LabiGT Napisano 17. julij, 2011 Prijavi Napisano 17. julij, 2011 zadnja, letnik junij 2010 bolj je narejenza ljubitelje visokega sedenja, kar jaz nisem...drugace pa za majhen avto ful prostora v notranjosti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 17. julij, 2011 Prijavi Napisano 17. julij, 2011 Jaz sem zadnji? peljal tole novo, Monte Carlo. OK, od zunaj ?e nekako izgleda ?eprav je terenc. Notri sedi? visoko, vi?je kot pri meni pa ?e tu se previsoko sedi. Sem si rekel, mogo?e je vsaj poraba OK (un 1,2 motor?ek). Ampak ko sem speljal in hotel malo zavijugati levo desno po parkingu sem pa samo parkiral nazaj pa rekel, imejte vi to sranje. Volan po?asen, neodziven, motor nikakav... Kot sem napisal, za od to?ke a do to?ke b z po mo?nostjo minimalnimi stro?ki bi to ?e bilo. Mogo? za prvi avto, ?e je drugi kaj konkretnega tudi. Citiraj
Alex Napisano 17. julij, 2011 Prijavi Napisano 17. julij, 2011 zadnja, letnik junij 2010bolj je narejenza ljubitelje visokega sedenja, kar jaz nisem...drugace pa za majhen avto ful prostora v notranjosti He,ponavadi preitzku?evalci avtov hvalijo na veliko visoko sedenje v avtih. Pa ?e je ?e visok strop in avto nasploh , pa ima prozorno streho je za njih zra?en,pa prostoren pa kaj ?e vse.Zame je tak?en avto kombi ali pa opis sedenja na klopci v parku.To ?porten avto zasigurno ni. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 Mater gledam ?ez cesto reve?e zaposlene v Viator Vektor-ju, 3 mesce niso dubl pla?e, direktorja ne spustijo v firmo, pa nabasal so se v avt in so ?li v lublano. Tako v ?kofji Loki ni varijante da registrira? avto, ?e ima? ?e tehni?nega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 Mater gledam ?ez cesto reve?e zaposlene v Viator Vektor-ju, 3 mesce niso dubl pla?e, direktorja ne spustijo v firmo, pa nabasal so se v avt in so ?li v lublano.?e ena firma, ki so jo zafurali pogoltni direktorji? Citiraj
jures Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Mimo bajte je ravno letela sosedova gugalnica, vse je sivo..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Prlet v loko, tle je najhuj? ?e mim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Mimo bajte je ravno letela sosedova gugalnica, vse je sivo..... Takle je menda v Valkaneli (Vrsar) danes po nevihti ... je kolega dol ... Nic prevec jim ni fletno dol... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Temu vremenu se je ?ist zrolal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Ja fak v Rovinju pa samo de? brez vetra spet, pa je 10km stran samo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 "Gremo v prikolico, bomo na varnem!" Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Ja fak v Rovinju pa samo de? brez vetra spet, pa je 10km stran samo A bo jeba konc tedna, kak?na je napoved ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 A bo jeba konc tedna, kak?na je napoved ? ne-?otorskahttp://prognoza.hr/tri_karta.php?id=tri&am...amp;code=Rovinjhttp://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14307 Evo pa si dobil 'ur?ah' za fu? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Z Obale direkt v slu?bo pri?el, zunej pa tak vreme za dol padt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
.Sašo. Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Se vsede teta v avto, za?ne ?arit po ro?kah od sede?a, misli dat naslon nazaj z napa?no ro?ko, se vr?e nazaj in mi konkretno zjebe zic... spredi mi ?e tko al tko slab spoj odpove in zdej se ne smem naslonit na naslon brez da bi ?el v le?e?i polo?aj.. Citiraj Captain Slow za volanom.
mazdaman Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Se vsede teta v avto, za?ne ?arit po ro?kah od sede?a, misli dat naslon nazaj z napa?no ro?ko, se vr?e nazaj in mi konkretno zjebe zic... spredi mi ?e tko al tko slab spoj odpove in zdej se ne smem naslonit na naslon brez da bi ?el v le?e?i polo?aj.. Zic dol pa akcija Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mokster Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Drugi del dopusta v termah ?ate?, ?e dober da nimajo sam zunanjih bazenov, za zjokat. Ko zdele pomislm na Lu?k o Kajfe? in na planet ko se pregrva .Prav ?tudiram ?e ne bi v brunarci termoakumulacijsko v?gal Citiraj
Z M A J Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Lorenzo u?eri zgubu v Laguni, ?eprov mi je tut Stoner okej, ampak mam raj Jamaho kot Hondo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Lorenzo u?eri zgubu v Laguni, ?eprov mi je tut Stoner okej, ampak mam raj Jamaho kot Hondo! Nima? pojma kaj je moped. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Nima? pojma kaj je moped. sam ne mi re?t Ducati Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Za Ducatija pravjo da je Ferrari med motorji (verjetno to samo zaradi cene)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 sam ne mi re?t Ducati Ne to pa sploh ne, pa HD je tud en drag skret. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 sam taprava stvar je pa Y2K Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Za Ducatija pravjo da je Ferrari med motorji (verjetno to samo zaradi cene)! Citiraj
jures Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Jures : podgane 3:0 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.