Ploki Napisano 10. september, 2011 Prijavi Napisano 10. september, 2011 ma? pa jajca niti ne tok jajca kokr sm glup da nism pogledu kdaj mi potece. Citiraj
Deeyan Napisano 10. september, 2011 Prijavi Napisano 10. september, 2011 niti ne tok jajca kokr sm glup da nism pogledu kdaj mi potece. ok, to je drugo prehlejen sm, gru boli, nos zama?en jst morm bit do pondelka zdrav kr ho?m u?ivat v lepih avtih pa babah kje to? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 10. september, 2011 Prijavi Napisano 10. september, 2011 ok, to je drugo kje to? Frankfurt 2 dni pleha pa bab Citiraj
Deeyan Napisano 11. september, 2011 Prijavi Napisano 11. september, 2011 Frankfurt 2 dni pleha pa bab too far Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 11. september, 2011 Prijavi Napisano 11. september, 2011 Niti ne, ?e posebej kr je moj ''stro?k'' ?ist in samo ?s Citiraj
jures Napisano 11. september, 2011 Prijavi Napisano 11. september, 2011 Doma bod pa se cajti na pa okol flankirat.... bemu du? ti pa res ho?e? kripl ratat. Aja, kolk ?asa pa si iskal izvajalca, da je imel opremo v barvni kombinaciji s fasado brez tega ni penezov saj ve? no pain, no gain.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 11. september, 2011 Prijavi Napisano 11. september, 2011 se en dan amsterdama..fala kurcu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 Mal pa me noge bolijo od hribolazenja (sobota 6 ur, v?eraj 11 ur) + danes ?marna Gora (po pol?je)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 Cajta mi zamankuje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 Cajta mi zamankuje. To je jeba Citiraj
Deeyan Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 n? ve? ni ob?asnega nedelovanja cilindra, zdej skoz lavfa sam po 5-ih (na cajte se mi zdi celo po 4-ih), zvok je pa skor tak, ko pri temle Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 Kaj pa je narobe da po 5 laufa, kabli al kj huj? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 ?e zmeri ma? cilinder ve? kt jest Citiraj
mazdaman Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 n? ve? ni ob?asnega nedelovanja cilindra, zdej skoz lavfa sam po 5-ih (na cajte se mi zdi celo po 4-ih), zvok je pa skor tak, ko pri temle A si preveril elektriko Sve?ke, kabli, razdelilna kapa in prstan, so osnova, ki mora biti tip top ?e ho?e? da bo avto delal kot mora. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Dej?i, ?im cenej po?timaj, ker pet pa res ni neka fajna cifra, razen v ?oli morda pa ?e to le do faxa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Vro?e kot pras.. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Kaj pa je narobe da po 5 laufa, kabli al kj huj? kabli so bli krivi, celindri delajo zej vsi tak ko treba, ?e vedn me pa zajebava pospe?ek na za?etku, ko gas zahodm do konca pa potegne ko pras... upam, da ?e ta tedn dobim sve?ke iz Anglije, ?e ne bo bolj?e pa i??emo naprej... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Neki sm razmi?lu da mi menjal motor (staro za staro), pa so mojga ocenil samo 500? Citiraj
Z M A J Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Zmotil sem se pri napovedi (ko?arka), potrebno bo premagati Litvo, pa da vidmo zdej taktiko g. Maljkovi?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 nazaj iz Frankfurta, je blo kr fajn, avti vredu ene par bab je blo pa res supr za napast in spo?it o?ke Citiraj
iceman22 Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 nazaj iz Frankfurta, je blo kr fajn, avti vredu ene par bab je blo pa res supr za napast in spo?it o?ke zdej pa pocasi spravi par slij pod galerijo da se mi mal spocijemo oci. ok? Citiraj www.trziskisladoled.si
Gorjup13 Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Predno dam nekaj svojih gor si lahko ogledate prve utrinke in galerijo tukaj sekcija s hostesami ?e pride Citiraj
jures Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 ne bo ?e konec drug teden Milano in potem direktno iz tam v Litvo, da bomo skupaj zapili ?alosten konec EPja teden kasneje Pariz teden kasneje Madzarska teden kasneje Poljska teden kasneje Romunija noro pa ?olarja mam doma Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Lih od veterinarja,..boga Tia je bla operirana, pa ?e Stella je koma ker je dobila narkozo da so ji zobek mle?n trmast vn uzel. Pa novo igra?ko mam,..brener In mi je odnesl bombico ker zakaj brat navodila a ne? Po celmu dvori??u sm jo lovila,..?e dobr da sm kupla dve,..o?itno sm podzavestno vedla da jih bom rabla Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Pa novo igra?ko mam,..brener In mi je odnesl bombico ker zakaj brat navodila a ne? Po celmu dvori??u sm jo lovila,..?e dobr da sm kupla dve,..o?itno sm podzavestno vedla da jih bom rabla Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.