Allyssa Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. avgust, 2011 Jao, tale teden je bil pa polom na celi ?rti,..v pondelk sm dobila tak ?ulj na podplatu ko sem v neprimerni obutvi lezla na lj. grad da adijo pamet, posledi?no sem bla v tork totaln invalid,..v sredo me je za?ela bolet druga noga, u?er sva s sodelovko ob pol ?tirih ko sva vla?ile vo?i?ek v hladilnco uspele strest 200 komadov ?trudla in pit, kar je pomenil, da sm bla pol tm do ?estih in da je bla dons varianta ponovi vajo plus vsega druzga, da sm se uspela ene dvakrat urezat, dons sm se pa naslonila na vrata pe?ice ko sem dajala vn svinsko te?ek pladenj in mam celo roko ope?eno,..pomojem tale poklic lih ni zame Aja pa ?e dvonadstropno torto morm nardit zdle, v temi dude in maline, kar se mi ?ist n? ne da, pa pojma nimam kaj nej sploh nardim pa jutr morm bit ob 5h zjutri v slu?bi, ker baje lahko pol grem ?e ob 12,..jupi..not Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2011 Vcerej ponoci sm zbil kuno z avtom. Budala mi je direkt pred avto skocila . Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2011 Vcerej ponoci sm zbil kuno z avtom. Budala mi je direkt pred avto skocila . Samo je pa res ena kura. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2011 kura al kuna :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2011 Vcerej ponoci sm zbil kuno z avtom. Budala mi je direkt pred avto skocila . isti primer kot pri men s srno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2011 kura al kuna :ne vem: Povozu sm kuno. sm se ustavu pa jo mal pogledal ker me je zanimalo kako zgleda zival ki mi vsako leto pigrize protihrupno zascito motorja.. pa morem rect da je grda u p.m. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2011 Pred odhodom v slu?bo zjutraj me avto opozoril, da ima malo premalo pritiska v gumah...tak grdo zapiska opozorilo, da misl? da mu je odpadla guma ne pa da se je zni?al pritisk za 0.4 bara Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2011 Z dana?njim dnem imamo novo delovno aplikacijo, katera jasno ne deluje in nam para ?ivce k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2011 Pred odhodom v slu?bo zjutraj me avto opozoril, da ima malo premalo pritiska v gumah...tak grdo zapiska opozorilo, da misl? da mu je odpadla guma ne pa da se je zni?al pritisk za 0.4 bara Pa to ni za v jamralnik... to je plus, ker si dobu opozorilo in dokaz, da ti sistem deluje Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2011 Boss v pravi temi je tole, ker prvi? grdo zapiska kot da bi ne vem kaj odpadlo. Lahko bi dal za opozorilo ne?en glas ?enske, ki bi rekel "I want to fill my tires". Drugi? sem pa zjutraj ob pol ?estih zbudil vse v hi?i, ker sem v gara?i zalaufal kompresor Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2011 hehe, tukaj okoli spu??enih/po?enih gumic in ne?nih ?enskih glaskih bi se dalo na dolgo in ?iroko razpredat saj se take bolj nagajive asociacije ponujajo kar same od sebe kar se pa kompresorja ti?e, ?e si mel samo 0,4 bara ni?ji tlak pa ti res ne bi blo treba zbujat doma?e in bi to lahko naredil na prvi pumpi... je pa res, da ?e ti grdo piska ima? res ob?utek, da ti najmanj pol avta manjka in da bi bilo treba najmanj MES poklicat, ?e ne vsaj pol servisnega konzilija skup zbobnat. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2011 ?enska zna re?i samo 'prera?unavam'....v vseh pomenih besede Danes ?li v Ikeo po roloje za zasen?enje zimskega vrta, ker bo sonce uni?ilo vse kar se dotakne, kljub temu da imamo UV folijo na strehi vrta. Mi2 zdajle lepo montirava v hladu in dobim SMS od soseda z identi?nim vrtom (dvoj?ek): Super rolete, kolk so bile? Pa ?e ma ?ena ?as bi prosil da asistira.... mi2 se gledava pol pa ona, o fak sam v hla?kah sem bla... