Allyssa Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Da nisi ti kaj takega skuhala in pojedla? Npr? Ne,..ker se sploh ne spomnm kdaj sem nazadnje kuhala,.. Razen ?e mi je kdo drug kej vme?al :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdaman Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Npr? Ne,..ker se sploh ne spomnm kdaj sem nazadnje kuhala,.. Razen ?e mi je kdo drug kej vme?al :ne vem: Temne sile na delu, saj bo bolje Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Dons se mi je prou genialno ratal ope?t s cukrom kuhanim na 120 stopinj,..alergi?na sem na parfum o?itno in sem vsa pikasta pa srbi pa pe?e za znoret, pms me daje, pa ?e ratal se mi je po?pricat s 100% alkoholom ?ez obli?,..mislm da lahko re?em da dons res ni moj dan,.. To se da re?it za nekaj ?asa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Dons se mi je prou genialno ratal ope?t s cukrom kuhanim na 120 stopinj,..alergi?na sem na parfum o?itno in sem vsa pikasta pa srbi pa pe?e za znoret, pms me daje, pa ?e ratal se mi je po?pricat s 100% alkoholom ?ez obli?,..mislm da lahko re?em da dons res ni moj dan,.. hehe Daskan, beat that Citiraj
LabiGT Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Sam res daskan, mislim da nimas sans Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 Raj?i bi bil tule nekje (?e ?e ne ob kak?ni Slani vodi) - kakor pa v biroju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 To se da re?it za nekaj ?asa. Raj? ne bi No dons sm se pa uspela prou nesramno urezat,..o?itno sem sama seb najve?ja nevarnost,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
rendy Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 Raj? ne bi No dons sm se pa uspela prou nesramno urezat,..o?itno sem sama seb najve?ja nevarnost,.. bom pregovor od mojga brata uporabu: za gosko ni pecikl(kolo) nmal se hecam, le glej da nebodo kj neprimerenga najdl u tortah Citiraj
Alex Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 Zunaj je 34°C,morje je pretoplo,27°C,in vse polno je trave noter. V glavnem je najbolj?e bit doma pri pri?gani klimi. Citiraj
jures Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 Zunaj je 34°C,morje je pretoplo,27°C,in vse polno je trave noter. V glavnem je najbolj?e bit doma pri pri?gani klimi. true, true....no pa na sestrinem bazenu smo bli ma prijetnih 24 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 humm... ?e peti? (5) v dveh urah koruza in to?a... eh... popravljam... ?e ?esti?... Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 humm... ?e peti? (5) v dveh urah koruza in to?a... eh... popravljam... ?e ?esti?... Pr nas jasno brez obla?ka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 evo... prihaja nova runda... sedma... Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 evo... prihaja nova runda... sedma... Prekmurcev vas un gor res ne mara. Te narvni pojavi so res jeba za kmetijstvo, lahko samo potrkam na les, da imamo pri nas kar mirno. Citiraj
mazdaman Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 Pri nas je bil kar naliv pa nekaj malega koruze vmes pa za debele ?e?nje velike kugle ampak jih je bilo hvala bogu malo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 Joj tale vzhodni del je res od boga pozabljen, kriza! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 Sam ?lovk se pa res vsak dan u?i, mislim, da sm naro?u katalizator, pa dobim en CD, naslednji? je treba prebrat text uspodi http://www.ebay.co.uk/itm/SCRAP-GOLD-PC-CP...=item20ba6b6b46 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 Sam ?lovk se pa res vsak dan u?i, mislim, da sm naro?u katalizator, pa dobim en CD, naslednji? je treba prebrat text uspodi http://www.ebay.co.uk/itm/SCRAP-GOLD-PC-CP...=item20ba6b6b46 sam text je res na veliko napisan, to si res spregledal al kako?? Citiraj
Deeyan Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 sam text je res na veliko napisan, to si res spregledal al kako?? ma ne, sploh nism bral texta, ker sm mislu, da gre pa? dejansko za katalizator Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 ma ne, sploh nism bral texta, ker sm mislu, da gre pa? dejansko za katalizator 1. pravilo: Prebervi vse, velik tisk, droben tisk, vse. 0,5. pravilo: preveri feedback, lokacijo, po?tnino. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 No zdej lahko na veliko zaslu?i? na ra?un ?lahtnih kovin Citiraj
Deeyan Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 No zdej lahko na veliko zaslu?i? na ra?un ?lahtnih kovin 1. pravilo: Prebervi vse, velik tisk, droben tisk, vse. 0,5. pravilo: preveri feedback, lokacijo, po?tnino. feedback pa vedno pogledam, ta mal 96%, lokacijo tut, po?tnino sm pa tut vidu full ugodno 5 funtov, zdej vidim, zakaj je bla ugodna Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 16. julij, 2011 Prijavi Napisano 16. julij, 2011 sel iphone u p.m. pocla je sprednja sipa. tko da je treba zamenjat tel. pa sm si reku da tega ne bom menjal do novega leta. ni mi usojeno da drzim tel vec kot 3 oz 4 mesece. a kdo kaksnega prodaja:) Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 16. julij, 2011 Prijavi Napisano 16. julij, 2011 skoda fabia ima glupe zice pa se bolj glup polozaj sedenja...kera bedna kanta... edino porabo pa ma nizko (1.4 benz) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 17. julij, 2011 Prijavi Napisano 17. julij, 2011 skoda fabia ima glupe zice pa se bolj glup polozaj sedenja...kera bedna kanta...edino porabo pa ma nizko (1.4 benz) 1. generacija?Mi imamo 1. generacijo ampak imamo na mojo ?eljo dinami?en paket (?portni zici), poraba 1,4 mlin?ka nje na relacijah res sme?no nizka. Ampak to je res avto za vo?njo od to?ke A do to?ke B brez kake dinamike ali kakr?negakoli veselja. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.