA POWER
Gorjup13 Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Bemu matr, grem prvi? na honda meet, tko kt so mazdini ob nedeljah in se mi mamca zabije v moj parkiran avto, mim kerga je ?la prej pe? in ga kao ni vidla tko da ja desn ?migovc je ?ou, odbija? pa blatnik sta pa tut lepo fasala Citiraj
qwerty Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Bemu matr, grem prvi? na honda meet, tko kt so mazdini ob nedeljah in se mi mamca zabije v moj parkiran avto, mim kerga je ?la prej pe? in ga kao ni vidla tko da ja desn ?migovc je ?ou, odbija? pa blatnik sta pa tut lepo fasala Reko mamci naj izvadi pare? Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Reko mamci naj izvadi pare? poklical bi SWAT Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 poklical bi SWAT Skrajne metode. Citiraj
Gorjup13 Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Smo izpolnil eu poro?ilo jst bom preveru kok me pride ?e sam zrihtam stvari pol se bo pa mamca odlo?la al mi da pare al grem pa na zavarovalnco. Citiraj
LabiGT Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Reko mamci naj izvadi pare? ne, reku ji je naj izvadi sise pa slece gace Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 ne, reku ji je naj izvadi sise pa slece gace in ji ?e pla?al na koncu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 ne, reku ji je naj izvadi sise pa slece gace js bi reku da naj popravi avto, ker je to drazje kr se pa tice sise pa gace lahko dobis bolj poceni. se manj ti stane kot zmigavc. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Zmanjkalo marjetic nalepk za Mazdo6!!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Zmanjkalo marjetic nalepk za Mazdo6!!!!! JL-ju dej kej ostrega v roke pa ti jo bo izrezbaril. Citiraj
Z M A J Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 JL-ju dej kej ostrega v roke pa ti jo bo izrezbaril. Pa ?e kreativnost bo vzpodbujal v otroku! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Dons se mi je prou genialno ratal ope?t s cukrom kuhanim na 120 stopinj,..alergi?na sem na parfum o?itno in sem vsa pikasta pa srbi pa pe?e za znoret, pms me daje, pa ?e ratal se mi je po?pricat s 100% alkoholom ?ez obli?,..mislm da lahko re?em da dons res ni moj dan,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdaman Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Dons se mi je prou genialno ratal ope?t s cukrom kuhanim na 120 stopinj,..alergi?na sem na parfum o?itno in sem vsa pikasta pa srbi pa pe?e za znoret, pms me daje, pa ?e ratal se mi je po?pricat s 100% alkoholom ?ez obli?,..mislm da lahko re?em da dons res ni moj dan,.. Da nisi ti kaj takega skuhala in pojedla? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.