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 30. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 30. avgust, 2011 To je ?e v redu... lohk bi bla brez Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 30. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 30. avgust, 2011 ?enska zna re?i samo 'prera?unavam'....v vseh pomenih besede Danes ?li v Ikeo po roloje za zasen?enje zimskega vrta, ker bo sonce uni?ilo vse kar se dotakne, kljub temu da imamo UV folijo na strehi vrta. Mi2 zdajle lepo montirava v hladu in dobim SMS od soseda z identi?nim vrtom (dvoj?ek): Super rolete, kolk so bile? Pa ?e ma ?ena ?as bi prosil da asistira.... mi2 se gledava pol pa ona, o fak sam v hla?kah sem bla... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 30. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 30. avgust, 2011 Ok js sm uradno usekana,.. za vsako torto k sprejmem naro?iu, sama sebe brcnem v ka?ne ob?utljive predele. Dekli??ina,..ni problema, kaj ti bo le?e?, valda bomo nardil stoje?ga ti?a,..gepardov vzorc,..ni panike,..kobra? valda bo mela odprt gobc,..tarantela,..itak,...aaaaaaaa koza!!! Pa ?e osa me je pi?la dons Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. avgust, 2011 Pa ?e osa me je pi?la dons mo?kega ali ?enskega spola ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. avgust, 2011 Trenutno se po?utim v Mazdi kot v kak?ni Alfi. Lu?i moram 3-4x pri?gat da se mi ?e ena xenonka v?ge, potem ko ugasnem avto moram dati stikalo v pozicijo prednjih meglenk druga?e mi parkirke gorijo (to zato ker je crnkila ?arnica v pepelniku in predal?ku)....ampak dobra stran, bo kmal vse zrihtan. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. avgust, 2011 ?e bo? tako delal s xenonkami bo crknila ?e tista ki dela. Dej pejd do klopkota pa zamenita. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. avgust, 2011 ?e bo? tako delal s xenonkami bo crknila ?e tista ki dela.Dej pejd do klopkota pa zamenita. Sej te pokli?em, on ma 4000k, rabim 6000k ...drga? bova pa pr klopkotu porihtala tole...en cajt je bil mir, zdej ga pa spet serje ena. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. avgust, 2011 Sej te pokli?em, on ma 4000k, rabim 6000k ...drga? bova pa pr klopkotu porihtala tole...en cajt je bil mir, zdej ga pa spet serje ena. Bomo reklamacijo nardil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gustav Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. avgust, 2011 Jebemti oderu?ke privatnike..... in njihove predra?une Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. avgust, 2011 Jebemti oderu?ke privatnike..... in njihove predra?une hehe, welcome to the club Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. avgust, 2011 mo?kega ali ?enskega spola ? Mo?kega spola bi bil pol trot,..kar je pa tud ?ist mo?no da je bil, glede na to da je ?ef reku, kr pejd k Valentini in evo res,...mam pa dons ?e pol roke zate?ene Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. avgust, 2011 Mo?kega spola bi bil pol trot,..kar je pa tud ?ist mo?no da je bil, glede na to da je ?ef reku, kr pejd k Valentini in evo res,...mam pa dons ?e pol roke zate?ene Pa ta baje ne je... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. avgust, 2011 Mo?kega spola bi bil pol trot,..kar je pa tud ?ist mo?no da je bil, glede na to da je ?ef reku, kr pejd k Valentini in evo res,...mam pa dons ?e pol roke zate?ene To pa ne bo dr?al - troti so izredno miroljubni... samice so zajebane in sitne*** ***raje ne bom vlekel paralele s ?love?kimi samicami, ker lahko kako okol u?es fa?em Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.